2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm hiç değilse 1 ay ara verin bnceee :26::26:

ama ben şuan yumurtluyom galiba ya gorka basmam lazımm..

of ya yazıyı bulamadım
beklicem artık 1 ay ne yapcamı bende bilemedim..hastanede çalışan bi tanıdığımız var ona sorcam yarın...

acık dolaşayım dedim bunu buldummm

merhaba.ben doktorum canım ve MR tehlikeli değil.çünkü radysyon yaymıyor.BT sakıncalı.ayrıca hamile olup mr çektiren 2 hastam olmuştu.bebekleri gayet sağlıklı olarak dünyaya geldi.merak etme.

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
bende yarın doktora gidicem 5+4 günlüğüz şu an inş kesemizi görürüz
çok heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim

haftasonu geçsin de bir idrar testi yapıcam artık regl olmazsam,değer 5 e kadar gebelik sayılmıyo ki,bence hormonal :26:

Benim hala umudum var..
isyan etsem de istedigim kadar
Inad etsem bile birakmazlar sahibim var..
Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar
Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç...
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider..

Boyun büküp önünde aglasam sessizce, su garip gönlüm affolur mu..
Bu firtina durulur mu benden adam olur mu
Korkarim aska zararim dokunur mu
Elveda sana yeter tamam.. bitsin artik bu dram, bu fotoroman..
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan..
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider..

Bıraksam kendimi, şöyleee ohhhh ne rahattt..
Buda geçer gülüm YAŞAMANA BAK..
ALINACAK DESLER VAR SORULACAK SORULAR..
BU DA GEÇER GÜLÜM BİZDEN BU KADAR..

tatlim kusura bakmayin... oyle oldu esim geldi ama is yapmadikk 2 saat lafladik 3te yattik... zaman kalmiyor gunun analizini yapmaya oyle olduuu isteee...

bence iyi yapmissinizz silacimmm.. arada uzunnn uzun konusmak guzel oluyor...

benim ismin neden yok burda..?

ben batini ve yasini vermismiydin ki tatlimmm?:26:

damlalar, daha kirmizilari gormeden umudunu yitirmemen gerek zaten... belli olmuyor ne olacagi... insallah hamile cikarsinnn.. merakla bekliyorummm...

kızlarrr google bugün gtar olmuş ayyy çok güzel ya sabahtan beri çalıyorum

Nihancimmmmmm bende onu cok sevdimmmmm.....

Kuppecimmmm, gelen giden yok dimiiii, ne guzellll....

şimdilik yok screamawaycimmm..bi bakıyorum çok ağrım varr diyorum şimdi gelcek, bi bakıyorum alla alla hiç ağrım yok gelmiycek mi diyorum..muallaktayım anlayacağın bakalım neler olcakk..

bak gene kimsecikler yookkk...

hadi size 10dk filan daha... oksuz birakmayin topicigimiziiiii....... hergece biz hergece biz olmaz nobet degistirmek lazimmmmm........

screamaway oyle oldu canimm.. bugunde erken gelecekti bakalimmm...

hakkaten hamileyiimmmmm iii duymak, gormek istiyorumm yaa hadi kizlarrr........

Merhaba kızlar,ben geldimmmmm,sizleri çok seviyorum ya ayrılamıyorum burdan,inşallah hepinizi tebrik edicem ondan sonra gidicem burdannn
Kuppe nin durumu ne kızlar?

şimdilik yok screamawaycimmm..bi bakıyorum çok ağrım varr diyorum şimdi gelcek, bi bakıyorum alla alla hiç ağrım yok gelmiycek mi diyorum..muallaktayım anlayacağın bakalım neler olcakk..

ayyyy belkide hamilesinnn Kuppecimmmm....

silacimmmm, amannn sIkIldimmmm bence artik takilmayalimmmm, kimseler olmazsa olmasinnnn, bizde bizbize sohbet ederizzzz...

Merhaba kızlar,ben geldimmmmm,sizleri çok seviyorum ya ayrılamıyorum burdan,inşallah hepinizi tebrik edicem ondan sonra gidicem burdannn
canımcım benim muhtemel adet tarihim bugün, iki gün önce öğleden sonra bi test yapmıştım negatif çıkmıştı, dün de ilk idrarla test yaptım o da negatif çıkmıştı..şimdi kırmızıları bekliyorum işte..benim durum bu..anlayacağın ortada hiçbirşey yok..negatifçiklerden başka
sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm

hly neler olduuu anlatsana geçmişi okuyamadım benn

olmazzz zaten neselikizzcimmmm, bizi tebrik etmeden gidersennn, biz seni 2 kere tebrik ettik hem de... sen bari bir kere tebrik etmek icin kalll... bizde senin hamileliginin asamalarini adim adim izlerizzzz... sonucta yegenimizi merak ederiz..

sılacımm screamcımm nasılsınızz canlarımm

tatlim iyiyimmm ben... sen nasilsin... doktor iyi geldi sana, moralin duzeldi... hep boyle gitsin insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…