2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrrr günaydınnn nasılsınızz bu gece sahurdan sonra rüyalar gördümm rüyamda çokk fare vardı yatığım yatağın altındaymışşş ben bide rüyalara inanarımmm fare görmek sanırım kötü bişey ufffffffffffff

kızz valla süper olmuşşş ben benim karnım neden çok büyümedi diyordum seninkide çok büyümemeiş sanırım karnım normal galiba hata seninkişnden büyük ama maşşalah formun yerinde

kızz valla süper olmuşşş ben benim karnım neden çok büyümedi diyordum seninkide çok büyümemeiş sanırım karnım normal galiba hata seninkişnden büyük ama maşşalah formun yerinde

canım valla benim karnım 6. aya girdikten sonra çıktı. çok üzülüyordum bende karnım yok diye ama sonunda oldu işte
formuma gelince ayyy nerede formum yerinde canım ben 5 kilo aldım şimdiye kadar ama karnımdan çok popoya ve yanlara gittim

günaydın güzel analar ve tatlı yavrularıı
bende bu gece rüyamda oğlumu gördüm ve resmen aşık olldum ona gözümün önünden gitmiyo..darısı başınıza harika bişeyy

Malesef alıyoruz kiloları ama hayırlısıyla bir gelsin meleklerimiz veririz kilolarıı benim gibi saçma rüya gören arkadaşlar varmı resmen rüyanın etkisinde kaldımm

Kızlarr sahurdan sonra yattım koçişime dedimki kızınla konuşş oda karnıma dayadı kullağını kızım diye sevmeye başladı konuştu biraz onla zilli tekmeledii hemde kaç defaa acaba duydumiki de tepki veriyorr tabi bu durum babasının çok hoşuna gitti

gunaydın tatlı hamişler,
sabah sabah andavalın tekiyle bi kavga kopardım işyerinde :97:

nerde bı gerızekalı var gelır benı bulur
adam nerden baksan 55 yasında 30 senedır daırede calısıyor,
sımdı ben burda ıse yenı basladım boş oda olmadıgı ıcın inşaat servısının bı odasını verdıler yılbasında baska odaya tasınıcam,
ınsaatın dosyaları odamda halıyle gelıp gıdıyolar.

bugun bı tanesı kapıyı calmadan dangır dungur gırdı odaya,
hep de oyle yapıyor,
gunaydın dedı,
gunaydın da bı kapıyı calın gırmeden once dedım ustume saldırdı resmen.
ben o kadar nezaketsızmıyım ben de bılırım kapı calmayı, burayı ınsaatın odası senın burda ne ısın var vs... devlet daıresınde kapı kapatılmaz. sınır kupune döndüm ben de açtım agzımı tabisi

benım nerde oturacagımın kararını verecek adam senmısın dedım,
oda benım su an ıster kapıyı kapalı tutarım ıster acık kullanırım sana mı danısacam
madem bu kadar gorgulusun bundan sonra cal kapıyı o zaman

kes uzatma konuyu dedı ıyıce dellendım,
delı damarım tuttu valla ardarda 30 cumle kurmusumdur herhalde hıc es vermeden
neye ugradıgını sasırdı sonra da züttür oldu gitti
5 dakka sonra bı daha geldı kapıyı calarak

gnydn güzel anneler nasılsınız bakalım,
dün gece bi korkuttu biizm cadı tuvalete girdim çıktım 10 dk sonra falan çamaşırımda bi ıslaklık baya su gibi akıntı normalde hep var sancım falan olmadı hiç acaba suyummu geldi deidm korktum ama bişe olmadı neyseki..
bende rüyamda kızımın karnımdaki hareketlerini gördüm elini koyuyo eli belli oluyo falan değişik bişeydi ya heralde 7. ayımızda böle belli olur artık:)

günaydın güzel analar ve tatlı yavrularıı
bende bu gece rüyamda oğlumu gördüm ve resmen aşık olldum ona gözümün önünden gitmiyo..darısı başınıza harika bişeyy

Darısı başıma inşallah, bu ara da ona taktım ben niye bebeğimi rüyamda göremiyorum diye.. :) O kadar onu görmeyi isteyip yatıyorum, son 2 haftadır rüyamda gördüklerimi sıralayayım ; Giovanni Dos Santos, Servet Çetin, Pascal Nouma ve türlü polisiye olaylar zinciri :))) Tamam futbola düşkünüm, tamam en fanatiğinden Galatasaraylıyım ama şu ara gündemimde ilk sırada kesinlikle değil ! Ne alaka yani tüm bu adamlar ya gidin kardeşim rüyamdan, beni kızımla başbaşa bırakın :)
Sıklıkla kabuslar görüyorum ben, bebeğimi ve beni zorla doğumhaneye götürmek isteyenler, eli silahlı adamlar vs.. şeklinde. Allah hayırlara çıkarsın diyorum ve bilinçaltıma yoruyorum ben bu durumu, çünkü hep korku, endişe yaşadığım için öyle bebeğimi kucağıma alayım, emzireyim göremiyorum henüz. Allah inşallah önce rüyalarımızda, sonra en sahicisinden kollarımızda nasip etsin yavrularımızı.. Beni de rüyamda kavruk futbolcu abilerimizden kurtarsınn :)

hepsi çok güzel olmuşş ellerinize sağlık..mevlüt takımınada bayıldımmmm,,nereden ve nekadara aldınız acaba?markası falan varmı bende kızım için aynısıı bulabilirmiiyim acabaa

merhaba canım.... tsekkur ederım ederım baska ısım yok ılk cocuk olunca bıde bı hevestir ugrasıp duruyorum butun gun evde... ızmırdeyım canım ben kemeraltında ezgı bebe var ordan almıstım markası mini damla 50 tl ye aldım.... ayakkabısı bandanası corabı eldıvnı tam takım... eger ızmırde degılsen baska bı sehırdede mını damlanın urunlerını bulabılırsın bnce.. ve 8.aya kdr gıyebılıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…