- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.141
Nihancim ticker yapmaya calisiyosun anladigin kadariyla linki komple kopyalarsan hata veriyo benimde basima geldi canim. Benim linki atiyorum bu linkte gordun gibi olmali seninkide basinda silmen gereken yerler var ornek link atiyorum sana kuppecigimin attigi linkle bi karsilastima yaparmisin basi bu sekildemi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;31/st/20110519/o/15/l/29/k/cde5/ttc.png
Tesekkur ederin nihancim hosbuldumvarmu gelen giden tatlim:26:
Kuppecim nasilsin kacinci gunudesin tatlim?
ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt
bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla
hoşgelmişsin canım
gülüm allah korumuş sizi aman eşine bişey olmamış gerçekten verilmiş sadakanız varmış tekrar geçmiş olsun canım
hoşbuldumm canım..
ayy saol valla okadar korktum kiii aklım başımdan gitii Allah tan bişi olmadıı kayya falan çarpmadı yaniii
eee siz naptınız bakalımmm
İnsallah tatlim insallah bebisin seninlediryok bitanem şimdilik gelen gideneğer salıya kadar gelmezse bi test daha yaparım ondan sonra zaten dr gidicem inş bebeğim benimledir gülüm ya o kadar çok istiyorum ki şu an benimle olmasını
ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt
bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla
İnsallah tatlim insallah bebisin seninledir
aminnnn kuzum inş inşş
kızlar yaa bnm bugün 11. günüm , kociş bişiler ypmak istio ama bnm cnm hiç istemio yaaaaaaa
kızlar yaa bnm bugün 11. günüm , kociş bişiler ypmak istio ama bnm cnm hiç istemio yaaaaaaa
canımcımmmmmm yeni gördüm yazdığını, ben 24. gündeyimm canımmm..yarın itibari ile tahmini yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcakkk..kasıklarım ağrıyoo hasta olcak gibiyim tatlımmm..Tesekkur ederin nihancim hosbuldumvarmu gelen giden tatlim:26:
Kuppecim nasilsin kacinci gunudesin tatlim?
kimseler konusmuyor yaa.. ben de korkudan wc'ye bile gidemiyorum... tirsiyoruuuummmmmmmm :18::18::18::18:
hadi konusalim bir seyler lütfeeennnnnnn.........
Az kalmis gulum tahmini 4gun sonra batin olmali insallah canim bu ay son bekleyisle gecirdigin ay olurcanımcımmmmmm yeni gördüm yazdığını, ben 24. gündeyimm canımmm..yarın itibari ile tahmini yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcakkk..kasıklarım ağrıyoo hasta olcak gibiyim tatlımmm..
Allah korumuş canımmmmm..aman dikkattt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?