- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.441
ay sagol tatlim cevabin icin az evvel doktorumla haberlestik o da normal dedi cok sevindim..canım benimde 103 çıkmıştı şekerim normal dedi doktorum buradada konusulmuştı 140-150 sınırını geçince ikinciyi diyeti falan yapıyorlar yani seninde normal....
eger ölçüler uyuyosa her iki yatagada kullanabilirsin nevresimi bence sadece yan korumalara gerek kalmaz park yatakta:)
sagol tatlim tavsiyen icin.. bu arada gercekten de yuk kalktı uzerimden.. ama napiim su anda bebek odası yapacagım odada misafirim kalıyor pazara kadar.. mobilyalar gelecek bayram oncesi ben hala aksiyona girmemistim.lunacım nevresim takımı uyuyorsa ikisinede kullanabilirsin bence. duvar kağıdında hayırlı olsun bir yükten daha kurtulmuşsun....
ay sekerim cok ozur dilerim sayfaları atlarken gormemisimdir herhalde.. cok sagol vallahi 1 iniz en azından hatrımı sormussunuz..kız ben seni sormustum 2şer 3er atlarken görmemişin.. hatta 2011 analarına tavsiyeler topiğinde mi ne yazmıstın sen oraya yazıyo buraya niye yazmıyo demiştim kendi kendime..
benim mobilyacı bana sectirdi.. cicili bicili sevmediğimden kullanabileceği bişey sectim.. hatta aynı desenden mobilyalara kulp yaptırdı babası .. güzel olur inşallah.. bide halısı olcak üstğnde adı yazan.. perdesini beğenmedik o yüzden baska yaptırcam perdeyi..
crafty nin nevresimi sadece nevresim değil hersey gibi duruyor.. içinde cok sey varmıs yane.. bende c.tesi gidip görcem .. nasıl bişeymiş diye..
benim baktıklarım uyku seti .. ve nevresim.. 3 markada yoğunlastım altınbaşak.. tac..linens.. 3ünden de bi tane alsam nasıl olur acep diye düşünmekteyim.. yani 1 uyku seti 3 nevresim takımı e bide mobilyacının uyku seti olacak yeter sanırım.. bizim kız kullanır bayağı..
tamam tatlım bakiim ben de hem chakra ya da bakiim fikir edinmis olurum en azından belki park yataga uydururlar bir seyler..cnm benim aldığım odasının yatağı için. Park yatak almadım ben sepet aldım, onun içine bişiler uydururum üstüne de battaniye olduda bitti maşallah
bana soracak olursan ben aldığım yerdeki verdikleri tekstili beğendim ama
ne kadar sağlıklı bilemediğimden bide çokkkkkkk beğendiğimden bunu da aldım :)
pek şımardım ben bu kızda pek
bazen abartıyorum biliyorum
ama içimde kalmasın aman napiim
sekerim bizim masko kaynıyordu o halılardan sizin modoko'da yok muydu yoksa hahahao isme yazılı halı nasıl bişi
benim niye haberim yok
kızımın niye yok
aaaaaaaaaaaa
çıkartma beni salon kadını çizgimden
canım gule gule kullan.. o ayıların bazılarının kaşları cok catık oluyor dikkat et tatlım catık olmasın ben de tam bitane alıyordum son anda vazgectim sen de git bi bak istersen bir daha.. bir de siz hemen yatıracak mısınız bebisleri odalarda?mobilyacıda gördük..
bi bulut var..onun içine yazıyolar..
krem rengi halı.. üstünde de kanatları olan ayıcıktan bir melek.. kanatlarda pembe..etrafı nda 4 köşedede kurdela var..
internette bulursam koyarımresmini.. 200 tl idi 1-1,5 olanı..
aynı figürden uyku seti ve kulpları olcak dolaplarının .. kokos kızımın odası güzel olcek inşallah...kalkık burunlu kızım..
ay su resim kaldırmayı becerebilsem bizim sıpanın resmini koycam.. alt dudagını emerken yakaldı dr. sonra hemen yüzünü kapadı..
canım hayırlı ugurlu olsun aldıkların guzel gunlerde kullan insallah!siz burda kaynatırkene ben e-bebek'ten alısverıs yaptım
aldıklarımı sayıyorum:
Güvenli Uyku Yastığı (bebeği yan yatırmak içün)
Göğüs Pedi 30`lu
Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Karın Merhemi (bebek ıcın gaz sokturucu krem, alamanyada kullanıyolarmıs cok meshurmus)
Lansinoh Lanolin Krem (meme ucu kremı)
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı (bu da benim gibi meme ucu fukaraları içincıkarıyormus guya :78:)
Bebedor Biberon 125ml (bunu 100 lırayı gecsın kargo parası vermiim dıye aldım, cok zekiyim ve kayseriliyim :86:)
Kolsuz Spieler Body 0/3 Ay Pembe
Neva Toys Sayıları Öğreniyorum Seti(evet çok lazımdı şu an )
Çorap Tutucu
listeye genel olarak baktım da cogunlukla memeye çalışmışımcanlarım benim
siz burda kaynatırkene ben e-bebek'ten alısverıs yaptım
aldıklarımı sayıyorum:
Güvenli Uyku Yastığı (bebeği yan yatırmak içün)
Göğüs Pedi 30`lu
Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Karın Merhemi (bebek ıcın gaz sokturucu krem, alamanyada kullanıyolarmıs cok meshurmus)
Lansinoh Lanolin Krem (meme ucu kremı)
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı (bu da benim gibi meme ucu fukaraları içincıkarıyormus guya :78:)
Bebedor Biberon 125ml (bunu 100 lırayı gecsın kargo parası vermiim dıye aldım, cok zekiyim ve kayseriliyim :86:)
Kolsuz Spieler Body 0/3 Ay Pembe
Neva Toys Sayıları Öğreniyorum Seti(evet çok lazımdı şu an )
Çorap Tutucu
listeye genel olarak baktım da cogunlukla memeye çalışmışımcanlarım benim
ay sagol tatlim cevabin icin az evvel doktorumla haberlestik o da normal dedi cok sevindim..
evet tatlım herhalde nevresim i her sekilde alacagim...
sagol tatlim tavsiyen icin.. bu arada gercekten de yuk kalktı uzerimden.. ama napiim su anda bebek odası yapacagım odada misafirim kalıyor pazara kadar.. mobilyalar gelecek bayram oncesi ben hala aksiyona girmemistim.
ay sekerim cok ozur dilerim sayfaları atlarken gormemisimdir herhalde.. cok sagol vallahi 1 iniz en azından hatrımı sormussunuz..
2010 analarına yazıyom hani direkt versinler cvp diye ama bu ara orası da pek sessiz..
benim mobilyacı da verdi tatlım bi takım artık adı nedir bilmiyorum uyku seti herhalde duz krem rengi beyaz ama herhalde ben onu uyutmak icin kullanmayacagım..
ben de tac ve linens e bakiim o zaman..
tamam tatlım bakiim ben de hem chakra ya da bakiim fikir edinmis olurum en azından belki park yataga uydururlar bir seyler..
sekerim bizim masko kaynıyordu o halılardan sizin modoko'da yok muydu yoksa hahahacok tatlı halılar isim yazdırıylıoyr..
canım gule gule kullan.. o ayıların bazılarının kaşları cok catık oluyor dikkat et tatlım catık olmasın ben de tam bitane alıyordum son anda vazgectim sen de git bi bak istersen bir daha.. bir de siz hemen yatıracak mısınız bebisleri odalarda?
canım hayırlı ugurlu olsun aldıkların guzel gunlerde kullan insallah!
ben de o uylu yastıgınan aldım da park yatakta kullanabilecek miyim bilmiyorum bakalım cok merak ediyorum..
unibaby nin ıslak mendili hemde şampuan hediyeli 12.99muş e bebekte nasıldır ki unibaby
Luna benımkı de park yatak,
kullanırız bence,
normal yastıktan cok bı farkı yokki:26:
meme ucu zımbırtısına da bı ara bakın,
yoksa emzırırken cok zorun cıkıyormus
mobilyacıda gördük..
bi bulut var..onun içine yazıyolar..
krem rengi halı.. üstünde de kanatları olan ayıcıktan bir melek.. kanatlarda pembe..etrafı nda 4 köşedede kurdela var..
internette bulursam koyarımresmini.. 200 tl idi 1-1,5 olanı..
aynı figürden uyku seti ve kulpları olcak dolaplarının .. kokos kızımın odası güzel olcek inşallah...kalkık burunlu kızım..
ay su resim kaldırmayı becerebilsem bizim sıpanın resmini koycam.. alt dudagını emerken yakaldı dr. sonra hemen yüzünü kapadı..
ben onu farklı gordum sankı,
3 paket ıslak mendıl 49 lıra yanında 12.90lık sampuan hedıye:26:
yanı ıkısı 12.99sa almamakla hata etmısım
bı daha bak benım bakmaya kalbım dayanmaz
Kızlar şimdi okudum isim yazılı halılardan bahsetmişsiniz ...
Benim eşim dekorasyon tasarım işi yapıyor yaptıkları ürünler arasında isim yazılı halıda var özel tasarıma giriyor biraz maliyetli dedi
eğer isteyen olursa akşam sorayım eşime hatta resim varsa müşterilere yaptıklarından yükleyeyim
az önce okudum bende 33. haftadan itibaren bebeğin solunumuyla ilgili riskler azalıyormuş 35.haftadan itibarende akciğerlerin oluşumu çok büyük oranda tamamlanıyormuş 37. haftadan itibaren yapılan doğumlarda başka bir risk yoksa zamanında doğum oluyormuş 33 haftanın altında doğan bebeklerde ciğerler gelişmediği için solunum cihazına bağlanabiliyormuş diye okudum...
slm kızlarrr.
ben bugün bebeğim kımıldamayınca doktora gittim.doktorumu değiştirmek istiyordum zaten akşamları hastanede olan doktoragitcektim ii olur gideyim dedim.bi gittim kendi doktorum orda nöbetciymişyakalandım mecburen ona girdim her zamanki gibi en fazla 4 dakika ancak kaldım odada neyse içimi rahat tutmaya çalıştım.bebeğim doğum pozisyonundaymış baş aşağı 820 gr olmuş canım oğlum benim geriden gidiyor diye korkuyordum ama günüyle uyumluymuş bizim velett gayette hareketli dedi hastaneye gittiğim an kımıldamaları artıyo anasını yalancı durumuna düşürüyo ama olsun amannn sağlıklı olsunda
slm kizlar. ben tatilden döndüm nihayet!ve tatilde istanbulda bebisime alisveris yaptim. bos bi zamanimda ekleyecegim hepsini insallah ciciler topigine.. ama bu ucak seyahatleri cok korkutuyo beni acikcasi:18: tesadüfmü bilmiyorum ama özellikle inis ve kalkislarda cok hareketleniyo, tekmeleri daha bi gücleniyo sanki. ucak basincinin kötü bi etkisi oluyomudurki acaba yaa?? :26: bu istanbula gidisim kardesimin dügünü icindi. ama 1 ay sonrada bodruma tatile gidicez daha. gerci doktor gidebilirsin bi sorun yok diyo ama ben yinede korkuyorum iste :26:
ben sütün ve bebeğin durumuna göre doğumdan sonra almayı planlıyorum cnm
hiç çevremde kullanan olmadı
markayı da elektrikli olmasının gerekliliğini de burdan öğrendim
Normal dogumu ısteyen bayanların cesaretıne hayranım,
ben cok pısırığım ya:96:
zaten bu psıkolojıyle doguramazsın da dedı doktor,
eşim de aynı fıkırde
ben sezeryancıyım yanı
ay ilk zamanları hatırlıyorum.. 1 sayfayı 2 günde ilerlettiğimiz olurdu..
şimdi herkesin çenesine vurdu :)
bizi tutana askolsun bacılar..
bı bebegım olsun dıye gunlerce aglayıp Rabbıme yalvardıgım gunlerı hatırlıyorum.. etraftan sorulan sacmasapan sorular aklıma gelıyo ve suan gulup gecıyorum 2 senelık evlıyım ızmırde ılk gıttgm dr bana hemen asılama yaptı ve bn asılamamın tutmadgı ayı son adetımı gormus oldum hemn ustune hamıle kaldım dogla yoldn asılama yapan dr uma gttım sız cocugun olmaz olursa bn bıleklerımı keserım demıstınız bana ama bn hamıleyım dedım ımkansız dıye ısrar ettı bana ... hıc yuz vermeden cıktım odadan.. o asılamadakı yalnızlıgım esımle dr un konusmalarını dusunur dusunur aglardık .... sımdı 95 kg olmusum selulıtlerım totomun her bolgesını ele gecırmıs karnım tr harıtası gbı olmus kocaman sıs bı burnum ve yuzumun koltuk altımın gozlerımın ustunde olusan kahverengı lekelerım olmus ne onemı vr catlarımda patlarımda kızım bana Rabbımın bır lutfuuu.... Hamd olsun ki bu duyguyu tattırdı bıze ınsallah kucagımızda gormeyıde nasıp etsın bızlere ... hepınız gbı bnde mınık prensesımı cok sevıyorum smdıden on a bısey olucak dıye korkumdan aglıyorum o tekmeledıkce gozlerım doluyor gecelerı uyuyamamısım ne onemı vr dıyorum ki en sınırlı oldugum gunler uykusuz kaldıgım gecelerdır normalde... hatta dusununkı artık kaynanama bıle kızamıyorummm.... bosverıyorum sınırlenıp soylenıyorm ama en azındn ya burda sıze yazıyorum yada kendı kendıme soylenıp duruyorum evde.. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duygu herkes ınsallah bızlerde bır kez olsun tadalım bu kutsal duyguyu..... gunler gecsın bıan once kızlar... ufak kuzucuklar gelsın annelerıne...
ben ben ben
sor lütfennn
kremli çok uçuk pembeli Nil li
1*1,5 yolluk vari bişii
Luna benımkı de park yatak,
kullanırız bence,
normal yastıktan cok bı farkı yokki:26:
meme ucu zımbırtısına da bı ara bakın,
yoksa emzırırken cok zorun cıkıyormus
ay aman cok sukur gulumsesinler benim gorduklerim cok catık kaslıydı.. :)ben ilk 3-4 ay geceleri yanımda ama gündüz şekerlemelerinin tamamını odasında yapcak diye planlıyorum.. sonra hepten odasında .. zaten odası bizim odanın hemen yanı..4 adım sonra yanında olcam kuzumun.. telsiz bile gerekmez diye düşünüyorum..
bende dikkat ettim ifadelerine.. benimkiler gülümsüyor :)
canım benim aldıgım e-bebek te ki adamın tavsiye ettigi yastık bubenim uc sorunum yok.. masallahları var.. bide iice büyüdüler..
park yatak alcam bende .. ama ona ayrı nevresim alamaya gerek varmı ki.. zaten carsaf sercez üstünede yorgan .. ilk 1 yıl yastık kullanmayın diyolar reflü sorunu yoksa bebişlerin
unibaby nin ıslak mendili hemde şampuan hediyeli 12.99muş e bebekte nasıldır ki unibaby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?