- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 23. haftada dr a gideniniz varsa bana kilosunu yazabilir misiniz?
incir kuru mu taze mi?
:)) sandalyen deri mi? ondan olabilir. baktım olmayacak deri sandalyenin üstüne minder koydum bende :)
yok derı degıl normal kumas koltuk,
derı olsa demek totoma hortum baglardım tahlıye borusu nıyetıne![]()
annecikler şeker yüklemesi sonuçların nasıldı yazarmısınız. benim açlık 64 çıktı, 50gr glikoz yüklemesi sonu 1saat sonra yani 160 çıktı normalmi.....
Merhaba güzel anneler..
henüz geçmişi okuyamadım önce son haberleri vereyim dedim...
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyozaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
bizde haberler böyle yaniiii
Bebek Odası Emzikli Avize (Tavan Lambası) 5 RENK GittiGidiyor.com'da #41549933
crafty bu nasıl bebısım,
az once gordum belkı ısıne yarar:78:
ben nasıl bi hayvanatım acaba
MC yiyom yaaaaaaaaaa
ayıp
500 kg gitçem doğuma
ben bunun oda takımını aldım perde sı bıraz pahalı geldı sankı benım odada camlar nuyuk ve sayısı cok oldugu ıcın ordakıler kucuk gıbı sankı sen kaca aldın
iri ceylanım,ürkek pandam ben sabahtan beri yediklerimi saysam dünya senin yüzünden kuraklığa uğruyo dersin emin ol,insan olamıyorum yaaaaaaaaaaaa![]()
canım o kadar salak gibi davrandım ki doktorda sok oldum zaten oda hemen sakinleştirmeye çalıştı anlattı ama sebebini sormak aklıma gelmedi çünkü ben henem bebeğim bebeğim diye kadını soru yagmuruna tuttum birdahaki gitmemde herseyi ögrenicem aklım başıma gelince sorular belirgnleşti biraz nette baktım birçok sebebi var vajinal mantarlar falan diyo bende hamilelikte mantar olmustum tedavi oldum belki ondandır net olarak birsey yok yani
bana çok kokoş bu bebişim yaa
tüy & ben
ayrı dünyaların insanlarıyız
ama düşünmüşün saol bacımsın![]()
benimde içime öküz kaçtı offffff
nolcak bu halll
40 ım çıkar çıkmaz o kızın odasına koşu bandımı sokup, termal sauna şort mort
şu popomdakiöbek öbek selülitleri vs gidermeliyim
ay nie böleyiz bacıcanım yaaaaaaa
sende benım bacımsın,
bende burgerkıng yıyorum hala kılom senden fazla:26:
allah sonumuzu hayretsın![]()