- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.121
Doktorunuz size bu haftalarda "şeker yükleme" ya da "şeker tarama testi" şeklinde bir test yapılmasını önerebilir. Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır.
kağan kocatepe
ohhhhh beee
Kızlar bugün doktor geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için fitil verdi ve ben nasıl kullancam diye kara kara düşünüyorum
doktor arayışın hangi yakada canım...
geçmiş olsun...
bnmki idrar yolu diildi amme onun gibi illet bişidi mantar daha sonrasında vajinit. 3güne geçiyor en fazla bir hafta ama benm sürekli tekrarlıyordu.
avrupa yakası bahçelievler tarafları bide o var yani neymiş uzak olmıcakmış beş dk hastanede olucakmışız bişey olursa yoksa ablam fatih medicelde çalışıyor bende daha önce orda çalıştım tanıyorum doktorları mesela esra hanım var çok şekerdir kendisi olmadı son doğum anında sancı falan olursa götürtcem kendimi ona :)
o zaman nisa hastanesi asiye uzunu öneririm. ayrıntılıyı reyhan hn yapıyor. asiye hanım çok iyi gerçekten ama hastane politikası olarak doğuma babası alınmıyor. eğer senin için önemli değilse orayı tavsiye ederim sana.eşim çok kıskanç o yüzden erkek doktor istemiyor :96: renkli doppler için iyi çeken kadın arıyorum bakalım cuma gidicem hem dopler için hemde muayeneye hoş onada geç kalmadıysam bakıcaz artık kısmetimize ne cıkıcak
kızz sen sordun mu babası doğuma alınacak mı diye?Kız sen İstanbulun neresindensin :)) Ben ve Helen Bahçelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyoruz başından beri..Çok memnunuz her kontrolde ayrıntılı gibi bakar kendisi ve hiç strese sokmayan bi doktor..
tansiyonum iyi cok sukur artik sismemde normal sanirsam.:26:
sen yine terlik giyiyorsun benim ayaklar terlige bile sigmiyor bacim.babetle idare ediyoruz iste sisince oturdugum yerde biraz cikartip dinleniyoum.
evet o setlerden tatlim.
keske yeni dogan cok almasaydin sen hastane 2 yeni dogan takim 1 tanede 0-3 takim koy cantana.benimde 0-3 aylik az 3lu paketlerde oluyor tulum ve badiler onlardan alacagim bende.
kizlar benimde acaip tuvaletim geliyor ya kalkip gitmesem karnima agri yapiyor.
avrupa yakası bahçelievler tarafları bide o var yani neymiş uzak olmıcakmış beş dk hastanede olucakmışız bişey olursa yoksa ablam fatih medicelde çalışıyor bende daha önce orda çalıştım tanıyorum doktorları mesela esra hanım var çok şekerdir kendisi olmadı son doğum anında sancı falan olursa götürtcem kendimi ona :)
Kız sen İstanbulun neresindensin :)) Ben ve Helen Bahçelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyoruz başından beri..Çok memnunuz her kontrolde ayrıntılı gibi bakar kendisi ve hiç strese sokmayan bi doktor..
kızlar ya süt pompasına karar veren yada alan varmııııııııı
24- 28. haftalar arası yapılıyo da 28. haftaya bırakırsan hadi diyelim 50grlık yüklemeni yaptırdın yüksek çıktı bi kaç gün sonra 100 grmlık istiyo 28. haftayı geçirme derim... zamanın varken bir an önce hallediver=) bak ben günlerdir sürünüyorum
bnmde akıntım için vermişti doktor ii geliyo ihmal etme kullan... ece yatmadan önce alıyosun sonra direk yatağa uzanıyosun 1 haftada etkisini görürsün... geçmiş olsun
kız sen sordun mu babası doğuma alınacak mı diye?
,kızlar ilçe meb den bir belge alarak onu bağlı olduğunuz sgk müdürlüğüne götürüp emekli sandığı aktivasyonunuzu yaptırıyorsunuz. çok basit bi işlem. ancak geçiş olduktan 1 ay sonrasına kadar emekli sandığından ve sskdan faydalanamıyorsunuz. emekli sandığında 1 ayı doldurmanız gerekiyor.
kızlar ilçe meb den bir belge alarak onu bağlı olduğunuz sgk müdürlüğüne götürüp emekli sandığı aktivasyonunuzu yaptırıyorsunuz. çok basit bi işlem. ancak geçiş olduktan 1 ay sonrasına kadar emekli sandığından ve sskdan faydalanamıyorsunuz. emekli sandığında 1 ayı doldurmanız gerekiyor.
medelaaaaaaa,almadım ama kullananlardan biliyorum herkes çok memnundu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?