2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

şişlik tansiyonun yükseleceğinin belirtisi olabilir demişti bana. tansiyonuna baktır normalse şişmenin sakıncası yok demişti. şimdi iyide yağmurlar falan başlayınca şıpıdık terliklerle nasıl gezcem diye düşünüyorum. suyunun artmasını hiç duymamıştım belki alakalıdır. o dediğin 5li set oluyor dimi. bende de bi 5li set var. hayır özene bezene aldıklarım elimde patlayacak giyemeyecek diye korkuyorum. yinede mothercare e ayın 15inde bi bakıcam, indirim oluyomuş ya.

anacım okuyorum hemen kendime uyguluyorum sonra

bnm doktorum bataklıktasın debelenme kendini bana bırak dedi çırpınırsan batarsın biri seni tutup çıkarmazsa boğulursun dedi o yüzden ben de kaanı okuyorum ama bu ben de olsa doktor bilir diyorum böyle geçiştiriyorum:))) randevuma kdr su şişesiyle gezicem ne varsa temizlensin ne varsa

yok cnm ya
erken doğarsa kullanmadıkların sonrasına ekleniyor.

anacım sende hayrat gibisin maşallah sürekli çiş,mesela benim şuan var ama o yok gibi davranıyorum her istediği yapılmazki canım,organımada hükmedemiceksem nerde otoritem

hacı elimde şişeyle geziom 1
bende yok gibi davranıyorum kasığım arıo sona
sona doğuruommu die hastanelerde nst ye bağlanıom
organıma hükmederim de içimdeki cadıya geçmiyor hükmüm
depdikçe sızacak gibi duruo

İznin seminer döneminde başlıyo kesin net.Bende diyorumki en azından 19 eylüle kadar çalışayım.Kullanmadığım izinlerimi doğum sonrasına aktarayım.Yani doktor bir hafta geç de rapor yazsa sana onu daha sonraya aktarırsın.Hakların hep saklı kalır.Bu arada emekli sandığına geçişimizle ilgili bugün eczacı bana ssk'ya dilekçe yazmalısın, o şekilde geçersin dedi.Bende okula danışmadan yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Bizim müdür yardımcımız bu konularda çok bilgilidir.Ona sonsuz güveniyorum.

bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:

Kız sen İstanbulun neresindensin :)) Ben ve Helen Bahçelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyoruz başından beri..Çok memnunuz her kontrolde ayrıntılı gibi bakar kendisi ve hiç strese sokmayan bi doktor..

itiraf ediyorum bizim wc aşşada ben üşeniyomda ondan böyle tutuyom:)

tansiyonum iyi cok sukur artik sismemde normal sanirsam.:26:

sen yine terlik giyiyorsun benim ayaklar terlige bile sigmiyor bacim.babetle idare ediyoruz iste sisince oturdugum yerde biraz cikartip dinleniyoum.

evet o setlerden tatlim.
keske yeni dogan cok almasaydin sen hastane 2 yeni dogan takim 1 tanede 0-3 takim koy cantana.benimde 0-3 aylik az 3lu paketlerde oluyor tulum ve badiler onlardan alacagim bende.

kizlar benimde acaip tuvaletim geliyor ya kalkip gitmesem karnima agri yapiyor.

peki şimdi sonuç nasıl? kurtulabildin mi bu illetten?

bnmki idrar yolu diildi amme onun gibi illet bişidi mantar daha sonrasında vajinit. 3güne geçiyor en fazla bir hafta ama benm sürekli tekrarlıyordu.

kızlar ilçe meb den bir belge alarak onu bağlı olduğunuz sgk müdürlüğüne götürüp emekli sandığı aktivasyonunuzu yaptırıyorsunuz. çok basit bi işlem. ancak geçiş olduktan 1 ay sonrasına kadar emekli sandığından ve sskdan faydalanamıyorsunuz. emekli sandığında 1 ayı doldurmanız gerekiyor.

kızlar ilçe meb den bir belge alarak onu bağlı olduğunuz sgk müdürlüğüne götürüp emekli sandığı aktivasyonunuzu yaptırıyorsunuz. çok basit bi işlem. ancak geçiş olduktan 1 ay sonrasına kadar emekli sandığından ve sskdan faydalanamıyorsunuz. emekli sandığında 1 ayı doldurmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…