• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bebişler kaç gramdı sizin
en son gittiğinizde hangi haftaydı kaç gramdı

yarın gitçektim
kg ya geçmiş olurdu sıpacanım
ama dr un ameliyatı varmış
bakalım ne zaman kısmet :)

2 hafta önce yani USG ye göre 26 da 800 lü bişiydi benimki

Son düzenleme:
kizlar cok mutluyum ya :21:10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya :23:biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah :59:Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.:69:

ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.

ya kızlar bende mevludu annemde yapmak istiyorum şimdi kendi evimde yapsam pek gelen olmaz uzak diye ama tanıdıklar hep annemin orda
kayın validemde tutturdu annende olursa bizde erkrk tarafından kimse gelmez diye sanki kaç kişi gelicekse
eşimde annende yaparız diyorr ne yapsamkii:26:

tamam annecim de iki tane yaparız ne var de bi annemin tarafa bi senin tarafa evde almaz zaten falan filan de :))

ya bende taşlı gecelikleri merak ediyorum kızlar paylaşırsanız sevinirim,bide yakası tülden olanlar varmış ondanmı alsak acaba:69:penye saki bana olmayacakmış gibi geliyo:92:

kizlar cok mutluyum ya :21:10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya :23:biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah :59:Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.:69:

ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.

sorry de çüşünüz :)
ne acelesi varmış
Allah sağlık sıhat versin :)

benm de gün içinde süreklihareket halindeydi bugün pek hareketli diil uyuyor snrm memnun oldum bu duruma böyle olabilir bundan sonra :)ama arada bir kıpırdasın iyi olduğunu bilim yeter diğer türlü artık hareketleri acı veriyor geceleri babamıza zaten bütün heyecanımız bir de sabah acıkınca:)

yaa evet aslında eşimin sesini duyunca başlıyor akşamda hareket etmeyee... Galiba babasını daha çok sevecek. Ben o kadar konuşuyorum tık yok banaa :(:(

canım cok tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun.. erken aslında crafty nin dedigi gibi ama ne guzel iste hemen tutmus maşallah :nazar:
benim bu sene 4. yılım.. 2. yılda baslamıstık denemelere dusun yani ugrasması da var Allah korusun..
ne guzel iste sizinkiler beraber buyur benim ablam evleneli 1.5 yıl oldu daha dusunmuyorlar :(

sorry de çüşünüz :)
ne acelesi varmış
Allah sağlık sıhat versin :)

valla ne yalan soyleyeyim bende ilk basta oha felan oldum :30:ama kardesim cok istiyordu gec kizken rahatsizligi nedeniyle cok dogum kontrol hapi aldi.bebegim olmaz diye cok korkuyordu evlendiginde ve hic korunmamislar bu nedenle Rabbim verincede verdi iste.

ilgimdışı bende merak ettim yaptıklarını en kısa zamanda eklersen sevinirim...

22. haftada bizimkide 453 gr dı yanlış hatırlamıyorsam :)

kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..

bizim kızımız her öğün harektte canım.
sabah öğlen akşam hiç aksatmaz ihihih :)

canım cok tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun.. erken aslında crafty nin dedigi gibi ama ne guzel iste hemen tutmus maşallah :nazar:
benim bu sene 4. yılım.. 2. yılda baslamıstık denemelere dusun yani ugrasması da var Allah korusun..
ne guzel iste sizinkiler beraber buyur benim ablam evleneli 1.5 yıl oldu daha dusunmuyorlar :(

ah,ah lunacigim bizde 4 yil bekledik 1,5 yil sonra denemelere baslamistik iste.biraz erken ama Rabbim ugrastirmadan verdi ya ona seviniyorum.

Back
X