- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.081
ağzından bal damlıyooo kuzuuumm..inşallah öyle olmuştur ya, bakalım beş güne kokusu çıkarrseni çok iyi anlıyorum bitanem ya benim de tam tersi kızken gecikirdi hatta ağlardım niye gelmedi diye ama şimdi ya günün de geliyo yada 1 hafta sonra alçak kırmızılar
sen lekelenme oldu yazınca ben valla allah biliyo ya kesin dedim hamile ki inş öyle olmuştur canımbu ay hepimize nasip olur kurban olduğum rabbim hepimize gösteriri
bende canım bata 1gün varken yaptım koskoca bi tek çizgibende tavsiye gülüm bekle derim belki bebişkolarımız geç döllenmiştir
beğendiysen yap kuşum aynısını kendineee.. olmaz mı :26:kuppecim bu arada tickerin çook güzel kuzum çok beğendim
ağzından bal damlıyooo kuzuuumm..inşallah öyle olmuştur ya, bakalım beş güne kokusu çıkarrnassı kutlarızzzzzzzzzzz..valla kuşadasında buluşurr birlikte kutlarız olmaz mı
beğendiysen yap kuşum aynısını kendineee.. olmaz mı :26:
ahh canım olmaz demek ne demek yani hemede nasıl kutlarız harika bi balık keyfi yaparız alahı keşke o günleri nasip etsin göstersin yeter ki gülüm
canım valla nasıl yapıldığını hiç bilimiyorum :26::26:
inşallahhh o günleri görelimmm, bu sözümüzü unutmayalımmm.yapalım vallahi
sen bana, SAT ını, yumurtlamanın kaçıncı gün olduğunu ve adet döngünü yaz, ben sana yaparım aynısını
kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm
tabi ki bitanem hatta bebişlerin gelmesini beklemeyelim gülüm onların sağı solu pek belli olmaz çünkü
gülüm son sat 3 mayıs genel de benim yumuşlar 13 ile 20 arasında çatlıyo canım adet döngüm de 4 gün sürüyo
sana zahmet olcak ama
yok zahmet olmaz kuzucum ama adet döngün derken kaç günde bir oluyor onu demek istemiştim ben :26:
bi de 16. gün diye yazayım mı ikisinin ortası yumurtlama tarihi olarak, sen ne dersin..
maşallah canım tekrar tebrikler
allahım inş bu günleri bizlerede nasip etsin gülüm sağlıkla kucağına al
abiii ben demedim miiii yaaaaaaaaaa..hamilesin dediğimmmm hamiş çıkıyoooo yaaaa...ALLAHIMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...............
nazar:
http://www.kadinlar
kulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.
gif
nazar:
oooooooooooooooo canimcim hadi gözün aydin kulaklarin manisa
hadi tutun bir yere, havalara ucarken kaybolma
hadi canim bize de dua et gelelim pesinden ohhh birini daha hamis edip gönderdik..... sira bize de gelsin artik
cook tsk edrim kizlar esimle bnm sonuca bakisimizi gormeniz lazimdi esim rakamlari tek tek okudu durdu:) rabbim bu guzel duyguyu sizede yasatsin dualarim sizinle kizlarrrr
cook tsk edrim kizlar esimle bnm sonuca bakisimizi gormeniz lazimdi esim rakamlari tek tek okudu durdu:) rabbim bu guzel duyguyu sizede yasatsin dualarim sizinle kizlarrrr
sonunda canım kesin sonucu aldın..
tebrikler canım...
tatlım bebişin daha ufak değere göre. yani sen geçenlerde test yaparken aslında yeni dölleme oluyormuş
tuçeeeemmm hislerini yaz..neler yaşadınnnn..ne gibi belirtiler oldu..
süperrr yaaaaaaaaa..çok sevindim fıstığımmm..kendine çok dikkat et tamam mıııı...hayırlısıyla sağlıklıca doğsun inşallahhhhh
tuçeeeemmm hislerini yaz..neler yaşadınnnn..ne gibi belirtiler oldu..
darisi size tatlim bnm :) seninde batina az kalmis insallah hamissindir kppecimmm:) cnm valla bana arkadaslarim dun zorla idrar testi yaptirdilar 2. cizgiyigorunce inanamadim... tek belirtim gogus ucu hassasiyeti ve istahsizlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?