- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.621
an itibari ile masamın altında 2 vileda kovası içi tuzlu su dolu :) benim ayaklar da içinde :) rezalet
Ben ben ben aynen ben.bacaklarım kollarım çok ağrıo.doktorum süt ve ürünlerini çoğaltmam gerektiğini söyledi.yorgunluk desen aynen.yani uyanmasam tümgün uyucam öyle durumdayım yani.ama normalmiş son 3ay bazı anneler çok yorgun bazılarıda çok dinç olurmuş.heralde biz 1.si oluoruz.napalaım artık bolbol yatıcaz
Eki Görüntüle 236832
kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..
Benim de düşündüğüm model.. Renkleri çok soft, çok hoş geldi bana, pastel tonlarda olduğu için kız bebek de kullanabilir, erkek bebek de diye düşünüyorum. Yatağını sallanan beşik modelinden alıcam ben sanırım. Yatak odasına sığsın diye. Ama crafty'nin dediği de doğru, ışık alıyosa odan böyle güzel durur ışıl ışıl. Benim çocuk odam maalesef iyi ışık almıyor. Modeldeki gibi durmaz haliyle ama yapacak bişey yok, inşallah benim kızımın ışığı yeter odaya :)
Benim de düşündüğüm model.. Renkleri çok soft, çok hoş geldi bana, pastel tonlarda olduğu için kız bebek de kullanabilir, erkek bebek de diye düşünüyorum. Yatağını sallanan beşik modelinden alıcam ben sanırım. Yatak odasına sığsın diye. Ama crafty'nin dediği de doğru, ışık alıyosa odan böyle güzel durur ışıl ışıl. Benim çocuk odam maalesef iyi ışık almıyor. Modeldeki gibi durmaz haliyle ama yapacak bişey yok, inşallah benim kızımın ışığı yeter odaya :)[/QUOTE
ewet bende sade olsun ıstedım bıraz aslında aklımda duz beyaz vardı ama mersınde cok tercıh hakkımız yok bıde kalıteyıde dusunmek gerekıo cocuk ıcın kullanılan malzemeyı oyuzden fazla alternatıfımız kalmadı oyuzden bu bıraz daha kafamıza yattı ...
oglumuzun odasının cephesı cok ıyı bıde 2 cephelı ıkısındednde ısık alıo baya aydınlık yanı tesaduf eserı bıde duvarlarımız burdakı gıbı lıla boyalı boya yapmamada gerek kalmıcak gıbı gorunuo ....
Bu arada dr kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Büyümüş kızım maşallah 910 gr olmuş da boyu kısa gibi azıcık :) Yanıltıcı olur diye söylemiyo genelde bizim öbür dr.umuz, bu da iyi dedi, sonra 29 cm gibi dedi. Ee az ki, 32-35 olması gerekmiyo mu bu haftalarda ? Baş popo mesafesi mi söyledi ki acaba sormadım da o an, kal geldi. Anne baba da uzun sayılır ama benim kızım güdük mü ne :) Ay o sağlıklı olsun da o yeter, çiikin diye seviyodum şimdi de güdük diye severim bi zaman :) Ayrıca doktor yüzü babaya benziyo dedi hıh ! Benzesin tabi, ben o kadar sıkıntıyı çekeyim bulana kadar, o gitsin babasına benzesin yalaka ! :) Ben diyordum zaten hep eşime, sana benzicek kız diye, çok aşığım ya sana, ondan diyordum :) Diye diye oldu mu ne :) Ay benzesin ya, babaya benzeyen kız şanslı olur diye kendime züğürt tesellisi veriyorum :))) Bahtı güzel olsun kızımın inşallah, sağlıklı olsun önce, sonra bana da azıcık benzer canım artık ! :)
ben ctesi mobilyacıya gittim
sepette aldım :)
Sepeti ben de düşündüm de 6 ay anca kullanabiliyormuş. E ben de buldumcuk olduğum için, 6 ayda ayıramam odasını diye düşündüm. Vazgeçer gibi oldum ama hala gözüm var bembeyaz, cibinliklikli sepetlerde kızım melekler gibi uyusun diye :)
Sen önce sepette yatırıp sonra odasına mı geçireceksin kuzuyu ?
oda hemen benim odanın yanında, aslında yatağında yatırırım ama ne bilim benimde çok hevesim vardı aldım valla :)
eksik kalmasın buldumcuğum :)
bide bizim salon koltukları deri, salonda fln otururken koyamam koltuğa die taşırım işte ordan oraya
ay bide çok güzeldiii odasıyla takım yapacak tekstili
şirin olur inşallah
Bu arada dr kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Büyümüş kızım maşallah 910 gr olmuş da boyu kısa gibi azıcık :) Yanıltıcı olur diye söylemiyo genelde bizim öbür dr.umuz, bu da iyi dedi, sonra 29 cm gibi dedi. Ee az ki, 32-35 olması gerekmiyo mu bu haftalarda ? Baş popo mesafesi mi söyledi ki acaba sormadım da o an, kal geldi. Anne baba da uzun sayılır ama benim kızım güdük mü ne :) Ay o sağlıklı olsun da o yeter, çiikin diye seviyodum şimdi de güdük diye severim bi zaman :) Ayrıca doktor yüzü babaya benziyo dedi hıh ! Benzesin tabi, ben o kadar sıkıntıyı çekeyim bulana kadar, o gitsin babasına benzesin yalaka ! :) Ben diyordum zaten hep eşime, sana benzicek kız diye, çok aşığım ya sana, ondan diyordum :) Diye diye oldu mu ne :) Ay benzesin ya, babaya benzeyen kız şanslı olur diye kendime züğürt tesellisi veriyorum :))) Bahtı güzel olsun kızımın inşallah, sağlıklı olsun önce, sonra bana da azıcık benzer canım artık ! :)
canım ben de o süslü püslü tüllü sepetlere beşiklere bayılıyorum hele bir de kız bebek oldugu icin ama bi yandan da park yataktan yatıraagım icin gereksiz masraf olarak goruyorum ama icim gidiyor
maşallah kızına ya kilo falan ii benim 15 gün önce 575 grdı.satımız aynı bakalım bende perşembe gitcm kuzucuğum kaç gr olmuş
Almıştır seninki de, ama asıl kiloyu son 2 ay alıyorlar diye biliyorum. Benim aldığım kilonun yanında, onunki ne ki :) 8,5 kg anası almış, 910 gr danası ! :)
Almıştır seninki de, ama asıl kiloyu son 2 ay alıyorlar diye biliyorum. Benim aldığım kilonun yanında, onunki ne ki :) 8,5 kg anası almış, 910 gr danası ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?