- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.541
canımm hiç değilse 1 ay ara verin bnceee :26::26:
kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum cocam geldi beni almayaaaa
bollll, tatlı sohbetler size, görüşürüz.
allaha emanet olun
migicim kesinlikle acilen tesini tekrarlaman gerek cunku hamile olabolirsin... hamile olmayan birinde 2,90 cikmasicok zor max. 1.50 cikiyor... bence bi idrar testi yaptir en azindan...eger hamilysen degerin simdiye kdr yukselmistir ve idrar tesinde silikte olsa cikar.
kızlarrr google bugün gtar olmuş ayyy çok güzel ya sabahtan beri çalıyorum
tatlim kusura bakmayin... oyle oldu esim geldi ama is yapmadikk 2 saat lafladik 3te yattik... zaman kalmiyor gunun analizini yapmaya oyle olduuu isteee...
benim ismin neden yok burda..?
çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için eczaneden testaldım maalesef ki tek çeşit test varmış onu aldım kullandım ve tek çizgi gördüm nasıl canım sıkkın ama hala umudum var kırmızıyı görmeden gitmiyor bu ümit
bence iyi yapmissinizz silacimmm.. arada uzunnn uzun konusmak guzel oluyor...
ben batini ve yasini vermismiydin ki tatlimmm?:26:
damlalar, daha kirmizilari gormeden umudunu yitirmemen gerek zaten... belli olmuyor ne olacagi... insallah hamile cikarsinnn.. merakla bekliyorummm...
Nihancimmmmmm bende onu cok sevdimmmmm.....
Kuppecimmmm, gelen giden yok dimiiii, ne guzellll....
şimdilik yok screamawaycimmm..bi bakıyorum çok ağrım varr diyorum şimdi gelcek, bi bakıyorum alla alla hiç ağrım yok gelmiycek mi diyorum..muallaktayım anlayacağınbakalım neler olcakk..
bak gene kimsecikler yookkk...
hadi size 10dk filan daha... oksuz birakmayin topicigimiziiiii....... hergece biz hergece biz olmaz nobet degistirmek lazimmmmm........
screamaway oyle oldu canimm.. bugunde erken gelecekti bakalimmm...
hakkaten hamileyiimmmmm iii duymak, gormek istiyorumm yaa hadi kizlarrr........
canımcım benim muhtemel adet tarihim bugün, iki gün önce öğleden sonra bi test yapmıştım negatif çıkmıştı, dün de ilk idrarla test yaptım o da negatif çıkmıştı..şimdi kırmızıları bekliyorum işte..benim durum bu..anlayacağın ortada hiçbirşey yok..negatifçiklerden başkaMerhaba kızlar,ben geldimmmmm,sizleri çok seviyorum ya ayrılamıyorum burdan,inşallah hepinizi tebrik edicem ondan sonra gidicem burdannn
Kuppe nin durumu ne kızlar?
sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm
Merhaba kızlar,ben geldimmmmm,sizleri çok seviyorum ya ayrılamıyorum burdan,inşallah hepinizi tebrik edicem ondan sonra gidicem burdannn
Kuppe nin durumu ne kızlar?
sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?