- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.481
kızlar ben geldiimmm bilenler bilir şu sulu akıntı yüzünden doktorumla konustum hemen gel bi göreyim dedi akşamada yemekte kaynanatörler var hemen yemekleri hallettim doktor 16.30 da boşmuş allahtan hastane eve 300m falan gider gelirim insallah iyi haberlerle. Deniz imide görürüm hem gelince yazarım size fırsat olursa.
bu arada ben uyku seti takımı aldım funnababyden İzmir e gidince fiyatlar uygun ve nevresim takımını kullanan bir arkadaşım var memnun benim aldıgım bu
Dudu-Pembe | Funnababy
üzerinde hi hii hoo hoo falan yazıyo espirili olsun dedik.
ne bilim 10 günlükken hastanede topuk kanı alıcaklar birde soğuk olursa falan :) sonra aşısı kontrolü şusu busu
canım bizim forumda maalesef e-bebek linkleri cıkmıyor ben de birkac kez yolladım cıkmadı..
bu arada kızlar bir sey soracagım ben bebisime bugune kadar hep penye ev icin tulumdu body idi oyle seyler aldım ya hic dısarı kıyafeti almadım..ama hemen kuculecekler giydiremeyecegim bilee..
hatta dun enistesi dedi ki dısarı cıkmak icin kıyafetini de biz alalım artık dedi uzuldum sanki hep pijama gibi laf etti aldıgın her sey..
kızlar ben geldiimmm bilenler bilir şu sulu akıntı yüzünden doktorumla konustum hemen gel bi göreyim dedi akşamada yemekte kaynanatörler var hemen yemekleri hallettim doktor 16.30 da boşmuş allahtan hastane eve 300m falan gider gelirim insallah iyi haberlerle. Deniz imide görürüm hem gelince yazarım size fırsat olursa.
bu arada ben uyku seti takımı aldım funnababyden İzmir e gidince fiyatlar uygun ve nevresim takımını kullanan bir arkadaşım var memnun benim aldıgım bu
Dudu-Pembe | Funnababy
Dudu-Pembe | Funnababy
Kızlar şimdi okudum isim yazılı halılardan bahsetmişsiniz ...
Benim eşim dekorasyon tasarım işi yapıyor yaptıkları ürünler arasında isim yazılı halıda var özel tasarıma giriyor biraz maliyetli dedi
eğer isteyen olursa akşam sorayım eşime hatta resim varsa müşterilere yaptıklarından yükleyeyim
ben meme ucu cıkarıcı aldım lansinoh pompa gibi bir sey benimkiler de acayip buyuduler ama ucları yok memelerimin.. afrikalı kadınlara benziyo uclarım genis buyuk bebegimin suratı kadar herhalde olurlar haha en kotu silikon uç alacagım napiim..
ay aman cok sukur gulumsesinler benim gorduklerim cok catık kaslıydı.. :)
senin planın guzelmis gunduzleri odada uyutma du bakalım belki ben de yaparım insallah
canım benim aldıgım e-bebek te ki adamın tavsiye ettigi yastık bu
cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi
sizce bunu park yataga koyabilir miyim ne dersiniz?
kızlar jakarlı battaniye nasıl bişi
canım ne kadara aldın. bende krem kahvelisini beğenmiştim. güle güle kullansın minik.
işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..
ben uyku tulumu gibi bi battaniye aldım. fermuarlı sağı solu kapanıyor. dün princesin patiklerini eklediği bi foto vardı. onun altında bi battaniye vardı. onun kumaşının kalınından aldım. ona sarar çıkarırım. monta falan gerek yok.
ya herkesin kendi tercihi ama küçücük bebeklere öyle şeyler giydirenlere kızıyorum ben. sıkacak rahatsız şeyler giydirmektense tulum giydiririm daha iyi. bide görüyorum mesela daha kırklı bebeklere elbise, etek vs giydirenler oluyor. komik görünyor ya.
canım ben Antalya da beğenmiştim 175 dediler sitesindede öyle ama ben İzmiir kemeraltından 150tl ye aldım nakitte indirim yaptılar birazda tanıdık usulü oldu
teşekkür ederiz teyzesi...
kızlar bu isme özel halıyı alcanızda ikinci bebek olunca napçanız :)))))))))
ben büyük kızımda kullandım kozmonot vllahi çok kullanışlı bi tane doğduğu kış aldım bitanede ikinci kış çocuğun beli açıldı bacakları üşüdü derdi yok süper yeni doğduğunda kullanamıyosun ama 3 aylıkken çok rahat kucak bebeği olduklarına taşımasıda kolay oluyo ekstradan battaniye sar bilmemne gerek kalmıyo
armm akıntı nasıldı?
siz burda kaynatırkene ben e-bebek'ten alısverıs yaptım
aldıklarımı sayıyorum:
Güvenli Uyku Yastığı (bebeği yan yatırmak içün)
Göğüs Pedi 30`lu
Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Karın Merhemi (bebek ıcın gaz sokturucu krem, alamanyada kullanıyolarmıs cok meshurmus)
Lansinoh Lanolin Krem (meme ucu kremı)
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı (bu da benim gibi meme ucu fukaraları içincıkarıyormus guya :78:)
Bebedor Biberon 125ml (bunu 100 lırayı gecsın kargo parası vermiim dıye aldım, cok zekiyim ve kayseriliyim :86:)
Kolsuz Spieler Body 0/3 Ay Pembe
Neva Toys Sayıları Öğreniyorum Seti(evet çok lazımdı şu an )
Çorap Tutucu
listeye genel olarak baktım da cogunlukla memeye çalışmışımcanlarım benim
canım bizim forumda maalesef e-bebek linkleri cıkmıyor ben de birkac kez yolladım cıkmadı..
bu arada kızlar bir sey soracagım ben bebisime bugune kadar hep penye ev icin tulumdu body idi oyle seyler aldım ya hic dısarı kıyafeti almadım..ama hemen kuculecekler giydiremeyecegim bilee..
hatta dun enistesi dedi ki dısarı cıkmak icin kıyafetini de biz alalım artık dedi uzuldum sanki hep pijama gibi laf etti aldıgın her sey..
canım istanbuldaysan aksarayda bisikletçiler çarşısı var, orda uygunmuş. aksaraymıydı ya :snetten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:
işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..
netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?