2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Junzi kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum.Sözleşmeden kadroya geçenlerdenim ama hala emekli sandığına bağlı gözükmüyorum.Eğer nasıl geçiş yapacağımızı öğrenirsen beni de bilgilendir olur mu?ben anca göreve başlayınca görüp sorarım müdür yrd.larını,öncesinde öğrenirsem söylerim sana.

ben kağanı okumuyom gale

bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:

Kızlar bugün doktor geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için fitil verdi ve ben nasıl kullancam diye kara kara düşünüyorum

bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:

İnş. çıkmaz sen kalbini temiz tut. Allah yardımcın olsun korksan da yapacak bişey yok
inşallah çıkmaz. 23 de ayrıntılıya gitmiştim. ailede diyabetli varmı dedi çok dedim. o zaman hemen ptsi yükleme yapalım dedi. çok saçma bi düşünce belki ama tatlısız yaşayamayacağım için erteliyorum.

2 saat yine iyiymiş. ben 4 saat olanı duydum yaw. seninki şişliklerden falan mı şüphe etti, ailede mi var? 2010 anneleri çok fazla yenidoğan almayın demişlerdi. ben heves işte birsürü tulum ve alt üst takım aldım. ac hsabat çıkışı almasam mı diye düşünüyodum o yüzden. burda bi kız vardı daha önce bebe mağazasında çalıştığını söylemişti. sadece 1 tane hastane çıkışı alcamm başka tulum vs almam diyordu. sedus tu adı galiba. şimdi 3 tane yazılınca şaşırdım.

Kızlar bugün doktor geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için fitil verdi ve ben nasıl kullancam diye kara kara düşünüyorum

cnm hiç aksatmadan kullan hiçbir zararı olmuyor mrk etme ben çok kullandım 5 ay kadar

Son düzenleme:

ailemde diyabet felan cok sukur ama cok sisim birde amniyo sivim biraz fazlaydi en son kontrolde bilmiyorum onunla bir ilgisi varmi.

ben yeni dogan cok almadim 1 tane aldim oda takim beresi,onlugu,tulumu ve badisi var.onu koyacagim cantaya birde mothercareden aldigim baslangic seti var onun tamamini ekledimmi tamamdir diye dusunuyorum.

ben yavastan hazirlamaya basladim cantami bitirince son halini eklerim belki

anacım okuyorum hemen kendime uyguluyorum sonra
ha doğru sana net yasaktı dimi:) ben ona o kadar güveniyorum ki her haftasını ressmen ezberledim.

cıx bence kasım aralıkta artmasın biz mevlütü yapalım hediyeleri toparlayalım ondan sonra artsın artarsa hediye gelmez çok kötüyüm

aha doğru ya. ben nasıl işletme okudum tüüüüüü bana hiç düşünmemiştim

Memurlar netten araştıracağım bakalım umarım kendi kendine bir an önce geçirirler bizi, sorun olacağından korkuyorum. Ben de soracağım müdür yardımcılarına, bilgilendiririm tabi seni de :) doktorum neden 33+0 da çağırdı izin için beni aklım ona takıldı şimdi, 1 hafta 1 haftadır sonuçta iznim boşa gitmesin istiyorum. Zaten erken doğurursak boşa gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…