- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.101
ailemde diyabet felan cok sukur ama cok sisim birde amniyo sivim biraz fazlaydi en son kontrolde bilmiyorum onunla bir ilgisi varmi.
ben yeni dogan cok almadim 1 tane aldim oda takim beresi,onlugu,tulumu ve badisi var.onu koyacagim cantaya birde mothercareden aldigim baslangic seti var onun tamamini ekledimmi tamamdir diye dusunuyorum.
ben yavastan hazirlamaya basladim cantami bitirince son halini eklerim belki
cnm hiç aksatmadan kullan hiçbir zararı olmuyor mrk etme ben çok kullandım 5 ay kadar
ahahahah
çişim varken beni güldürme demedim mi sana ben
kağan kocatepe hangi hastanede? muayene ücreti vs hakkında bilgi versen.
kağan kocatepe hangi hastanede? muayene ücreti vs hakkında bilgi versen.
anacım okuyorum hemen kendime uyguluyorum sonra
Memurlar netten araştıracağım bakalım umarım kendi kendine bir an önce geçirirler bizi, sorun olacağından korkuyorum. Ben de soracağım müdür yardımcılarına, bilgilendiririm tabi seni de :) doktorum neden 33+0 da çağırdı izin için beni aklım ona takıldı şimdi, 1 hafta 1 haftadır sonuçta iznim boşa gitmesin istiyorum. Zaten erken doğurursak boşa gidiyo
anacım sende hayrat gibisin maşallah sürekli çiş,mesela benim şuan var ama o yok gibi davranıyorum her istediği yapılmazki canım,organımada hükmedemiceksem nerde otoritem
bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:
Kızlar bugün doktor geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için fitil verdi ve ben nasıl kullancam diye kara kara düşünüyorum
kağan kocatepeye gitsene kız
Memurlar netten araştıracağım bakalım umarım kendi kendine bir an önce geçirirler bizi, sorun olacağından korkuyorum. Ben de soracağım müdür yardımcılarına, bilgilendiririm tabi seni de :) doktorum neden 33+0 da çağırdı izin için beni aklım ona takıldı şimdi, 1 hafta 1 haftadır sonuçta iznim boşa gitmesin istiyorum. Zaten erken doğurursak boşa gidiyo
bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:
yok cnm ya
erken doğarsa kullanmadıkların sonrasına ekleniyor.
hacı elimde şişeyle geziom 1
bende yok gibi davranıyorum kasığım arıo sona
sona doğuruommu die hastanelerde nst ye bağlanıom
organıma hükmederim de içimdeki cadıya geçmiyor hükmüm
depdikçe sızacak gibi duruo
şişlik tansiyonun yükseleceğinin belirtisi olabilir demişti bana. tansiyonuna baktır normalse şişmenin sakıncası yok demişti. şimdi iyide yağmurlar falan başlayınca şıpıdık terliklerle nasıl gezcem diye düşünüyorum. suyunun artmasını hiç duymamıştım belki alakalıdır. o dediğin 5li set oluyor dimi. bende de bi 5li set var. hayır özene bezene aldıklarım elimde patlayacak giyemeyecek diye korkuyorum. yinede mothercare e ayın 15inde bi bakıcam, indirim oluyomuş ya.
itiraf ediyorum bizim wc aşşada ben üşeniyomda ondan böyle tutuyom:)
peki şimdi sonuç nasıl? kurtulabildin mi bu illetten?
eşim çok kıskanç o yüzden erkek doktor istemiyor :96: renkli doppler için iyi çeken kadın arıyorum bakalım cuma gidicem hem dopler için hemde muayeneye hoş onada geç kalmadıysam bakıcaz artık kısmetimize ne cıkıcak
Junzi kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum.Sözleşmeden kadroya geçenlerdenim ama hala emekli sandığına bağlı gözükmüyorum.Eğer nasıl geçiş yapacağımızı öğrenirsen beni de bilgilendir olur mu?ben anca göreve başlayınca görüp sorarım müdür yrd.larını,öncesinde öğrenirsem söylerim sana.
tutma ii diilmiş tutmak föydür gitsin
Junzi kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum.Sözleşmeden kadroya geçenlerdenim ama hala emekli sandığına bağlı gözükmüyorum.Eğer nasıl geçiş yapacağımızı öğrenirsen beni de bilgilendir olur mu?ben anca göreve başlayınca görüp sorarım müdür yrd.larını,öncesinde öğrenirsem söylerim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?