- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.281
hayırlı geceler annişler nasılsınız? ben baya baya ara verdim nete hiç girmeye fırsat olmuyor çok yoruluyorum ramazan da, birde davetli alsam halim nice olur:) sizler nasılsınız_ bebişleriniz nasıl?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahabende öyle olacam sanırım. kociş şimdiden bana şişko pattiz diyo. nolcek halimiz böyle bilmem....
![]()
kizlar gecmisi okuyamadim kusura bakmayin ben kocisle cok darginim benim guzelim bilgisayarimi kardesine veriyor. Kardesi biz turkiyeye gelirken bizden bilgisayar istedi esimde su an almayiz bunu ona verelim ben sana yenisini alirim dedi. bilirsiniz erkekleri alirim derler bin ay surer. kenidninkinide elletmez bana ben elleyince mutlaka formatlik oluyormus. Aldi benim bilgisayari formatladi kardesine gore ayaraladi. bende kustum ellemeiyorum artik bilgisayari.tabi buna 2 gun dayanabildim telefondan giriyorum ama cok zor oluyor hatta olmuyor. kilo topiginide guncellemem lazim. birdaha ellemem dedim ama gidene kadar kullanacagim sanirim gelincede onun o kiymetli bilgisayarindan girecegim iste gorsun bakalim benim bilgisayarimi almak neymis.
artık doğumdan sonra vericez kiloları diye bi züğürt tesellisinde bulunacaz napalım![]()
maaşşallah dogum izinleri konuşulmaya başlamış rabbim gününde saglıklı dogumlar nasip eylesin.sizlerede günaydın kızlar
10 gündür izinliydim paso yattım evde malum şehir dışına çıkmak tatile gitmek yasak dün iş başı yaptım izinli olduğum süre içinde midem 1 kere bile yanmadı ay dün itibari ile mahvoldum yaa işe galdim 10 da bi başladı hala devam edio anlamadım ben acaba işyerinde sürekli oturduğum için ve kızım mideme baskı yaptığı içinmi yanıo yaacuma kontolüm var isticem drdan bi ilaç sanırım napim çok kötü mide yanması
![]()
geçmiş olsun canım mümkün oldugu kadar dışarı çıkma havalarda etkiler açın klimayı oturun kızlar bunalınca ılık duş alın şu 2 ayıda sag salim atlatın ha gayret size güveniyorum :)günaydın kızlar,hastalıklar peişimi bırakmıyor kaç gündür kollarım,boynun uyuşması derken dün sabahta bi kalbim sıkıştı nefes almakta baya bir zorlandım doktora gittim sabah kızım ii çok şükür tansiyondan ve stresten olabilir dedi doktor öle geldik ama geçmiyo hiç ara ara tekrarlıyo özellikle sabah işe gelirken napacam böle bilmiyorum(
geçmiş olsun canım bebişimiz yaramazlık mı yapıyor yoksa :))ay canım ne verirse versin dayanamıoyorum ya çok kötü bişi ay bide midem bulanıoyediklerimede dikkat ediyorum ama yanıo işte 2 hafta daha dayanıcan bayram itibari ile ayrılıyorum işten zaten
bende ilk hamileliğimde 51le kalmıştım 75le doğum yaptım tam 24kilo almıştımbundada şimdi 6oldu 25.haftadayım bakalım doğuma kadar kaç olur inş.fazla olmaz
![]()
evet benim gidişatta öyle.bu son aylarda nekadar alınır acaba? yani ben 70e çıkacağımdan şüpheleniyorumda daha fazlasıda olabilirmi acaba yani bu haftalardan sonra normalde nekadar kilo alınır tahminen.birde çok merak ettim karnınızda falan çok çatlak oldu mu? benim şuan bir şey yok ama böyle şişmeye devam edersem kesin olacak sanırım :) bir tarafım amaan olsun diyor elbette ama içimden geçiyor bazen keşke olmasa ne güzel olur diye :) çok zayıfken şimdi göbekli olmak aslında çok hoşuma gidiyor bu halimi çok sevdim :) top yutmuş gibi görünüyorumama sizde benim ebatlardasınız diye düşünerek soruyorum yani doğumdan sonra ne oluyor
önceki gebeliğinizde de bu haftalara kadar bukadar mı almıştınız yoksa benimi gibi 13-14lere falan ulaştınız mı?
herkese merhaba kizlar nasilsiniz? biz geldik...umarim tum anneler ve bebekler yerindedir...hepinizi cok ozledik, neler olmus neler yapmissiniz hepsini okucam insallah tam 1 ay oldu gorusmeyeli...ayyy duygulandim
![]()
Canım sen nerelerdeydin ya?Bi buraya bi diğer topiğe baktım ara ara hiç göremedim.
Özlettin kendini:)