• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Taktik geliştirmiş yaa hahaaa :)) Bi benim sanıyordum bu taktiği uygulayan :P Ee napayım akıntı mı ter mi nasıl ayırt edeyim sürekli :)

Herkese gecikmeli günaydınlar... Bebeler büyüdükçe, annelerde şikayetler artıyo haliyle. Ayak şişmesi ortak derdimiz galiba. Neyse ki bu aylarımız yaza geldi, incecik bantlı bi sandaletle işi çözebiliyoruz. Düşünün kış olsa, bot giyilse nasıl girerdi bu ayaklar o botlara !
Mide yanmalarım başlamadı pek, nazarım değmesin kendime. Benim derdim bacaklarda. İşyerinde masa başında oturmak işkence oluyor. Bende huzursuz bacak sendromu var, hamilelikte hele ki bu ay iyice azdı. Gece kalkıp evde geziyorum, işyerinde koridorda volta atıyorum :) Hareketsiz kalınca bacaklarım çıldıracak gibi oluyorum ya. Bi de ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki, taşlara basasım var. Sonra da ol idrar yolu enfeksiyonu al başına belayı diye dizginliyorum kendimi. Sudan çıkmıyorum ben, çözümü öyle buldum. Bi tek soğuya yakın ılık duş rahatlatıyor..

bendede var huzursuz bacak sendromu uyuşma uyuşma diyip duruyodu burdaki hatunlar bu aralar bendede başladı anlıyorum artık arkidişleri :)

yav bu doktorları kaçıncı seyredişim bilmem.şu gespoto mu ne var ya dün neler yedi ilk defa canım biri bişey yerken yediklerini çekti hepisindende yedim valla:49:oh yarasın oğluşuma löp löp et olsun:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın ben okudukça siz yazdınız ben okudukça siz yazdınız valla yetişemedim bıraktım artık ben de akşam uyuyamadım hiç serumlar karnımı acayip şişiriyor çok kötü oluyorum yemek yiyemiyorum sonra da oturup ağlıyorum eşimin ailesi dışında da kimsem yok burda kendiminkileri arayıp ağlıyorum içimi döküyorum artık bunalım geldi ama buraya girip de benzer şeyleri yaşayanları görüdkçe yalnız değilim diyorum aslında anlaşıp gece uyuyamayanlar diye topik açsam diyorum oradan birileriyle yazışarak daha kolay geçer belki gece bugün de gidicem hastaneye ama hiç gidesim yok yine aynı sıkıntıları yaşayacağım çünkü OF OF

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben okudukça siz yazdınız ben okudukça siz yazdınız valla yetişemedim bıraktım artık ben de akşam uyuyamadım hiç serumlar karnımı acayip şişiriyor çok kötü oluyorum yemek yiyemiyorum sonra da oturup ağlıyorum eşimin ailesi dışında da kimsem yok burda kendiminkileri arayıp ağlıyorum içimi döküyorum artık bunalım geldi ama buraya girip de benzer şeyleri yaşayanları görüdkçe yalnız değilim diyorum aslında anlaşıp gece uyuyamayanlar diye topik açsam diyorum oradan birileriyle yazışarak daha kolay geçer belki gece bugün de gidicem hastaneye ama hiç gidesim yok yine aynı sıkıntıları yaşayacağım çünkü OF OF

gunaydın ızmırlı,
sıkma canını hepımız aynı sıkıntıları yasıyoruz 3 asagı 5 yukarı,
benım de burda kımsem yok zaten buraya tasınalı 4 ay oldu:26:
sıkıntıdan patlıyorum resmen,
bende tlf acıp anneme teyzeme aglayıp kapatıyorum:27:
gecelerı de uykum bölük pörçük,
sabah yarı baygın kalkıp işe gelıyorum,
sabah da yazdım duygusal patlamalarım hat safhada zaten:49:

yalnız degılsın yanı senın gıbı bı suru hamiş var burda:61:

Back
X