• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar....

kızlar merhaba; 24. haftamdayım bugün detaylı ultrasonum vardı. raporda sağ ve sol uterin arterler negatif görünüyyor . yapan doktor bana herşey normal demişti. kendi doktoruma çıktım. o da sonucun normal, sadece böbrek kanalı genişlemesi var biraz dedi. bunu normal kabul ediyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? ne yapmalıyım sizce?

canımcım benimde ayrıntılı ultrasonda böbrekler sınıra yakın çıktı doktor takibini istedi genişleme yada büyüme yok demişti ozaman 15 ağustosta 2. ayrıntılıya giricem tekrar bakılacak inş bir sorun olmaz diye umuyorum. gerçi genişleme ve büyüme olsada yapılacak bişi yok bildiğim kadarı ile doğumu bekleyeceğiz yada anne karnında ameliyat yapılacak diye okumuştum. çoğu bebekte doğumdan sonra normale dönüyormuş bol bol dua edicez canım elimizden gelen bişi yok. ben umursamamaya çalışıyorum olucak yada olmuş bişi için üzüntü stres yapıp kızama zarar vereceğime oluruna bırakıyorum. ALLAHım büyük elbet bundada bir hayır vardır...

kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı:(

serracım bende kadıköydeyim sabah güzel bir yağmur yağdı şuan yağmıyor havada fena değil ne olur ne olmaz yanın ince bir hırka ve şemsiye alsan yeter bence sonuçta hala yazın ortasındayız:)

Arkadaşlar merhabalar. Son aylarda yoğunluğumdan dolayı çok az takip edebiliyorum forumu umarım hepiniz iyisinizdir. Size birşeyler danışmak istiyorum. İlk olarak doppler ultrason hangi durumlarda yapılıyor acaba benım doktorum hıc lafını bile etmedi ben kulaktan dolma olarak duyuyorum. doktoruma hatırlatmalı mıyım? 2. olarak da 2 gündür avuc ıclerım cok kasınıyor ama daha salı gunu doktordaydım seker kontrollerım falan yapıldı. bırsey olsaydı orda cıkar mıydı acaba? karacıgerımle ılgılı bır sorun olabılır mı,:26:yoksa benım gıbı kasınanlarınız var mı?

Merhba canim,bildigim kadariyla doppler ultrason rahimi besleyen atardamarla göbek kordonu icindeki atardamarin kan akim hizini ölcen ultrason seklidir.Doppler ultrasonla anneyle bebek arasindaki kan akiminin iyi olup olmadigina bakilir,daha dogrusu bu sekilde bircok hastaligin teshisinde bulunulur.Ama hamilelikte en fazla bebegin gelisimi icin bakilir gelisim geriligi veya gelisim büyümesi olup olmamasina bakilir.Bebisinin durumu iyiyse doktor hic gerek duymamistir canim. Benimde ellerim 2gündür cok kurudu bilemiyorum neden, gerci bende seker cikti ama sebebi o olabilir mi acaba ?

saol fatmakoca... canım , benim cuma ve cumartesi günü yeşile çalan ve kokulu akıntım oldu, ve çok yoğundu. pazar günü birden kesildi... o günden beri de hiç akıntım olmuyor... ama hiç... bu durum normal mi yaaaa?

craftycim sen de duymuşsun sesimi, teşekkür ederim..

kuzu kesildiyse sorun yoktur .. ama sen bi tahlil yaptır. gizli mizli oluyomus..Allah korusun.. gecti snarsın ama kesilmemiştir. sen işin ehline basvur bence..

kızlar merhaba; 24. haftamdayım bugün detaylı ultrasonum vardı. raporda sağ ve sol uterin arterler negatif görünüyyor . yapan doktor bana herşey normal demişti. kendi doktoruma çıktım. o da sonucun normal, sadece böbrek kanalı genişlemesi var biraz dedi. bunu normal kabul ediyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? ne yapmalıyım sizce?

ben varya o raporların hicbirine bakmıyorum.. dr ii diyosa ii.. bitti. kadın kordon dolanmıs boynuna ama sorun yok dedi.. sorun yok o zaman dedim..
içini rahat tut bebişini kasma bence..

günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.

anam duymayın böyle seyler...
panik oluyom ben..
şimdi sizin haftaya gelince bende yazarım kafamda bi dolu sey..
düşünmemeye cals kuzum..

gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun :51:
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum :30:

benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum :25:

anam aglama.. tut..
etkileniyor bebişler..
benim bi kuzen hamileyken söyle derdi.. erteledim üzüntüleri .. hepsini not ettim bebeğim geldikten sonra üzülcem birer ikişer .. cok gülerdim..

kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı:(

kartalda durdu suan ama yarın dahil yağacakmıs ara ara..

aa mersinli asker eşimisin?

polis eşiyim canım.süpriz yumurtadan şırnak çıktı.2 yıl burdayız.evden hiç çıkmıyorum nerdeyse.öğretmenim ama tayin istemedim buraya.doğum iznim bitince ücretsiz izin alcam.bebeğimi kimselere bırakamam buralarda.sen de şırnaktasın yoksa dicem ama hayır de lütfen.

günaydın kızçeler ve onların tatlı bebeişleri

polis eşiyim canım.süpriz yumurtadan şırnak çıktı.2 yıl burdayız.evden hiç çıkmıyorum nerdeyse.öğretmenim ama tayin istemedim buraya.doğum iznim bitince ücretsiz izin alcam.bebeğimi kimselere bırakamam buralarda.sen de şırnaktasın yoksa dicem ama hayır de lütfen.

günaydın askıs

yok değilim canım,iyi yapmışsın bencede hem birini bulmak zor hem bulsanda aklın kalırdı,benim eşim asker ve bu sıralar tayin dönemi olunca çoğu arkadaşımız şırnağa gitti o yüzden sormuştum,hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah...bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı istersen doktorun adını öğrenebilirim senin için?

ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor :27:

slm kızlar,
bizde dün zor bir gece geçirdik çok ağrım oldu dedim acaba pozisyonunumu değiştirdi bizimki yürüyemedm zaten ayaklarda olmuştu davul gibi:((akşamları çok fena oluyo ya eve gittiğimde basamıyorum artık..

cnm o sorun bendede var ne yazıkki sıcaklardan ne yapalım su gibi oluyoz:(

slm kızlar,
bizde dün zor bir gece geçirdik çok ağrım oldu dedim acaba pozisyonunumu değiştirdi bizimki yürüyemedm zaten ayaklarda olmuştu davul gibi:((akşamları çok fena oluyo ya eve gittiğimde basamıyorum artık..

cnm o sorun bendede var ne yazıkki sıcaklardan ne yapalım su gibi oluyoz:(

gecmıs olsun ya artık sıkayetlerımız artacak maalesef 3. trimester'e gırdık ya da gırmek uzereyız.
bende nefes almakta zorlanıyorum gecelerı,
kaburgalarıma ayaklarını dayıyor sankı sıkıstırıyor benı bizim sıpa:82:
benım ellerım ayaklarım zaten davul gıbı,
ayak bıleklerıme ınanamıyorum,
bı ayak fetişisti gorse benım ayaklarımı vazgecer fetişinden o derece:60:

gunaydin millet :27:

bugun zabah horozlar otmeden kalktim gozlerimde bir ton uyku var havada mis gibi yagmur,serinlik gelde uyma,ama imposibil:27:

simdi hastaneden geldim seker yuklemesi yaptilar.sizinkidemi oyle oldu bana soyleyin hele.

gittim kan verdim bir tup sonra bana 420mls pirtakalli enerji icecegi icirdiler.:86:tadi iyidi ama karnim ac oldugu icin kucacaktim neredeyse bogg:37:halada acim ya dun aksamdan beri agzima lokma koymadim yesefsizim:59:
sonra 2 saat sonra tekrar kan alacagiz dediler ok dedim evim hastaneye yakin oldugu icin eve geldim bende hastanede kim bekleyecek:36:45 dakika sonra yine gidecem cok uykusuzum ve acim,ac.:56:hic birsey yemeyeceksin dediler.

simdi asil sorum size 2.kani verdikten sonra hemen sonucu ogrenebiliyormuyum?
kani verince bir sorayim bakalim ne zaman soyleyecekler.

he dun gecede aklima takilan birsey oldu bebislerimiz dogunca yatagina yada sepetlerine yastiksizmi yatiracagiz?:26:

ilgimdisi gule,gule git gel balim.

gayserili benim donumda oyle oluyor bazen altima kacirdim saniyorum:86:

Back
X