2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bu rüya meselesi bende de var.sabaha kadar elli çeşit macera yaşıyorum.okuduğuma göre bu aylarda normalmiş.aranızda aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 3gündür bel fıtığından çekiyorum.haytım boyunca almadığım kilolara ulaşınca ergenlikte yaşadığım fıtık geri döndü.hemde bel değil bacak ağrısıyla .40 derece sıcakta bacağımda sıcak su torbasıyla yaşıyorum.allah kimseye yaşatmasın.cidden bunaltıyor.

face e bende yolladım istek :)
hepinizi öperim
bu arada ctesi kontroldeydik
kızımız 1200 gr olmuş USG de 29+2 de yani 10 gün fln önde gidio
dr amcamız iri bi bebek olacağız dedi :)
ama herşeyi çok sağlıklı ve normalmiş, bizden bu kadar

NOT : açmadı yüzünü zibidi !

HELEN nerde ya 2 haftadır !!!!

Bende ruyamda dogum yapıyorum erken dogum oluo ama normal dogum yapıyorum cok rahat doguruyorum hıc acı cekmeden
bıde bebek erken doguma bakıs baya toplu oluo hatta emzırıoyorum bebegımı.....

Evet canım magnezyum ve kalsiyum almama rağmen kramplarım çoğaldı benim de, her sabah ya kramp giriyor ya kıyısından dönüyorum ertesi güne de ağrısı kalıyor malesef, halsizlik bende de oluyor özellikle merdiven çıkarken yürürken zorlanıyorum, kalp çarpıntısı pek oluyor diyemem ama sırt üstü yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum, zaten sırt üstü yatmak nefes alma açısından iyi değilmiş ama sırtım ağrıdığı günler sırt üstü yatmak rahatlatıyor, sol tarafa yatmak lazımmış bebeğe maksimum kan akışı gitmesi için ve annenin böbreklerinin daha iyi çalışması için ama ne mümkün insan bu sıcaklarda ve koca karınla bunalıyor yatamıyorsun ki uykum kaçıyor üç ay nasıl geçecek bilemiyorum şimdiden bunları yaşıyor Allah yardım etsin bizlere ne diyeyim.

geçmiş olsun mersinli benimkide fıtıkmı bilmiyorum ama sağ tarafım felaket ağrıyor şükür iki gündür yok ama geçen pazardan beri ara ara geliyor ağrı seninde dediğin gibi kalın giyinip su torbasıyla yatıyorum hiç normal gelmiyor bana bu durum ama sadece su torbası dindiriyor ağrıyı sağlık ocağındaki hemşire böbrekte biraz iltihap var bol su iç dedi günde 3 litreye cıkardım ama cuma yine vardı ağrı bakalım yarın doktora gidicem o ne diyecek

Günaydın herkese
Herkes iyidir umarım.Benim kız hafta sonu korkuttu beni. 3-4 saat hareketleri çok azaldı.Seyrime gibi o da çok az .Ama bir gün başladık bi ara resmen karnımı sarstı...Artık düzenli olmaya başladı benim hareketler sanki.Bazı zamanlar hiç hareket etmiyor uyuyor galiba.

ya canım varya benimki birgün maşallah aşırı hareketli oluyo sonraki iki gün pili bittiği için sanırım şarj oluyo cuma günü çok hareketliydi mesela hafta sonu ara ara bugün yine kendine geldi

ben hiç fıtık olduğunu düşünmüştüm ama 3 ay önce kadın doğumcu fizik tedavi doktoruna yolladı.teşhisi o koydu.fıtığın 2. aşamasıymış.bel değil bacak ağrısı başlıyormuş.

ben hiç fıtık olduğunu düşünmüştüm ama 3 ay önce kadın doğumcu fizik tedavi doktoruna yolladı.teşhisi o koydu.fıtığın 2. aşamasıymış.bel değil bacak ağrısı başlıyormuş.

Bu arada oğlumu abiliğe adape etmeye çalışıyorum :) Bence tam farkında değil ama uyumaya giderken abi olcam diyor gidiyor yatıyor çok tatlı oluyor daha 22 aylık.Bazen de bana soruyor ' baba olcam ' . Sen abi ol bi de baba da olursun inş. diyorum :) Kardeşinin kıyafetlerine bakıyoruz beraber şapkayı takmak istiyor olmuyor haliyle. Gidiyor kendi şapkasnı getiriyor...İnşaallah kız kardeşiyle birbirlerini çok severler iyi arkadaş olurlar...

günaydın güzel annleler...

oğlum ve ben sahnelere dönüş yaptık, bir aydır gezip duruyoduk kürkçü dükkanına geri geldik dün:):)

tatilimiz güzel geçti oğlum beni yine hiç yormadı sağolsun..ramazanınız da hayırlı olsun bu arada... ben 4 gün oruç tuttum ama oğluşu aç bırakıyomuşum gibi geldi vicdanım sızladı,aslında zorlanmadım ama ara verdim yinede.. ara ara 10 güne tamamlamayı düşünüyorum.. yarın kontrolümüz var, bayadır görüşmedik paşayla, yarın vuslat günümüz.. hala oğlumuzun bi ismi yok.. babamız hala arda diye sayıklıyo, bende anlmasız diye istemiyorum.. birazcık alışveriş yaptım resimlerini eklerim inşallah.. alışverişler baya tamamlanmış geliba ben yine geriden geliyorum.. kiloda, göbekte uçtu gidiyo, kontrol edemiyorum artık, hlim vahim, göbek esimlerimden de koyarım inşallah:)

hoşgeldin canım...bende merak etmiştim seni nerde acaba ???diye.bu arada benim uyku düzene girdi şükür 9u geçiyo uyanmam yani seninki hala aynıysa sabahları senle yarışamam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…