- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.081
24-28 arası değil miydi? 28e kadar sallanacaktım ne güzel.
Kızlar merhaba
Ben de kızımı gördüm geldim bugünheyecandan uyuyamadım tabi,her şey yolunda çok şükür Kızım 3-4 gün büyük çıktı kilosu 1 kilo 85 gr boyu da 35 cm'miş.
Sıvı akıntım olduğunu söyledim kokusuz ve renksiz olduğu sürece normal dedi. Benim yorulunca ve yürüyünce belim ağrıyor onun için de belimi kuvvetlendirmem için hareketler önerdi. Şeker yüklemesi de yapıldı bu arada ama sonucumu daha almadım. Şekerli su iğrenç bir şeymiş ama inşallah bir daha içmek zorunda kalmamKızlar size bir şey soracağım doktor 32. haftamı 18 eylül olarak hesapladı ama ben o zaman 33+0 oluyorum. İzin 32+0da başlamıyor mu? Bir daha iznini konuşmaya gelirsin dedi. Bir de kızlar ben sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçtim yeni. Sgklıydım şimdi emekli sandığı olması gerekiyor ama hala sgklı gözüküyorum. emekli sandığına geçmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Belki benim gibi olan vardır aramızda. Ay ne çok soru sordum en son olarak da uyku seti almayı düşünüyorum kenarlıkları olanlardan alanlar kaça nerden aldı acaba?
Doktorunuz size bu haftalarda "şeker yükleme" ya da "şeker tarama testi" şeklinde bir test yapılmasını önerebilir. Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır.
kağan kocatepe
ohhhhh beee
hangi hastaneymiş o:) bizde öğrenelim
sen bi yaptır bakalım bize yazarsın devlete gitmeye gerek yok o zaman. beklemek zor olur.
ben özel hastane tutturamadım hala arayış içindeyim. maalesef doktorum yarı yolda bıraktı.hastaneden ayrılmış.çok fazla özele gittim artık belirlemek istiyorum doktorumu. tavsiyelerinizi bekliyorum ne olurrrr
hangi hastaneymiş o:) bizde öğrenelim
sen bi yaptır bakalım bize yazarsın devlete gitmeye gerek yok o zaman. beklemek zor olur.
ben özel hastane tutturamadım hala arayış içindeyim. maalesef doktorum yarı yolda bıraktı.hastaneden ayrılmış.çok fazla özele gittim artık belirlemek istiyorum doktorumu. tavsiyelerinizi bekliyorum ne olurrrr
inşallah çıkmaz. 23 de ayrıntılıya gitmiştim. ailede diyabetli varmı dedi çok dedim. o zaman hemen ptsi yükleme yapalım dedi. çok saçma bi düşünce belki ama tatlısız yaşayamayacağım için erteliyorum.İnş. çıkmaz sen kalbini temiz tut. Allah yardımcın olsun korksan da yapacak bişey yok
benim seker yuklemesi persembe gunu ac gidecegim doktorum aksamdan sonra bir sey yeme sadece su ic dedi.
2 saat nasil bekleyecegim ben ac hastanede mektupda seker yuklemesi 2 saat suruyir yaziyor.
hastane cikisi 3 tane cok degil kahvekolik bebekler batirabiliyorlarmis.
bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:
ben kağanı okumuyom gale
bende istanbulda doktor arayışındaayım cuma bi doktora daha gidicem 3 ayım kaldı doktor bulamadım :18:
niyekine?
hangi yakadasın?
oh oh kasımda daha da artar inşallah :))))
Kızlar bugün doktor geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için fitil verdi ve ben nasıl kullancam diye kara kara düşünüyorum
inşallah çıkmaz. 23 de ayrıntılıya gitmiştim. ailede diyabetli varmı dedi çok dedim. o zaman hemen ptsi yükleme yapalım dedi. çok saçma bi düşünce belki ama tatlısız yaşayamayacağım için erteliyorum.
2 saat yine iyiymiş. ben 4 saat olanı duydum yaw. seninki şişliklerden falan mı şüphe etti, ailede mi var? 2010 anneleri çok fazla yenidoğan almayın demişlerdi. ben heves işte birsürü tulum ve alt üst takım aldım. ac hsabat çıkışı almasam mı diye düşünüyodum o yüzden. burda bi kız vardı daha önce bebe mağazasında çalıştığını söylemişti. sadece 1 tane hastane çıkışı alcamm başka tulum vs almam diyordu. sedus tu adı galiba. şimdi 3 tane yazılınca şaşırdım.
ha doğru sana net yasaktı dimi:) ben ona o kadar güveniyorum ki her haftasını ressmen ezberledim.anacım okuyorum hemen kendime uyguluyorum sonra
cıx bence kasım aralıkta artmasın biz mevlütü yapalım hediyeleri toparlayalım ondan sonra artsın artarsa hediye gelmezçok kötüyüm
cıx bence kasım aralıkta artmasın biz mevlütü yapalım hediyeleri toparlayalım ondan sonra artsın artarsa hediye gelmezçok kötüyüm
kağan kocatepeye gitsene kız
ahahahah
çişim varken beni güldürme demedim mi sana ben
Junzi kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum.Sözleşmeden kadroya geçenlerdenim ama hala emekli sandığına bağlı gözükmüyorum.Eğer nasıl geçiş yapacağımızı öğrenirsen beni de bilgilendir olur mu?ben anca göreve başlayınca görüp sorarım müdür yrd.larını,öncesinde öğrenirsem söylerim sana.
sizdirdinmi kiz bariyerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?