2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canim benim gebeligin ilk donemlerindeysen sabah ilk idrarin daha iyi sonuc verirdi aslinda

migicim kesinlikle acilen tesini tekrarlaman gerek cunku hamile olabolirsin... hamile olmayan birinde 2,90 cikmasicok zor max. 1.50 cikiyor... bence bi idrar testi yaptir en azindan...eger hamilysen degerin simdiye kdr yukselmistir ve idrar tesinde silikte olsa cikar.

canim hosgeldin krem tam bana goreymis doktorunun dedigine gore sen kullanmadinmi onu :26:

hoşbuldumm canım :)) ya ben kullandım 3 kere aslında ii olduu ama doktor benim için gerekli olmadığını söyledi bidaha kullanmıcam bnde...ne kadar doğal deselerde muhakkak içinde kimyasal var dedi..şu an içinn gerek yok dedi o yüzden...sende bnce doktoruna sor canımm yaa

hoşgeldin canımmmmm
bende cocam gelene kadar burdayım

hoşbuldum canımmm....benimkininn gelmesi pek uzun sürmezz ama olsunn bu süredde yine sizinle olmak istedimmm

canim hosgeldin krem tam bana goreymis doktorunun dedigine gore sen kullanmadinmi onu :26:

hoşbuldumm canım :)) ya ben kullandım 3 kere aslında ii olduu ama doktor benim için gerekli olmadığını söyledi bidaha kullanmıcam bnde...ne kadar doğal deselerde muhakkak içinde kimyasal var dedi..şu an içinn gerek yok dedi o yüzden...sende bnce doktoruna sor canımm yaa

hoşgeldin canımmmmm
bende cocam gelene kadar burdayım

hoşbuldum canımmm....benimkininn gelmesi pek uzun sürmezz ama olsunn bu süredde yine sizinle olmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…