- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.201
Kızlar bişey soracağım. Şeker yüklemesi için ne kadar fiyat alıyor özel hastaneler. Devlete gidip de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Eğer değecek kadar para yoksa da devlette uğraşmayayım uzun sürüyor devlette işlemler...
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.
crafty sen kaç kilosun sorması ayıp bide boyun kaç :) mağazalarında yok bu pantolonlar bende sipariş vericem ama beden uymaz diye çekiniyorum sen kaç beden verdin siparişi
boy 170
kilo an itibari ile 98 (yazı ile doksan sekiz )
42 alıyorum ben
kizlar ya simdi esimin bir arkadasi abimiz aradi bugun evde kal bir yere cikma dedi,carsiya felan. bir kac gundur olaylar oluyor ingilterede genelde kuzeyde oluyordu ama bugun buradada gosteri yapilacakmis ay cok tirstim ya.
kizimin cicilerini yikiyorum yiginla utum var of moralim bozuldu esim eve vaktinde gelse.
Canım benim 2 hafat kadar sürdü acısı.Ama şimdi hiç hisetmiyorum 2 yıl olcak nerdeyse...
kizlar ya simdi esimin bir arkadasi abimiz aradi bugun evde kal bir yere cikma dedi,carsiya felan. bir kac gundur olaylar oluyor ingilterede genelde kuzeyde oluyordu ama bugun buradada gosteri yapilacakmis ay cok tirstim ya.
kizimin cicilerini yikiyorum yiginla utum var of moralim bozuldu esim eve vaktinde gelse.
ya bende sezaryandan kaçarken şimdi bu yırtılmaydı dikişti derken kafam allak bullak oldu. bebek için daha riskli mi normal doğum
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.
crafty sana soru sormaya korkuyom gerçi ama :)) nst dedim gittin bağlandın. şimdi bebek ne zaman ters döncek diye sorcam acile gitcen bnmki dönüyo galiba diye:))
ehehe
o benim hüsnü kuruntum be gülüm
sor ne sorcaksan
benim hatun şu an garip duruo
göbek deliğimden yana yatay çizgi çek öle yan yatıo salak :)
Baha döner daha erken dedi
30-32 de dönen var
hiç dönmeyen var
37 ye kadar ters olup 38 de dönen var
38 e kadar aşada olup pırt die terse dönen var
aman garip bu bebek milleti
akışına bırak :)
karar verememiş kuzudönsem mi dönmesem mi:))
evt akışına bırakmak en iisi fazla bilmemek lazım:)
yuhhhhh yani. benim kocama biri böyle desin adama direk dalar dıkş dıkşBi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?