- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.141
kızz sen sordun mu babası doğuma alınacak mı diye?
medelayı öneriyorlar ama bi yerde bana milkway alabilirsin demişlerdi .. fiyatı daha uygunmus ve cok iyiymiş..
bence erken almak için..
bide bakalım sütümüz gelecekmi.. bebiş sütü beğenecekmi..
erken henüz elacım yani bence..
kızlar ya süt pompasına karar veren yada alan varmııııııııı
bugün koca bilgisayar kulaklıklarından aldım şuan gebe donumun bi kenarından üzerine tutturmuş vaziyette müzük dinletiyorum evladıma
Yok canım daha sormadım zaten eşimin girmek isteyeceğinide sanmıyorum bi şansımı deniycem ama aysonukontrolde sorarım artık..:))
jineps84 renkli dopperi özel ataköy hastenesinde yaptırdım. 97 tl ye...
o zaman nisa hastanesi asiye uzunu öneririm. ayrıntılıyı reyhan hn yapıyor. asiye hanım çok iyi gerçekten ama hastane politikası olarak doğuma babası alınmıyor. eğer senin için önemli değilse orayı tavsiye ederim sana.
benim yengem orda doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı doktorunu bilmiyorum aynı doktormu yani oraya gitmeye kalsam yengemle annem döverbeni aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık her bir yerden kuşatma altındayım dua ediyorum cuma gideceğim yer iyi çıksın ve araştırmıyayım artık
bende hergün 1-2 saat hem klasik müzik hemde kuran dinletiyor ihihi. tuhaf bi durum oldu gerçi ama ikiside iyidir :) kulakları bende göbüşüme yerleştiriyorum
fatmacım hastanede lazım olmazmı. bebek emmeyince sağıp veriyorlarmış diye okudum biryerde oyüzden erken almayı düşündüm. birde sütü fazla olanlar için bebek emmediğinde sağıp buzlağa stoklayın yazıyordu. süt kesilincede o stok sütle birsüre devam edilebiliyormuş. nerde okudum bi hatırlasam
ben muayenelere oraya gidiyordum her gittiğimde bekliyordum neyse beklemeyi sorun etmedim ama son ikidir doktor ameliyatta ve yerine hep başkası bakıyor oda kim girse ağlıyarak cıkıyor ben girdim rahimde acılma olabilir dedi bi ton ilaç yazdı hiç muayene etmeden tabi almadım ilaçları ertesi gün kendi doktoruma görünmek istedim normal olarak oda ne dicek diye bi azarlamadığı kaldı beni neden bir daha gelmişim acık acık bişey demedi ama çok kısa bi muayene etti acılmayı sordum yok dedi
bebişimide göremedim hiçbide muayene esnasında çok komik doktora bişey soruyorum yanındaki hemşire atlıyor cevap veriyor sinir oldum cıktım bugün bi doktora gittim oda devam etmiceği için gebelik takibi yapamam dedi
bugün koca bilgisayar kulaklıklarından aldım şuan gebe donumun bi kenarından üzerine tutturmuş vaziyette müzük dinletiyorum evladıma
Hastanede zaten oluyor diye biliyorum..
bu arada manuel olanları can acıtıyormus bilgilerinize arz ederim..
deli kadın suyu ekrana püskürttüm :)
son 2 hafta kala doğuma sen varken girmicem topic e
gülmekten evde doğururum mazallah :)
Acibadem e verdiğim paralar heba olur
BENCE SÜT SAĞMAYI HEMEN ALMAYINNNN
süt olur olmaz, uyar uymaz, bekleyin.
Alan da manuel almasın zor oluomuş. Otomatik alın diolar.
süpersinnnn
öyle mi? ne olmuşki orda acaba hangi dr çok merak ettim. ben asiye hanımı seviyorum çok güleryüzlü ilgili bi doktor. en saçma sorularıma bile gözlerimin içine bakarak cevap veriyor. ama mecburen değiştireceğim yani. cuma hangisine gideceksin?
ben Kur'an okumadan bişeyler yiyorum paşayı uyandırıyorum. sonra son ses diinliyorum duysun diye. inşallah duyuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?