• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Geçmiş olsun cnm suyunda sıkıntı olmamasına sevindim. Benim de müzdarip olduğum bi konu bu, o yüzden merak ettim nasıl takip edilecek akıntın.. Yani özel pedlerden mi koyacak tunusollu ya da başka bir önerisi oldu mu doktorunun ?
Yaraya gelince canını sıkma bence hiç, benim de gebelik öncesi olmuştu, o zaman dondurulmuştu. Sık enfeksiyon geçiririm ben, fazlasıyla dikkat ettiğim halde su içemeye, hijyene vs.. O nedenle olabileceğini söylemişti dr, enfeksiyonlar kronikleştikçe yaraya dönüşebiliyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, ki zaten doktorun da öyle demiş..
teşekkür ederim canım bende hamilelikten öncede hep enfeksiyonla mücadele ettim hamilelikte mantar belkide onların bir sonucu
şuan fitil verdi ve sıvıda artma olup olmadıgına göre pedlerden konulacak benim arada bir oluyodu idrar kaçırmış gibi bide normal akıntım vardı bebeğin suyu iyi oldugu için çok sudan oldugunu düşünmüyor ama ihmal edilemez diyor eger bende artış olursa ona göre bir değerlendirme yapılacak bazen akıntı çok oldugunda bu sekilde gelebilirmiş umarım öyledir ama şüphe ediyorsan doktora gitmelisin hersey olabilir ben onu anladım
bende burada yazmıstım bu sorunu crafty sağolsun yazdı kendi basına geleni ihmal etme deyince doktoru aradım hemen gel dedi öyle aklım başıma geldi yani...

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır yoktum ama geldik :49::1: yaz temizliğim bitti şükürler olsun halıydı cam çerçeve derken badana derken bugün mutlu son :1::1: bugün aşımız var inşallah bir sakıncası yoktur vuruluyoruz ama:18: sizler nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir doğumlar yaklaşıyo :17: allah hepimizin yol ve yardımcısı olsun...:nazar::nazar:

101 mi !!
kaçı hamilelitten boyun kaç

:52:
valla 80le hamıle kaldım sanırım,
hamılelıkten bı sure sonra tartıldıgımda 83düm:27:
hemen kg almaya basladıgımı kabul ettıgımden 80 dıyorum baslangıcına:82:
boyum da 168,
bıldıgın yuvarlanıyom yanı:27:
arz ederım,
ben aglmaya gıdıyorum bı sure elleşmeyin:43:

:52:
valla 80le hamıle kaldım sanırım,
hamılelıkten bı sure sonra tartıldıgımda 83düm:27:
hemen kg almaya basladıgımı kabul ettıgımden 80 dıyorum baslangıcına:82:
boyum da 168,
bıldıgın yuvarlanıyom yanı:27:
arz ederım,
ben aglmaya gıdıyorum bı sure elleşmeyin:43:

kız bunların hepsi hamilelikse sefan olsun
9 ayda alınan 9 ayda verilir
amannnn
bende 80 dim tüpe başladım
88 de gebeydim
98 im şimdi
bebişleri üzmeye değer miiiiii

geçmiştir inşallah...
havalardan mı ki bende gece çok kötüydüm karnım kaya gibi sert hareket bile edemiyordum bebişimde hep kasıklarıma doğru tekmeliyor kesin geliyor dedim bi ara uyumuşum kalktım bacak aram yapış yapış suyummu geldi ki dedim bebeğim tekmelemeye başlayınca terlemişim dedim rahatladım çok feciydi gece çoooookkk

geçti canım çok şükürr. Sen nasılsın? yaa sormaa canm bende aynı şekilde sızmışım yani 3-4 saatlik uykudada... benimki tekmelemedi de neyseki öğlen babası geldide onun sesine tepki veriyorr.. Ya bu çocuk beni sevmeyecek mi acaba yaa... o kadar konuşuyorum canı isterse ama eşim bir iki laf etsin hemen tık tık başlıyorr.. Tabii eşim çok mutlu bu durumdan da... :)

crafty face de profile koyduğun resim senden nerde bu 98 kilo ya, aramızda nerdeyse 30 kilo var ama ben senden tobul görünüyorum... bu iştn bişi anlamadım ben.. hadi boy farkınıda ekliyorum ama yinede gayet iyi görünüyosun

kız bunların hepsi hamilelikse sefan olsun
9 ayda alınan 9 ayda verilir
amannnn
bende 80 dim tüpe başladım
88 de gebeydim
98 im şimdi
bebişleri üzmeye değer miiiiii

yok ya saka bı tarafa uzulmuyorum kıloyu verecem yapacak bısı yok,
bebıs saglıklı olsun yeter:27:
arsızlıga vurdum artık napim:86:
eşim unıversıtede hoca,
dua edıyom bu sene okulu bıyıklı ve sısman kızlar kazansın hep,
veleddallin amın :60:

Kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum. F5 yapıp okuyorum yeni mesajlarınızı. Geçmişi bitiremedim, yeni muhabbetler daha çok sardı sanırım. :9:Çok tatlısınız. Güldürdünüz beni. Ben de 68le hamile kaldım, 75 üzeriyim sanırım şimdi. Yuvarlanmama ramak kaldı. :27: Uyarılara pek aldırmıyorum. Ne yapayım? Bebişimden önemli mi? :19: Doğumdan sonra hep beraber diyete gireriz.:8:

ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor :27:

canım benimde aynı merak etme yalnız değilsin... yaa suyum mu geldi diye düşünmekten yoruldum artık ama artık diyorumm ter bu kesin bu kadar sık olmaz heralde diye... geçecek bu sıcaklar inşalalhh merak etme..

günaydın askıs

yok değilim canım,iyi yapmışsın bencede hem birini bulmak zor hem bulsanda aklın kalırdı,benim eşim asker ve bu sıralar tayin dönemi olunca çoğu arkadaşımız şırnağa gitti o yüzden sormuştum,hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah...bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı istersen doktorun adını öğrenebilirim senin için?

bende burda doğum yapacam sanırım.devlette yaptıysa muhtemelen erkan beydir.sen genede sorarsan sevinirim.

Kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum. F5 yapıp okuyorum yeni mesajlarınızı. Geçmişi bitiremedim, yeni muhabbetler daha çok sardı sanırım. :9:Çok tatlısınız. Güldürdünüz beni. Ben de 68le hamile kaldım, 75 üzeriyim sanırım şimdi. Yuvarlanmama ramak kaldı. :27: Uyarılara pek aldırmıyorum. Ne yapayım? Bebişimden önemli mi? :19: Doğumdan sonra hep beraber diyete gireriz.:8:

artik acariz bir topik daha haydi kasim 2011 analari simdide hep beraber toto eritmede,oturmayami geldik haydin diye...:64::74::92:

ne diyet,ne spor sohbetleri yapcez uyyyyyy insallah:52:

yok ya saka bı tarafa uzulmuyorum kıloyu verecem yapacak bısı yok,
bebıs saglıklı olsun yeter:27:
arsızlıga vurdum artık napim:86:
eşim unıversıtede hoca,
dua edıyom bu sene okulu bıyıklı ve sısman kızlar kazansın hep,
veleddallin amın :60:

ayy cnm alemsin ya:60:
bende bugün tam olarak yuvarlanıyorum yani nefes alırken daralıyorum sanki az biraz yürüryünce falan sizlerde öyle oluyomusnuz?

Back
X