2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm boyu kac mm olmus? bide kac haftalik dedi dr? tekrar kan testi yaptirdinmi? dogumun ne zmn kismetse? ayy tecrubelerini paylas bnmle dr ne dediyse hepsini yaz tek tek :)

canım boyu ultrasonda crl 16.82 yazıyor dr birsey demedi.8 hafta 1 günlükmüs tekrar kan testi yaptırmadım dogumun tarihini söylemedi ama sanırım ocagin ilk haftası hersey yolunda dedi düsük tehlikesi falan var mı dedim hayır yok dedi salı günü kısmet olursa memlekete gidecegim 14 saat sürüyor gidebilirmisim ama koridorda biraz yürümem lazımmıs 1 ay sonra kontole gel dediler ama tasınıyoruz artk gittigimiz yerde giderim insallah

canımcım sana katılıyorum haklısında işte o ayrı. bende çok seviyorum kocamı oda hep koşturur etrafımda. arabaya beni bindirdikten sonra biner. hiç bir konuda utanmam yoktur ama iş aganigiye gelince bi utangaçlığım var.
ışık olmamalı mesela, mutlaka bi çarşaf olmalı üzerimizde ama hizmette bi sınır yok.

kırmızılarrrrrrrrrrrr hadi çabuk gelin deee, yeni bir döneme başliyiiiimmmmmmmmm yaaaaa

kuppecim dur bakalim ya bi idrar testi negatif diye hemen kirmiziilari cagirma bakiyimm aaa :)
bebis vwrdir belki? valla ben basima gelenlerden snra herkezden supheleniyorumm olur olur valla ki insallah olur tatlim

ultrason kagidinda edd 17,01,2012 yazıyor acaba dogacagi tarih mi ki

allah onları başımızdan eksik etmesin canım
bende az önce telefonda yağdım estim ona bütün sinirimi ondan çıkardım konuştum konuştum felefonu da yüzüne kappatım şimdi aradı aşkitom yavru kuşum napıyon diye sağolsun benim her türlü kaprısimi üzüntümü çekiyo allah razı olsun ondan

canım bende ilk aylarda çok utanıyodum ama şimdi hiçbişey kalmadı zamanla herşey yerine oturdu

masallah cnm ya dikkat et kendine

amannnn regencimmmm, bosverrr... benimki hatirliyor da ne oluyor sanki... pazar gunu trafikte sinir ola ola evlilik yildonumunu gecirdim....

amannnn nihancacimmmm gelmissss.. moralide gayet iyiymisss...

bende burayi cokkk seviyorummmm, sanki kardeslerimden haber aliyormus gibi okuyorum burayi...

ayy hayret bişin şekerimmm...utandığın kişi kocannn farkında mısın

ayy ne utancamm bee kocam o benimmm hizmette sınır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

waaawwwwwww neler konuşmuşsunuz böle kızlar fantezilere geçmişsiniz tam benlik miş bu konu.

canımm benimm aynen yanii kocamız herşeyimizi biliyor görüyorr yarın öbürgün öyle bişi olsa bende anneme değil kocama yaptırımm yaniii o da yapar saolsunnnn...ayy kızlarr valla şükredelim Allah a binlerce kezz hayırlı kocalarımız varr seviyoruz da seviliyoruz da ne güzell...valla daha şimdiye kadar kocasından kötü bişi söyleyeni duymadımmm duymayız da inşallahhh

aynen tuğçecimm kaynattık baya valla bnde bıraktım artık kısmett nasıl veya ne zman olursa hayırlsıı Allah tan inşalalhhhh

hehe bide ben evleneli 13 yıl olcak bi değişiklik yok.
amaaaaaaaa kıracağım zinciri değişiklik yapacağım. cocamda şok olcak ama napalım.
bu yolda herşeyi deniyoruz. değişiklik olur ama nasıl olur bilmem

kuppecim dur bakalim ya bi idrar testi negatif diye hemen kirmiziilari cagirma bakiyimm aaa :)
bebis vwrdir belki? valla ben basima gelenlerden snra herkezden supheleniyorumm olur olur valla ki insallah olur tatlim

tuğçeeem, artık kesin eminim, çünkü sabahleyin ilk idrarımlaa test yaptım ve o da negatif çıktı, bırak ikinci çizgiyi ilk çizgi bile kıpkırmızı çıkmadı o yüzdenn gelsin diye bekliyorum kırmızıları..sınav zamanı iki günü kaçırdık tam da yumurtlama günlerime denk geliyoduuu o yüzdennn tutmaması normal diye düşünüyorummm..inşallah gelecek ayyy olur bişiler

Cicekcimmmm, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Bize bol bol dua et, haziranda bol hamile cikaralim...

waaawwwwwww neler konuşmuşsunuz böle kızlar fantezilere geçmişsiniz tam benlik miş bu konu.

canımm o zamnn vakit kaybetme hemen katıl muhabbeteeeee

kırmızılarrrrrrrrrrrr hadi çabuk gelin deee, yeni bir döneme başliyiiiimmmmmmmmm yaaaaa

kuppecimm canımm hayırlısı olsun bu ay da bişi yoksa ki dahan batına 1 gün varrr hala bitmiş değil bişiler için ama olmuyorsaa ümitlerimizz temmuzaa inşallahhhh

Cicekcimmmm, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Bize bol bol dua et, haziranda bol hamile cikaralim...

sagol canım bugün dr a gitmeden önce hem kendime bebegin kalp atıslarını duyayim diye hem de sizlere dua ettim canlarım insallah sizlerin de böyle heyecanlarınızı paylasmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…