- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.581
günaydın kızlarr..hiç aklımda yokken bebeğime isim buldumm ben..TAHA..eşim enes düşünüyo nasıl ikna edicem yahuu
iyi geceler kasım annişleri nasılsınız? her şey yolundadır inşAllah, bizde biraz uzak kaldık buralardan, anneannede kaldık 2 gün bize iyi geldi, ben size şey sorucaktım bacaklrında krampları çoğalan var mı? ben nerdeyse her sabah ağlayarak uyanıyorum, birde aşırı halsizlik var gün içinde kalp çarpıntısı yaşıyorum mutlaka dinleniyorum uzanmak zorunda kalıyorum geçene kadar sizde durumlar nasıl? iyi bakın minişlerinize, Allah a emanet
kızlar bu rüya meselesi bende de var.sabaha kadar elli çeşit macera yaşıyorum.okuduğuma göre bu aylarda normalmiş.aranızda aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 3gündür bel fıtığından çekiyorum.haytım boyunca almadığım kilolara ulaşınca ergenlikte yaşadığım fıtık geri döndü.hemde bel değil bacak ağrısıyla .40 derece sıcakta bacağımda sıcak su torbasıyla yaşıyorum.allah kimseye yaşatmasın.cidden bunaltıyor.
Eki Görüntüle 236832
kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..
Günaydın herkese
Herkes iyidir umarım.Benim kız hafta sonu korkuttu beni. 3-4 saat hareketleri çok azaldı.Seyrime gibi o da çok az .Ama bir gün başladık bi ara resmen karnımı sarstı...Artık düzenli olmaya başladı benim hareketler sanki.Bazı zamanlar hiç hareket etmiyor uyuyor galiba.
geçmiş olsun mersinli benimkide fıtıkmı bilmiyorum ama sağ tarafım felaket ağrıyor şükür iki gündür yok ama geçen pazardan beri ara ara geliyor ağrı seninde dediğin gibi kalın giyinip su torbasıyla yatıyorum hiç normal gelmiyor bana bu durum ama sadece su torbası dindiriyor ağrıyı sağlık ocağındaki hemşire böbrekte biraz iltihap var bol su iç dedi günde 3 litreye cıkardım ama cuma yine vardı ağrı bakalım yarın doktora gidicem o ne diyecek
geçmiş olsun mersinli benimkide fıtıkmı bilmiyorum ama sağ tarafım felaket ağrıyor şükür iki gündür yok ama geçen pazardan beri ara ara geliyor ağrı seninde dediğin gibi kalın giyinip su torbasıyla yatıyorum hiç normal gelmiyor bana bu durum ama sadece su torbası dindiriyor ağrıyı sağlık ocağındaki hemşire böbrekte biraz iltihap var bol su iç dedi günde 3 litreye cıkardım ama cuma yine vardı ağrı bakalım yarın doktora gidicem o ne diyecek
günaydın güzel annleler...
oğlum ve ben sahnelere dönüş yaptık, bir aydır gezip duruyoduk kürkçü dükkanına geri geldik dün:):)
tatilimiz güzel geçti oğlum beni yine hiç yormadı sağolsun..ramazanınız da hayırlı olsun bu arada... ben 4 gün oruç tuttum ama oğluşu aç bırakıyomuşum gibi geldi vicdanım sızladı,aslında zorlanmadım ama ara verdim yinede.. ara ara 10 güne tamamlamayı düşünüyorum.. yarın kontrolümüz var, bayadır görüşmedik paşayla, yarın vuslat günümüz.. hala oğlumuzun bi ismi yok.. babamız hala arda diye sayıklıyo, bende anlmasız diye istemiyorum.. birazcık alışveriş yaptım resimlerini eklerim inşallah.. alışverişler baya tamamlanmış geliba ben yine geriden geliyorum.. kiloda, göbekte uçtu gidiyo, kontrol edemiyorum artık, hlim vahim, göbek esimlerimden de koyarım inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?