- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.221
o zaman 27+5 ve 27+6 da gideyim
direk niye 100lük yapmıyorlar peki?
bende bahçelievlerdeyim. dediğim hastane yenibosnada. 10 dk da falan gidiyoruz. tam kocana göreymiş yani :)
kizlar prensesime ordugum patikler nasil olmus?
cici topiginede yeni ciciler ekledim.
Eki Görüntüle 237806 Eki Görüntüle 237807
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.
Bi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...
slm kızlarrr.
ben bugün bebeğim kımıldamayınca doktora gittim.doktorumu değiştirmek istiyordum zaten akşamları hastanede olan doktoragitcektim ii olur gideyim dedim.bi gittim kendi doktorum orda nöbetciymişyakalandım mecburen ona girdim her zamanki gibi en fazla 4 dakika ancak kaldım odada neyse içimi rahat tutmaya çalıştım.bebeğim doğum pozisyonundaymış baş aşağı 820 gr olmuş canım oğlum benim geriden gidiyor diye korkuyordum ama günüyle uyumluymuş bizim velett gayette hareketli dedi hastaneye gittiğim an kımıldamaları artıyo anasını yalancı durumuna düşürüyo ama olsun amannn sağlıklı olsunda
Tatlı Annişler merhabaBugün kızımla doktor amcasını ziyaret ettik biz de. Belki ilginizi çeker diye anlatmak istediğim bir şey var. Daha önce bahsetmişimdir, çok güvendiğimiz, yurtdışında iyi bir eğitim görmüş, deneyimli bir doktorumuz var. Diğer doktorlardan ayrıldığı noktalar var ama alanında bilimsel yenilikleri sıkı takip eder ve anlattığı herşeyi makale ve araştırmalarla anlatır. Dolayısıyla eşimle ben çok güveniyoruz kendisine. Hamileliğimin başından beri toplam üç kez ultrasona girdim. Bugün gittiğimizde beni ultrasona almadı ve sebini de şöyle açıkladı : "Bugün dünyada ilk kez ultrasona maruz kalan bebekler 45 yaşındalar sadece. Yani biz ultrasonun insan ömrünün uzunluğuna ve kalitesine etkisini bilmiyoruz. Zararı var da diyemeyiz, yok da. Bu durumda dünya sağlık örgütü bunun sayısını dört ile sınırlıyor." Tam anlayamadığım bir kemikten göbeğimin bittiği yere kadar mezureyle ölçtü ve 26. haftada bunun 26 cm olması gerektiğini, eğer dörtten fazla fark varsa ultrasonla bakacağını söyledi. Benim karnım tam 26 cm geldi Sonra kalp atışlarını dinledi. Herşey yolunda dedi. Zaten ikili ve dörtlü testlerde, ayrıntılı ultasonografide sorun yoktu çok şükür. Cinsiyeti de net olarak gördük. Şimdi herhangi bir sorun olmazsa 32. haftada tekrar ultrasonla bakıp doğumun zamanına karar verecek.Konuyu biraz araştırınca uzman görüşlerinin de bu yönde olduğunu gördüm. Bilginiz olsun istedim.
slm guzel anneler ve gobusteki bebisleri.......
bisey sorcam size..... gecen gun memelerimden sut geldi sizin de aranizda bu durumu yasayanlar var mi...... once boyle saydam daha sonra da sari gibiydi zannedirsem normal bu sey ama emin degilim bilgisi olan var miiiii:93:
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.
kizlar ya simdi esimin bir arkadasi abimiz aradi bugun evde kal bir yere cikma dedi,carsiya felan. bir kac gundur olaylar oluyor ingilterede genelde kuzeyde oluyordu ama bugun buradada gosteri yapilacakmis ay cok tirstim ya.
kizimin cicilerini yikiyorum yiginla utum var of moralim bozuldu esim eve vaktinde gelse.
amanın tranwamm gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?