2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba kızlar umarım herkes iyidir..sık sık yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri.. sürekli yatmak zor oluyor ama sizleri takip ederken günler gelip geçti.. çok şükür bu haftalara geldim.. benimde son durumum iyi.. şimdilik bi sorun yok.. serklajım iyi açılma kısalma yok.. hala yatmaya devam ediyorum 28.haftada ciğer geliştirici iğne yapılacak ozaman biraz rahatlıycam.. 32den sonra da inşallah yavaş yavaş kalkabileceğim gezinebileceğim.. sizler hazırlıklarınızı bitireceksiniz ben daha yeni başlamış olacağım..
okuduğum kadarıyla açılması olan arkadaşlar olmuş umarım bundan sonra sorunsuz devam ederler..
limburg da yazmıyor artık inşallah iyidir..

Bende geldim kızlar selam hepinize.gündüz epey kalabalıktı.
okudum sonraki yazıları.doğum raporu olmadan almıyorlar mı uçağa.28. haftadan sonra gerekli diye duymuştum. bilgisi olan var mı..
ben 24 haftadayım..

yubacigim sormayi unuttum ucus izni aldinmi doktordan?
biletleri kaca aldiniz,hangi firma ve hangi airportta ucacaksiniz?heathrow bize cok yakin biliyorsun gecerken el sallayin emi....
birde aktarmalimi gideceksiniz ay cok sordum ama merak ettim.

canim utu yapiyordum yeni gordum valla kusura bakma ucus icin giderken gerekli degilse gelirken 28. haftaya girdigim icin izin gerekiyor. turkiyede alacagim donus icin izin. biletleride hic sorma valla son zmanda aldigimizdan 725£ tuttu. istanbul aktarmali adanay kadr fiyat dahil. Heathrowdan ucucaz canim mutlaka el sallarim. bizede en uygun orasi oluyor tek metro ile gidebiliyoruz. insallah hersey yolunda gider benim koca su cihazlardan gecmeyeceksen gidecez dedi . bende arastirdim kesinlikle heatrowda saglik acisindan zararli degil diyorlar ama ben el ile aramalari icin israr edicem insallah o alete sokmazlar ya. valla su an icin tek korkum o zararsizda olsa hem guvenemiyorum hemde biliyorum esim bana bagirip cagirir offfff icim fena oldu. annem dua ediyor insallah kazasiz belasiz kavgasiz gurulstusuz gelirsiniz diye. valla her yolculukta bi kavgamiz olur esimle. cok pipiriklidir anlatamam 4 saat onceden gider havaalainan herseyi milyon kez kontrol eder. bugun bilet alinirken bile 1 ssat telefonla konustu on kere teyit ettirdi adama tc kimlik nosu ucus saati.... vs. iste boyle canim bindik bi alamete gidiyoruz Turkiyeye.

ay kizlar soylemek dogru olurmu bilmem ama limburg benim facede ekliydi oarayada aylardir girmiyor ama bi arkadasi onun profiline yazmisti ordan gordum kayinvalidesinde kaliyormus sanirim ve bir oglu olacakmis. tabi bu mesaj haftalar onceden insallah oda iyidir ve hersey yolundadir. Kasim annelerinin en zorluk cekenlerinden biri Allah yardimcisi olsun.

canim ben thy den hem internet sitesinden okudum hem aradim 28. haftadan once raporsuz binebiliyorsun. 28. haftaya girdigin an rapor istiyorlarmis.

bende bir yandan yemek bir yandan utu yapiyordum ay utu hic bitmiyor ya hic:2:

aman sakin gecme o cihazlardan haklarinda cok iyi seyler duymadim insallah kazasiz belasiz gider gelirsiniz.

biletler pahaliymis ama yinede iyi yahu biz gecen sene martta almistik agustos icin 650 ye almistik dusun.

iyi olduğuna sevindim.. inşallah yakın zamanda güzel haberlerini kendisi yazar.. ikimizde serklajlıydık beni yalnız bıraktı...

Ben de 25. haftama girdim.. Çok şükür hiçbir problemim yok ufak yorgunluklar, bazen karın ağrısı dışında.. allah hepinize yardımcı olsun, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.. Kaç kilo aldınız ortalama? Bi de hazırlıklara başladınız mı ben daha bir çöp almadım desem yeridir, bir iki tane kıyafet aldım o kdr.. Çok mu rahat davranıyorum acaba. Ben eylülde başlarım diye düşündümm

Hoşgeldin şekerimmmm
akıntı ile ilgili bence dr una git bende de oldu, amniyon kaçağı olabilir diye kontrol edildi. Dr da bilsin.
Ama Turnasol (böyle yazılıyor sanırım) kağıdı ile test yaparsa ona inanma amniosure die bi test var o inanılır olanı
ama sorduğunda vajinal muayene isteyebilir (benden istedi) ona göre hazırlıklı git
ama göz ardı etme lütfen.

Maşallah
buraya takılmaya başladın ya bak ne ağrın sancın olur
şaka şaka
ben dahil 1-2 deli var burda bize uymazsan oh ne güzel olur :)
10 kg aldım şimdiye kadar
hemen hemen herşeyini aldım ben :)
burdaki çoğu arkadaş da aldı.
Eylülde başlarsan çok zor olabilir. Sana bi tavsiye her ayın 15 inde mother da ciddi indirimler oluyor. Bu ay başla minik minik almaya

Hadi yaaa bak panik yaptım şimdiii... Oğluşumunn boynu bükük kaldı, anası daha hiçbişey almamış onaaa:)

Ben 6-7 kilo aldım yaklaşık, az mı diye tereddüt ediyorum da ondan sordum.. Gerçi bebeğimin durumu iyiymiş, problem yok da işte insan neyi kafasına takıcağını şaşırıyo..

O zaman alışverişe başlamalıyım yavaş yavaş:) buraya geldiğim iyi olduuuu

bak bizim bide cicilerimizin olduğu topic var

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/450078-2011-kasim-bebeklerinin-cicileriii-28.html

oraya gir bak, alınanlar listeler fln. Benim eklediklerimin hepsi mother 290 TL gibi bi rakama geldi geçen indirimde
pembelerin hepsinin çok güzel mavileri var. Yalnız alırken sakın çok abartma.
Mesela benim kız iri bebek olacakmış. dR öle dedi
yeni doğanlar patladı elimde :)
sen genelde 0-3 al ve çok alma dediğim gibi. Kalanı doğduktan sonra ihtiyaç oldukça alırsın

merhaba anne adayları
sipariş üzerine bebek bataniyeleri yapıp satıyorum ,fiyatı uygun,kargo ücretide benden ..
inanın değerinden düşük fiyata satıyorum tüpbebek tedavisi için para biriktirdiğim için paraya acil ihtiyacım var ,,ilgilenen olursa özelden irtibata geçebilir ..sevgiler..

Topiğe baktım da galiba kız olmadığı için o kadar alma isteğine girmedim daha. Erkek bebeklerinkiler kısıtlı sonuçta. Sağolsun annem falan almış bişiler ama ben de bebek iri mi olur acaba diye güvenemediğim için hastane çıkışı vs. gibi şeyleri almak istemedim daha. Şimdilik iri gibi gidiyo çünkü benimki de..

ama kızlara ne güzel şeyler var ya süperrr

sanırım hiç GAP e gitmedin sen
bugün yine Allah'ım erkek doğurmalıyım nidalarıyla tavaf ettim mağazayı

Hadi yaa girmedim :S Bi bakıyım o zaman ya.. Gerçi küçük adam oluyolar sanki onlarınki de ayrı bi tatlı.. :) Ben biraz da bişi olur korkusuyla da almak istemedim bugüne kadar. Ayrıntılı ultrasona kadar öyle düşünüyodum. Neyse ki problem yok dediğin gibi artık başlayabilirm

Hadi yaa girmedim :S Bi bakıyım o zaman ya.. Gerçi küçük adam oluyolar sanki onlarınki de ayrı bi tatlı.. :) Ben biraz da bişi olur korkusuyla da almak istemedim bugüne kadar. Ayrıntılı ultrasona kadar öyle düşünüyodum. Neyse ki problem yok dediğin gibi artık başlayabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…