2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaslar su hareketlerı azalınca korkanlara gıbtayla bakıyorum walla benımkı hıc oyle hareketlı degıl:96:
yanı tabıkı hareketlerını hıssedıyorum ama oyle cılgın bediş gibi sürekli dans etme durumları yok
acaba sıskoyum ondan mı

crafty canım benım de ayaklarım balon gıbı,
ellerım de,
alyansım serce parmagıma oluyor o derece

hoşgeldin canım...bende merak etmiştim seni nerde acaba ???diye.bu arada benim uyku düzene girdi şükür 9u geçiyo uyanmam yani seninki hala aynıysa sabahları senle yarışamam artık

hoşbulduk canım.. ramazan girdiğinden beri bende uyuyorum, gece bi posta kalkınca, sabah daha uzun uyunuyo... 8,30 - 9 gibi kalkıyorum.. ama işe gidenler açılışı yaparlar...

crafty sen nasılsın canım, nil ablamız nasıl, tepiklemeye devammı:)

ya kızlar sıcaktan bacak aralarım göğü altlarım pişiyorr:84::84::84::84:
kilomda var ondan sanırım

Son düzenleme:

ay abla olmuş benim kızımmm
ii ii maşallah :)
ayak kafa çıkıo arnımdan artık :)
koca dana olduk :)

ben tuzuda hiç azaltmadım ama henüz şişme sorunu yaşamdım hiç, çok şükür.. yüzüklerimi takabiliyorum hala, çok yürürsem ayaklarım şişiyo ama o önceden de olur du..

benim göbek şişiyo bol bol:)

Ben ben ben aynen ben.bacaklarım kollarım çok ağrıo.doktorum süt ve ürünlerini çoğaltmam gerektiğini söyledi.yorgunluk desen aynen.yani uyanmasam tümgün uyucam öyle durumdayım yani.ama normalmiş son 3ay bazı anneler çok yorgun bazılarıda çok dinç olurmuş.heralde biz 1.si oluoruz.napalaım artık bolbol yatıcaz

neden bu kadar sessiz bugünnnn

ayağım çok şişti

Selamlar yeinden Kasım güzelleri ve bebişleri
Ben uzun bir tatilin ardından aranıza dönme hazırlıkları yapıyorum
En son 900'lü sayfalarda kalmıştım şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum sürekli geçmişi okuyarak
Bi süre raporlu olup okula yeniden geri dönen öğrenciler gibiyim
Çok azimli gördüm kendimi çook

herkese merhaba ben bayadır gıremıyordum sıteye bugun fırsat bulup gırdım sanrım herkes ıcın hersey yolunda.Allah sonuna kadar hayırlısıyla devam ettırsın.27 haftalık benımde Allah nasıp ederse bı kızımız olucak ınsallah ama bız hala ısım bulamadık :) sonunda ısımsız dogucak :) bana yardımcı olursanız sevınırım.

an itibari ile masamın altında 2 vileda kovası içi tuzlu su dolu :) benim ayaklar da içinde :) rezalet

İyi onları oraya kadar taşıtabilecek birini bulmuşsun, hala çalışıyor olsaydım böyle bi imkanı hayatta oldurtamazdım
Allah çalışan tüm hamilelere kolaylıklar versin valla

kötü rüya gördüğünde uyandığında hemen sol tarafına 3 defa tükürür gibi tü yap, bide suyu aç anlat aksın gitsin. kimseye anlatma. ben ne rüyalar görürüm hep böyle yaparım Allahım bu rüyanın şerrinden beni koru derim, bişeycik olmaz. hayır olsun.

ya canım varya benimki birgün maşallah aşırı hareketli oluyo sonraki iki gün pili bittiği için sanırım şarj oluyo cuma günü çok hareketliydi mesela hafta sonu ara ara bugün yine kendine geldi

bak benimki de böyle. bi gün çok hareketliyse ertesi gün dinleniyo sanki az kıpırdıyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…