- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.601
neden bu kadar sessiz bugünnnn
ayağım çok şişti
ayağım çok şişti
hoşgeldin canım...bende merak etmiştim seni nerde acaba ???diye.bu arada benim uyku düzene girdi şükür 9u geçiyo uyanmam yani seninki hala aynıysa sabahları senle yarışamam artık
iyi günlerde kullan canım, ben de izmirde yaşıyorum nerden aldın acaba merak ettim.
hoşbulduk canım.. ramazan girdiğinden beri bende uyuyorum, gece bi posta kalkınca, sabah daha uzun uyunuyo... 8,30 - 9 gibi kalkıyorum.. ama işe gidenler açılışı yaparlar...
crafty sen nasılsın canım, nil ablamız nasıl, tepiklemeye devammı:)
ya kızlar ıcaktan bacak aralarım göğü altlarım pişiyorr:84::84::84::84:
kilomda var ondan sanırım
teşekkür ederim, anca gördüm mesajı kusura bakma. Özkanlarda lara içgiyimden aldım migrosdan 2-3 durak önce
teşekkür ederim, anca gördüm mesajı kusura bakma. Özkanlarda lara içgiyimden aldım migrosdan 2-3 durak önce
iyi geceler kasım annişleri nasılsınız? her şey yolundadır inşAllah, bizde biraz uzak kaldık buralardan, anneannede kaldık 2 gün bize iyi geldi, ben size şey sorucaktım bacaklrında krampları çoğalan var mı? ben nerdeyse her sabah ağlayarak uyanıyorum, birde aşırı halsizlik var gün içinde kalp çarpıntısı yaşıyorum mutlaka dinleniyorum uzanmak zorunda kalıyorum geçene kadar sizde durumlar nasıl? iyi bakın minişlerinize, Allah a emanet
ayağım çok şişti
pudra kullan ii geliyor :)
an itibari ile masamın altında 2 vileda kovası içi tuzlu su dolu :) benim ayaklar da içinde :) rezalet
an itibari ile masamın altında 2 vileda kovası içi tuzlu su dolu :) benim ayaklar da içinde :) rezalet
İyi onları oraya kadar taşıtabilecek birini bulmuşsun, hala çalışıyor olsaydım böyle bi imkanı hayatta oldurtamazdım
Allah çalışan tüm hamilelere kolaylıklar versin valla
kızlarrrr günaydınnn nasılsınızz bu gece sahurdan sonra rüyalar gördümm rüyamda çokk fare vardı yatığım yatağın altındaymışşş ben bide rüyalara inanarımmm fare görmek sanırım kötü bişey ufffffffffffff
ya canım varya benimki birgün maşallahaşırı hareketli oluyo sonraki iki gün pili bittiği için sanırım şarj oluyo cuma günü çok hareketliydi mesela hafta sonu ara ara bugün yine kendine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?