- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.181
muhtesem olmus..kizlar prensesime ordugum patikler nasil olmus?
cici topiginede yeni ciciler ekledim.
Eki Görüntüle 237806 Eki Görüntüle 237807
amanınn güle güle kullansın inşallahhhhhhh
resim cekerken hic farketmemistim simdi gordum patiklerin ustune kil dusmus irezil oldum:86:
bi tane doğum hikayesi okumuştum. kadına sordum, düzgün bey babayı içeri almaz dedi. bi kerede hastaneyi aradım hemşirenin biri alıyordu heralde dedi. kendisine sormadan olmayacak yani. senin eşin neden istemez?
kizlar prensesime ordugum patikler nasil olmus?
cici topiginede yeni ciciler ekledim.
Eki Görüntüle 237806 Eki Görüntüle 237807
yırtılmalar olunca onu sonradan düzeltemiyorlar.Benim doğumda bağırıp çağırmayınca doktor kardelen sen doğururken bu kadar sızlanmadın dedi.eşim de dikmeseniz olmazmı dedi. Doktor ablamız da verdi cevabını.( Dikmem sizin için daha iyi olacak ilerde) :) Sonradan çok güldüm ben de çok korkmuştum değişiklik olur diye. Ama eşime sordum o da değişiklik yok dedi. Doktorun iyi olması gerekir bence bu konularda....
yırtılmalar olunca onu sonradan düzeltemiyorlar.Benim doğumda bağırıp çağırmayınca doktor kardelen sen doğururken bu kadar sızlanmadın dedi.eşim de dikmeseniz olmazmı dedi. Doktor ablamız da verdi cevabını.( Dikmem sizin için daha iyi olacak ilerde) :) Sonradan çok güldüm ben de çok korkmuştum değişiklik olur diye. Ama eşime sordum o da değişiklik yok dedi. Doktorun iyi olması gerekir bence bu konularda....
canım ben bu kağan kocatepe varya onda dinledim. sonradan estetik yapılıyormuş falan filanda. bu dikişlerin nezman düzeldi normale nezman döndün yani canım.
anası dananın boyutlarına göre makata kadar uzanabilen yırtılmalar olabiliyor vajina da
iç dış dikiş ondan atılıyor
Baha ben kesmem kesilecek gibiyse sezeryan yaparım dedi ama
ne derece doğru bilmem
Bi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?