2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Tatlı anneler ve bebişleri...bugün evlilik yıl dönümümüz 1 sene oldu ve 1 senede aile olduk tatlı kızımızın haberiyle....izmir sıcak...allahtan işte klima var yoksa durulmaz...şükür sağlığımıziyi...inşallah tüm anne ve bebekleride iyidir...sağlık diliyorum herkese....birde pek haddime değil ama oruç tutan anneler bebeklerimiz çok küçük daha....orucun telefisi kaza orucu...ama bebeğimiz telafisi yok...herkesin bireysel tercihi....kalın sağlıcakla tekrardan....

Evet canım biz birincisi oluyoruz herhalde. Ama ben hiç uyuyamıyorum malesef haftaiçi iş için mecbur kalkıyorum haftasonu da alışkanlıktan mı bebekten mi bilmem uyuyamıyorum. Bütün gün bi koltuktan öteki koltuğa geçip yatıp duruyorum. Nadiren de olsa arada bir dinçlik geliyor. Eşimin de yardımıyla bir iki işin ucundan tutuyoruz, sağolsun süpürgemi yapıveriyor çünkü süpürge acayip yoruyor beni. Böyle günler geçip gidiyor.
Bu arada 45 i görünce merak ettim. Manisalı mısın?

bizimde cuma günü evlilik yıl dönümümüz
ben ona kekten koccaman bir çiçek buketi sipariş ettim :)

bakalım o bize ne yapacak :)

Eki Görüntüle 236832

kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..

Benim de düşündüğüm model.. Renkleri çok soft, çok hoş geldi bana, pastel tonlarda olduğu için kız bebek de kullanabilir, erkek bebek de diye düşünüyorum. Yatağını sallanan beşik modelinden alıcam ben sanırım. Yatak odasına sığsın diye. Ama crafty'nin dediği de doğru, ışık alıyosa odan böyle güzel durur ışıl ışıl. Benim çocuk odam maalesef iyi ışık almıyor. Modeldeki gibi durmaz haliyle ama yapacak bişey yok, inşallah benim kızımın ışığı yeter odaya :)

ben ctesi mobilyacıya gittim

sepette aldım :)

Bu arada dr kontrolümüz iyi geçti çok şükür. Büyümüş kızım maşallah 910 gr olmuş da boyu kısa gibi azıcık :) Yanıltıcı olur diye söylemiyo genelde bizim öbür dr.umuz, bu da iyi dedi, sonra 29 cm gibi dedi. Ee az ki, 32-35 olması gerekmiyo mu bu haftalarda ? Baş popo mesafesi mi söyledi ki acaba sormadım da o an, kal geldi. Anne baba da uzun sayılır ama benim kızım güdük mü ne :) Ay o sağlıklı olsun da o yeter, çiikin diye seviyodum şimdi de güdük diye severim bi zaman :) Ayrıca doktor yüzü babaya benziyo dedi hıh ! Benzesin tabi, ben o kadar sıkıntıyı çekeyim bulana kadar, o gitsin babasına benzesin yalaka ! :) Ben diyordum zaten hep eşime, sana benzicek kız diye, çok aşığım ya sana, ondan diyordum :) Diye diye oldu mu ne :) Ay benzesin ya, babaya benzeyen kız şanslı olur diye kendime züğürt tesellisi veriyorum :))) Bahtı güzel olsun kızımın inşallah, sağlıklı olsun önce, sonra bana da azıcık benzer canım artık ! :)

oyy seninkide bizimkiler gibi topikkk
kız benim de 29 fln dı son gittim 35 olmuş
üzülme birden depar atıo
benim kız da babasına benziyor uyuz !

kızlarr gunaydınn!!!
yogun ve stresli bir hafta + h.sonundan sonra nihayet yazabiliyorum..

cok detay veremeyecgim esim anlamasın diye acar bakar belki diye korkuyorum..
kayinpederim gecen hafta bypass ameliyatı gecirdi cok sukur iyi ve kızımla dedesini her gun ziyarete gittik..
son 1 aydır hicbir sey yapamamıstım hatırlarsınız o sıralarda da anjiyo olmustu kendisi..
bu aralar evimde misafirler var bende kalıyorlar ama ben kendimi cok yormamaya calısıyorum esim sagolsun cok yardımcı oluyor bu zamanlarda.. onun da canı cok sıkkın boyle zamanlara hamileligimin denk gelmesinden.. umarım cocugumun ruh haline etki etmez bu sıkıntılar :18:

aksamları hastane sonrası az da olsa bir seyler aldık nihayet :))

bebisim aksamları cok kıpır kıpır eger dogdugunda boyle olacaksa yandık vallahi!!

dun de ilk kez gobegimden cıkacak gibi bir tekme midir nedir ilk kez bir seyler hissettim resmen gobegim şaha kalktı cok garip bir duyguydu ilk basta korktum tabii ki..
yavas yavas hediyeler de almaya basladım es dosttan cok mutlu oluyorum kızlarrr

bu arada Allah hepimizin bebislerini korusun nazarlardan..

sıkıntı yasayan arkadaslara Allah'ımdan acil sifalar diliyorum hepinizi opuyorumm... gecmisi cok okuyamadım şaşı olurum diyee

kısmetse yarın ben de sıpa kızımı gormeye gidecegim sabahtan her ihtimale karsı ac gidiyorum belki şeker yuklemesi falan yaparlar diye..

Son düzenleme:
ben ctesi mobilyacıya gittim

sepette aldım :)

Sepeti ben de düşündüm de 6 ay anca kullanabiliyormuş. E ben de buldumcuk olduğum için, 6 ayda ayıramam odasını diye düşündüm. Vazgeçer gibi oldum ama hala gözüm var bembeyaz, cibinliklikli sepetlerde kızım melekler gibi uyusun diye :)
Sen önce sepette yatırıp sonra odasına mı geçireceksin kuzuyu ?

oda hemen benim odanın yanında, aslında yatağında yatırırım ama ne bilim benimde çok hevesim vardı aldım valla :)
eksik kalmasın buldumcuğum :)
bide bizim salon koltukları deri, salonda fln otururken koyamam koltuğa die taşırım işte ordan oraya
ay bide çok güzeldiii odasıyla takım yapacak tekstili
şirin olur inşallah

canım ben de o süslü püslü tüllü sepetlere beşiklere bayılıyorum hele bir de kız bebek oldugu icin ama bi yandan da park yataktan yatıraagım icin gereksiz masraf olarak goruyorum ama icim gidiyor

Olur tabi, olma mı :) İyi günlerde kullansın Nil prenses..

Helen görünmedi hakkatten, ben de merak ettim. İyidir, herşey yolundadır umarım..

Luna kayınpederine geçmiş olsun, kızınla randevunuz da iyi geçer inşallah... :)

maşallah kızına ya kilo falan ii benim 15 gün önce 575 grdı.satımız aynı bakalım bende perşembe gitcm kuzucuğum kaç gr olmuş

canım ben de o süslü püslü tüllü sepetlere beşiklere bayılıyorum hele bir de kız bebek oldugu icin ama bi yandan da park yataktan yatıraagım icin gereksiz masraf olarak goruyorum ama icim gidiyor

alacak durumun varsa kuzum hiç gereksiz görme
al melek yatsın içinde
benden para mı akıyor hayır ! ama epi topu bi tane kızçem var yahuu
içimde bişi kalmasın

gunaydin kizlar hayirli haftalar diliyorum herkese

lunacigim gecmis olsun canim.

crafty nilimiz guzel gunlerde uyusun o sepetin icinde,bende alacagim sepetten icim gidiyor gordumu zaten bizim prensesin odasi olmayacak bizimle beraber yatak odasinda kalacak.geceleri aglarsa felan oturma odasina gecerim sepeti alir emzirirkende kolay oluyor hemen yatagin kenarindan aliveriyorsun bebisi.

valla benim ayaklari bir gorseniz korkarsiniz kizlar balondan beter oldular bazen o kadar cok canimi yakiyorlarki anlatamam.ne zaman ayaga kalkayim hemen sisiyorlar dursun artik sismeleri ya dun kendime hemsirelerin giydigi terliklerden baktim inanki olmadilar icine bir turlu girmedi ayaklarim.yakinda yalin ayak yuruyecegim.

bugun ben kizimin hastane cikislarini yikayacagim dun deterjan felan aldim.hastane cantami hazirlamak istiyorum gerci daha bir cok eksigimiz var bakalim bu ay sonuna hepsini bitirecegim.

benimde ruyalar hic bitmiyor her gece boyuttan boyuta giriyorum.

maşallah kızına ya kilo falan ii benim 15 gün önce 575 grdı.satımız aynı bakalım bende perşembe gitcm kuzucuğum kaç gr olmuş

Almıştır seninki de, ama asıl kiloyu son 2 ay alıyorlar diye biliyorum. Benim aldığım kilonun yanında, onunki ne ki :) 8,5 kg anası almış, 910 gr danası ! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…