- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.561
sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm
canımcım benim muhtemel adet tarihim bugün, iki gün önce öğleden sonra bi test yapmıştım negatif çıkmıştı, dün de ilk idrarla test yaptım o da negatif çıkmıştı..şimdi kırmızıları bekliyorum işte..benim durum bu..anlayacağın ortada hiçbirşey yok..negatifçiklerden başka
hly neler olduuu anlatsana geçmişi okuyamadım benn
olmazzz zaten neselikizzcimmmm, bizi tebrik etmeden gidersennn, biz seni 2 kere tebrik ettik hem de... sen bari bir kere tebrik etmek icin kalll...bizde senin hamileliginin asamalarini adim adim izlerizzzz... sonucta yegenimizi merak ederiz..
tatlim iyiyimmm ben... sen nasilsin... doktor iyi geldi sana, moralin duzeldi...hep boyle gitsin insallahhh...
Canım benim çok sağol,evet ya 2 kere tebrik etmiş oldunuz,ne şımarık kızım bak bir kereyle yetinmiyorum,illa bol bol tebrik istiyorum
Aşamalarını elbette yazıcam siz teyzelerine,siz de daha tecrübeli olacaksınızzzz
canımcım benim muhtemel adet tarihim bugün, iki gün önce öğleden sonra bi test yapmıştım negatif çıkmıştı, dün de ilk idrarla test yaptım o da negatif çıkmıştı..şimdi kırmızıları bekliyorum işte..benim durum bu..anlayacağın ortada hiçbirşey yok..negatifçiklerden başka
hly neler olduuu anlatsana geçmişi okuyamadım benn
Bana sormıycak mısın tatlım nasılsınız diye ben de burdayım ama
aay screamawaycim o ihtimali aklıma pek getirmemeye çalışıyorummmm..kırmızıları görünce cinnet geçirmemek açısındanayyyy belkide hamilesinnn Kuppecimmmm....
silacimmmm, amannn sIkIldimmmm bence artik takilmayalimmmm, kimseler olmazsa olmasinnnn, bizde bizbize sohbet ederizzzz...
hülyacımmm ne kadar güzell bir haberr..inşallahhhh hamişsindir canımmm..iyi haberler alalımm Allahım lütfenn..canımmm yaaa gittim işte hani geçen solda kist veya yumurta var demişti ya belli, değil dedi işte kontrole çağırdı bugün için zatenn ayy nysee...o çatlamışş yüksek ihtimalle pazar pazartesi gibi dedi...bizde zaten cumadan beri çalışma fulltimeerahim duvarı kalınlaşması güzel dedii batın içinde sıvı var dedii...bakalımm belki hamiş olabilirsinn ama şu an erken dedi...bekliip görcez işte...ama her ihtimale karşıda söktürücü verdii ters bi durum varsa adet döngüsünü kaçırmayalım dedi...söktürücü bebeğe zarar vermez tam tersii bebeği besler dedi..bunu başka bi yerden daha duydum biliodumm....öyle yanii ilaç 18 haziranda biitiyorr en geçççç ama en geççççççççççç 25 hazirana kadar beklerimm kırmızılarr gelmezsee yanii inşallah gelmezzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18:
böyle işteee bu arada gözümden kaçmadı senin kırmızılar da gelmemişş halaa ayy hadi hayırlısııııı
canımm ben yazarken sadece silacım ve screamcım vardıı ondan yanii kusura bkma...eee sen nasılsın ne var ne yokkk
olmazzz zaten neselikizzcimmmm, bizi tebrik etmeden gidersennn, biz seni 2 kere tebrik ettik hem de... sen bari bir kere tebrik etmek icin kalll...bizde senin hamileliginin asamalarini adim adim izlerizzzz... sonucta yegenimizi merak ederiz..
tatlim iyiyimmm ben... sen nasilsin... doktor iyi geldi sana, moralin duzeldi...hep boyle gitsin insallahhh...
canımmm yaaa gittim işte hani geçen solda kist veya yumurta var demişti ya belli, değil dedi işte kontrole çağırdı bugün için zatenn ayy nysee...o çatlamışş yüksek ihtimalle pazar pazartesi gibi dedi...bizde zaten cumadan beri çalışma fulltimeerahim duvarı kalınlaşması güzel dedii batın içinde sıvı var dedii...bakalımm belki hamiş olabilirsinn ama şu an erken dedi...bekliip görcez işte...ama her ihtimale karşıda söktürücü verdii ters bi durum varsa adet döngüsünü kaçırmayalım dedi...söktürücü bebeğe zarar vermez tam tersii bebeği besler dedi..bunu başka bi yerden daha duydum biliodumm....öyle yanii ilaç 18 haziranda biitiyorr en geçççç ama en geççççççççççç 25 hazirana kadar beklerimm kırmızılarr gelmezsee yanii inşallah gelmezzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18:
böyle işteee bu arada gözümden kaçmadı senin kırmızılar da gelmemişş halaa ayy hadi hayırlısııııı
canımm ben yazarken sadece silacım ve screamcım vardıı ondan yanii kusura bkma...eee sen nasılsın ne var ne yokkk
aay screamawaycim o ihtimali aklıma pek getirmemeye çalışıyorummmm..kırmızıları görünce cinnet geçirmemek açısından
hülyacımmm ne kadar güzell bir haberr..inşallahhhh hamişsindir canımmm..iyi haberler alalımm Allahım lütfenn..ne mucizeler yaratıyor yüce yaradan yaa..
İyiyim canım sağol,ben midemle uğraşıyorum,yemek yedikten sonra feci şekilde şişiyor,geriliyor geriliyor sanki patlıcak
Senin de haberlerine sevindim canım,inşallah hamilesindir.
ayyy inşalalhhh kuppecimm hayırlııylla hayırlı haberler veririmmmm...snden de aynı haberlerii bekliyoruzzz inşallaahhh bitanemmm
merhaba hanımlar nasıl keyifler.buarada screamaway cim liste güncellenmiş bide topic imizde başlayıp hamile kalanlar çizelgesi yapsan ne güzel olur bizde son gelişmeleri orada paylaşırız
iyilik tatlim nolsun iste buralardayim ben evi toparladim ufaklik yatacak yaa.. banyosunu aldi simdi yemegini yiyorrr... sonrada dodooooo.......benim ozgurluk start...sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm
ayyyy belkide hamilesinnn Kuppecimmmm....
silacimmmm, amannn sIkIldimmmm bence artik takilmayalimmmm, kimseler olmazsa olmasinnnn, bizde bizbize sohbet ederizzzz...
zaten bi kacgundur bize bize konusuyoruzzz...gelenlere kapimiz acik... hoppaaa...
feryalcimmmm, hamile listemiz ilk sayfada...
feryalcimmmm, hamile listemiz ilk sayfada...
ben geleni almayalim mi demisimmm ki boole yazdin silacimmmm...:26::26::26:
canım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık.hadi herkes hamiş kalsında bu yaz sonuna kadar konumuzu hamişler başlığına çevirelimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?