- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.821
tıp bize çare bulamamış hacı ben okutcam kendimi![]()
beni de okutsana kız
ben sana atletimi yollarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıp bize çare bulamamış hacı ben okutcam kendimi![]()
biz geçen sene almıştık canım halısı,cartı curtu tüm oda 2000 di
teşekkür ederim canım bende hamilelikten öncede hep enfeksiyonla mücadele ettim hamilelikte mantar belkide onların bir sonucuGeçmiş olsun cnm suyunda sıkıntı olmamasına sevindim. Benim de müzdarip olduğum bi konu bu, o yüzden merak ettim nasıl takip edilecek akıntın.. Yani özel pedlerden mi koyacak tunusollu ya da başka bir önerisi oldu mu doktorunun ?
Yaraya gelince canını sıkma bence hiç, benim de gebelik öncesi olmuştu, o zaman dondurulmuştu. Sık enfeksiyon geçiririm ben, fazlasıyla dikkat ettiğim halde su içemeye, hijyene vs.. O nedenle olabileceğini söylemişti dr, enfeksiyonlar kronikleştikçe yaraya dönüşebiliyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, ki zaten doktorun da öyle demiş..
benimde içime öküz kaçtı offffff
nolcak bu halll
40 ım çıkar çıkmaz o kızın odasına koşu bandımı sokup, termal sauna şort mort
şu popomdakiöbek öbek selülitleri vs gidermeliyim
ay nie böleyiz bacıcanım yaaaaaaa
ayy sadece perdesı 574 tutuo benım bıde dısarı bakacam dısarda nasıl fıyatlar bakım...
benim erkekim 23. haftada 680 gr. dün doktora gitiim. 24. hafta 697 gr dedi doktor. boyuda 29 cm. canım. senin ne çıktı?
yok derı degıl normal kumas koltuk,
derı olsa demek totoma hortum baglardım tahlıye borusu nıyetıne![]()
98 den de mi fazla
inanmammmm
evet 3 kg kadarcıktı en son
18 ay once 67 kıloydum
annem o zaman dıyetısyene gıt derhal dıye aglamıstı telefonda
artık tepkı veremıyor garıbım![]()
101 mi !!
kaçı hamilelitten boyun kaç
valla 80le hamıle kaldım sanırım,
hamılelıkten bı sure sonra tartıldıgımda 83düm
hemen kg almaya basladıgımı kabul ettıgımden 80 dıyorum baslangıcına:82:
boyum da 168,
bıldıgın yuvarlanıyom yanı
arz ederım,
ben aglmaya gıdıyorum bı sure elleşmeyin![]()
geçmiştir inşallah...
havalardan mı ki bende gece çok kötüydüm karnım kaya gibi sert hareket bile edemiyordum bebişimde hep kasıklarıma doğru tekmeliyor kesin geliyor dedim bi ara uyumuşum kalktım bacak aram yapış yapış suyummu geldi ki dedim bebeğim tekmelemeye başlayınca terlemişim dedim rahatladım çok feciydi gece çoooookkk
kız bunların hepsi hamilelikse sefan olsun
9 ayda alınan 9 ayda verilir
amannnn
bende 80 dim tüpe başladım
88 de gebeydim
98 im şimdi
bebişleri üzmeye değer miiiiii
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor![]()
günaydın askıs
yok değilim canım,iyi yapmışsın bencede hem birini bulmak zor hem bulsanda aklın kalırdı,benim eşim asker ve bu sıralar tayin dönemi olunca çoğu arkadaşımız şırnağa gitti o yüzden sormuştum,hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah...bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı istersen doktorun adını öğrenebilirim senin için?
Kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum. F5 yapıp okuyorum yeni mesajlarınızı. Geçmişi bitiremedim, yeni muhabbetler daha çok sardı sanırım.Çok tatlısınız. Güldürdünüz beni. Ben de 68le hamile kaldım, 75 üzeriyim sanırım şimdi. Yuvarlanmama ramak kaldı.
Uyarılara pek aldırmıyorum. Ne yapayım? Bebişimden önemli mi?
Doğumdan sonra hep beraber diyete gireriz.
![]()
yok ya saka bı tarafa uzulmuyorum kıloyu verecem yapacak bısı yok,
bebıs saglıklı olsun yeter
arsızlıga vurdum artık napim:86:
eşim unıversıtede hoca,
dua edıyom bu sene okulu bıyıklı ve sısman kızlar kazansın hep,
veleddallin amın![]()