2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

armm akıntı nasıldı?

ne bilim 10 günlükken hastanede topuk kanı alıcaklar birde soğuk olursa falan :) sonra aşısı kontrolü şusu busu

ben uyku tulumu gibi bi battaniye aldım. fermuarlı sağı solu kapanıyor. dün princesin patiklerini eklediği bi foto vardı. onun altında bi battaniye vardı. onun kumaşının kalınından aldım. ona sarar çıkarırım. monta falan gerek yok.

ya herkesin kendi tercihi ama küçücük bebeklere öyle şeyler giydirenlere kızıyorum ben. sıkacak rahatsız şeyler giydirmektense tulum giydiririm daha iyi. bide görüyorum mesela daha kırklı bebeklere elbise, etek vs giydirenler oluyor. komik görünyor ya.

bişey çıkmaz inşallah arm

canım ne kadara aldın. bende krem kahveli bi model beğenmiştim. güle güle kullansın minik.

Son düzenleme:

ay bizede farklı tasarımları göstersin... gerci ben yaptırdım ama.. merakım basımı yicek .. hayır olsun ..

bu yastık değil benim dedğim.. bildiğin bizim kullandıklarımız varya o tarz 1 yasına kadar kullanılmamalıymıs.

kızlar jakarlı battaniye nasıl bişi

anam ben ilk kez duyuyırum..

bilen söylesin hemen..

kültürlenelim.. eksik kalmayalım

canım ne kadara aldın. bende krem kahvelisini beğenmiştim. güle güle kullansın minik.

canım ben Antalya da beğenmiştim 175 dediler sitesindede öyle ama ben İzmiir kemeraltından 150tl ye aldım nakitte indirim yaptılar birazda tanıdık usulü oldu
teşekkür ederiz teyzesi...

Son düzenleme:
netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:

işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..

doğru söylüyosun bacım ..

ama Allah 2. yi nasip edecek mi bakalım..

zaten 2. sine diye diye millet kızıma bişey yaptırmama izin vermeycek..

alcam halısını isimlisinden.. Allah 2. nasip ederse onada ayrı yaptırırım..

hepsi hayırlı uğurlu olsun. sayıları öğreniyorum setine bayıldım uşağı ilk günden firar ettirecen.

ya bende dün aynısını düşündüm sanki aldığımız ve hediye gelen herşey evde giydirmeye yönelik dışarı çıkarken ne giydiricem diye düşünüyordum. alınacak bişi yok ama canım hassassın bence ondandır kötü bişi dememişlerki :)

crafty ..

benim halı buna benziyo işte figür aynıda renk krem.. bide kenar köşelerde fiyonlar var pembiş..bulutun içinde de kızımın adı..

netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:
canım istanbuldaysan aksarayda bisikletçiler çarşısı var, orda uygunmuş. aksaraymıydı ya :s

sizde yarı kırk uçurması yoksa bi tane kırk uçurmalık al o zaman. sonra zaten çocuğun üstüne göre alırsın. bunu beğendinmi kızım dersin hem kafa sallarsa tamamdır :)) bilmiyorum ben büyük kıyafetler almaya karşıyım şu an.

ben ilk altı yedi ay hep penye türü şeyler giydirmeyi düşünüyorum iki üç aylık çocuğada kot pantolon giydirememki şöylebi hareketlensin ele avuca gelsin giydiririz her şeyi senin yakınında illa almak istiyorsa bir yaşında giyebileceği gibi montlar var çok güzel onlardan alsın çok dışarı kıayfeti almak istiyorsa :)

geçen aylarda bime gelmişti 3 tekerlekli johnsonsın ondan aldım çokta hoşuma gitmişti 99 du galiba fiyatı valla bi arabaya 500 verene kadar ihtiyacı olan bişiler alırım dedim...

Kahvekolik teşekkür ederim Taksime giderken köprü altı gibi bi yer var orasını diyorsun sanırım,bakayım o zaman oraya.Fatmakoca hani altınbaşak düşünüyorum dedin ya trendyol da indirim var bak istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…