2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış. çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.

farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış. çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.

benm gittiğim özel hastanede para almadılar canım şeker yüklemesi için

canım....

bnm ılk basta 3 kasım cıkmıstı sat a gore mınık kuzucugum ufak tefektı sonra bı ara normal zamanına dek geldı 29 ekım sat a gore.. gecen gttım 4 kasım cıktı son kontrolumuzde normalı yakalamısz medusa 29 ekım dıyo 20 ekım de Rabbımın ıznıyle alabılırız dedı dr umuz... hatta burdanda yazmıstım bızım dogumumuz ekıme geldı dıye bırakamak ıstemıyorum demıstım burayı hatta bnm gbı ekım sonu gelıcek olan bazı arkadaslarda vrdı bız bırakmdık sende devam et burdan dedıler ve bnde burdan yazmaya devam edıyorum arkadasım.. boylesı daha ıyı kızlarada alıstım.. mesela crafty le sanırım cok yakınız bız dogum tarıhı olarak... buarada burda vaktın nasıl gectıgını anlamazsın cene calmak serbest hatta okdr hızlı ılerlıyoruzkı yetısemıyorumm....

kizlar ya simdi esimin bir arkadasi abimiz aradi bugun evde kal bir yere cikma dedi,carsiya felan. bir kac gundur olaylar oluyor ingilterede genelde kuzeyde oluyordu ama bugun buradada gosteri yapilacakmis ay cok tirstim ya.

kizimin cicilerini yikiyorum yiginla utum var of moralim bozuldu esim eve vaktinde gelse.

korkmaaaa
dua et bol bol
hiç bişi olmaz Allah'ın izni ile

Canım benim 2 hafat kadar sürdü acısı.Ama şimdi hiç hisetmiyorum 2 yıl olcak nerdeyse...

ya bende sezaryandan kaçarken şimdi bu yırtılmaydı dikişti derken kafam allak bullak oldu. bebek için daha riskli mi normal doğum

heryerde olay var canım ALLAH korusun sevdiklerimizi bize bağışlasın dua et telaş yapma

crafty sana soru sormaya korkuyom gerçi ama :)) nst dedim gittin bağlandın. şimdi bebek ne zaman ters döncek diye sorcam acile gitcen bnmki dönüyo galiba diye:))

ya bende sezaryandan kaçarken şimdi bu yırtılmaydı dikişti derken kafam allak bullak oldu. bebek için daha riskli mi normal doğum

yanlış hatırlamıyorsam görümceminde dikmişlerdi soramamıştım neden diye tırsarım çünkü böyle şeylerde ben ama bebek gayet sağlıklıydı bebeişe bişey olacağını sanmıyorum ben neyse haftasonu bize gelicekler sorayım bakayım dikiş olayını

başaracağınıza inanıyoruz. Rabbim verecekse onu her türlü verecek sana Allah hepimizin yardımcısı olsun inş 30lu haftaları göreceğiz hep birlikte sen ve minişinde

crafty sana soru sormaya korkuyom gerçi ama :)) nst dedim gittin bağlandın. şimdi bebek ne zaman ters döncek diye sorcam acile gitcen bnmki dönüyo galiba diye:))

ehehe
o benim hüsnü kuruntum be gülüm
sor ne sorcaksan
benim hatun şu an garip duruo
göbek deliğimden yana yatay çizgi çek öle yan yatıo salak :)
Baha döner daha erken dedi
30-32 de dönen var
hiç dönmeyen var
37 ye kadar ters olup 38 de dönen var
38 e kadar aşada olup pırt die terse dönen var
aman garip bu bebek milleti
akışına bırak :)

karar verememiş kuzudönsem mi dönmesem mi:))
evt akışına bırakmak en iisi fazla bilmemek lazım:)

avrupa çıldırdı aman sakın çıkma sende bi yere..

bende oğluşumun cicilerini günlerdir yıka, ütüle kaldır bi hoş oldum..bu gün bitirdim..lakin nevresimleri kaldı bi..

ben nerdeyse bitirdim hazırlıkları..

(kızlar siz kendinize uyku seti -nevresim vs alacakmısınız yaptınız mı bi araştırma.)

Bi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...
yuhhhhh yani. benim kocama biri böyle desin adama direk dalar dıkş dıkş

ayetel kürsi oku ya hafiz çek inşallah bişey olmaz canım. patiklerinde çok cici maşallah sana.

ben kaçarrr
annem aradıı
Nişantaşına gidiorummm
bebişin nevresimine bakçakmışızz
inşallah yetişiriz mağaza kapanmadan
olleyyy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…