2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
siz burda kaynatırkene ben e-bebek'ten alısverıs yaptım

aldıklarımı sayıyorum:

Güvenli Uyku Yastığı (bebeği yan yatırmak içün)
Göğüs Pedi 30`lu
Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Karın Merhemi (bebek ıcın gaz sokturucu krem, alamanyada kullanıyolarmıs cok meshurmus)
Lansinoh Lanolin Krem (meme ucu kremı)
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı (bu da benim gibi meme ucu fukaraları için cıkarıyormus guya :78:)
Bebedor Biberon 125ml (bunu 100 lırayı gecsın kargo parası vermiim dıye aldım, cok zekiyim ve kayseriliyim :86:)
Kolsuz Spieler Body 0/3 Ay Pembe
Neva Toys Sayıları Öğreniyorum Seti (evet çok lazımdı şu an )
Çorap Tutucu

listeye genel olarak baktım da cogunlukla memeye çalışmışım canlarım benim

ay sagol tatlim cevabin icin az evvel doktorumla haberlestik o da normal dedi cok sevindim..
evet tatlım herhalde nevresim i her sekilde alacagim...

lunacım nevresim takımı uyuyorsa ikisinede kullanabilirsin bence. duvar kağıdında hayırlı olsun bir yükten daha kurtulmuşsun....
sagol tatlim tavsiyen icin.. bu arada gercekten de yuk kalktı uzerimden.. ama napiim su anda bebek odası yapacagım odada misafirim kalıyor pazara kadar.. mobilyalar gelecek bayram oncesi ben hala aksiyona girmemistim.

ay sekerim cok ozur dilerim sayfaları atlarken gormemisimdir herhalde.. cok sagol vallahi 1 iniz en azından hatrımı sormussunuz..
2010 analarına yazıyom hani direkt versinler cvp diye ama bu ara orası da pek sessiz..
benim mobilyacı da verdi tatlım bi takım artık adı nedir bilmiyorum uyku seti herhalde duz krem rengi beyaz ama herhalde ben onu uyutmak icin kullanmayacagım..
ben de tac ve linens e bakiim o zaman..

tamam tatlım bakiim ben de hem chakra ya da bakiim fikir edinmis olurum en azından belki park yataga uydururlar bir seyler..

o isme yazılı halı nasıl bişi
benim niye haberim yok
kızımın niye yok
aaaaaaaaaaaa
çıkartma beni salon kadını çizgimden
sekerim bizim masko kaynıyordu o halılardan sizin modoko'da yok muydu yoksa hahaha cok tatlı halılar isim yazdırıylıoyr..

canım gule gule kullan.. o ayıların bazılarının kaşları cok catık oluyor dikkat et tatlım catık olmasın ben de tam bitane alıyordum son anda vazgectim sen de git bi bak istersen bir daha.. bir de siz hemen yatıracak mısınız bebisleri odalarda?

canım hayırlı ugurlu olsun aldıkların guzel gunlerde kullan insallah!
ben de o uylu yastıgınan aldım da park yatakta kullanabilecek miyim bilmiyorum bakalım cok merak ediyorum..

unibaby nin ıslak mendili hemde şampuan hediyeli 12.99muş e bebekte nasıldır ki unibaby

Luna benımkı de park yatak,
kullanırız bence,
normal yastıktan cok bı farkı yokki:26:
meme ucu zımbırtısına da bı ara bakın,
yoksa emzırırken cok zorun cıkıyormus

ben ilk 3-4 ay geceleri yanımda ama gündüz şekerlemelerinin tamamını odasında yapcak diye planlıyorum.. sonra hepten odasında .. zaten odası bizim odanın hemen yanı..4 adım sonra yanında olcam kuzumun.. telsiz bile gerekmez diye düşünüyorum..

bende dikkat ettim ifadelerine.. benimkiler gülümsüyor :)

Son düzenleme:
kullanırız bence,

benim uc sorunum yok.. masallahları var.. bide iice büyüdüler..

park yatak alcam bende .. ama ona ayrı nevresim alamaya gerek varmı ki.. zaten carsaf sercez üstünede yorgan .. ilk 1 yıl yastık kullanmayın diyolar reflü sorunu yoksa bebişlerin

koy sen kaldırtırım ben sonra

+ benimde bulmam lazım acilen o halıdan bakmam görmem lazım
ayy bak canım çekti

bende park yatak alıcam üzerinede kendim kurdela nakışı süslü püslü yatak örtüsü yapıyorum göstermelik mevlütte falan sererim onun dışında nevresim takımı yeter bende

Kızlar şimdi okudum isim yazılı halılardan bahsetmişsiniz ...
Benim eşim dekorasyon tasarım işi yapıyor yaptıkları ürünler arasında isim yazılı halıda var özel tasarıma giriyor biraz maliyetli dedi
eğer isteyen olursa akşam sorayım eşime hatta resim varsa müşterilere yaptıklarından yükleyeyim

ben ben ben
sor lütfennn
kremli çok uçuk pembeli Nil li
1*1,5 yolluk vari bişii

ilk hedef 28, ikinci hedef 33, üçüncü hedef 35 desene Askıs :)

e bebekte sepetimde castello araba kaç haftadır duruyo alıp almamakta kararsız kaldım ben karar verene kadar indirimi geçmez inşallah :)

ben 30 dan sonra döner diye biliyodum erken değil mi hacı? :44:

benim oğluşum da uçakta devamlı hareket halindeydi 1 dk durmadı diyebilirim. uçağın sesinden korktu diye düşünüyorum çünkü düğüne gittiğimdede böyle oluyor. içini ferah tut. zaten binmeden rapor alırsın bi terslik varsa drun söyler.

ben sütün ve bebeğin durumuna göre doğumdan sonra almayı planlıyorum cnm
hiç çevremde kullanan olmadı
markayı da elektrikli olmasının gerekliliğini de burdan öğrendim

sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın, aslında çalışanlara çok lazım.

Normal dogumu ısteyen bayanların cesaretıne hayranım,
ben cok pısırığım ya:96:
zaten bu psıkolojıyle doguramazsın da dedı doktor,
eşim de aynı fıkırde
ben sezeryancıyım yanı

tamam sezeryanla doğurmak kolay da sonrası? bide süt geç geliyormuş. aslında çok dezavantajı var.

ay ilk zamanları hatırlıyorum.. 1 sayfayı 2 günde ilerlettiğimiz olurdu..

şimdi herkesin çenesine vurdu :)

bizi tutana askolsun bacılar..

dimi eskiden çok sıkıcıydı. sadece bulantı muhabbeti olurdu. millet derdini yazar çıkardı.pöfff

beni resmen ağlattın yaa

ben ben ben
sor lütfennn
kremli çok uçuk pembeli Nil li
1*1,5 yolluk vari bişii

benim kızımınkide 1 metre yaptırıyo eşim Selin koymayı düşünüyoruz ismini inşaallah
nazar boncuğu falan koydurmuş yanına.. tasarımı yapmış dokutması kalmış halıyı tamam sorucam akşama

kullanırız bence,

ben meme ucu cıkarıcı aldım lansinoh pompa gibi bir sey benimkiler de acayip buyuduler ama ucları yok memelerimin.. afrikalı kadınlara benziyo uclarım genis buyuk bebegimin suratı kadar herhalde olurlar haha en kotu silikon uç alacagım napiim..

ay aman cok sukur gulumsesinler benim gorduklerim cok catık kaslıydı.. :)
senin planın guzelmis gunduzleri odada uyutma du bakalım belki ben de yaparım insallah

canım benim aldıgım e-bebek te ki adamın tavsiye ettigi yastık bu
cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi

sizce bunu park yataga koyabilir miyim ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…