2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşbuldumm güzellerimmm benimmm..iyisiniz dimi..topictee güzel haberler var mııı bugünnn..sizin tablolarr nası gidiyoo..hamilelik belirtisi var mı azracım

bende yeni geldim tatlim haberleri pek bilmiyorum hly nin kisti yimirtaymis yimirtasi catlamis onu biliyorum bi tek. Bende tık yok tatlim belirti ne arasin tablo kotu
Sende ne var ne yok, hala yok deme kirmizilar

hoşbuldumm güzellerimmm benimmm..iyisiniz dimi..topictee güzel haberler var mııı bugünnn..sizin tablolarr nası gidiyoo..hamilelik belirtisi var mı azracım

benim kırmıızlar geldi kuppecim çok şükür çok özlemişitik birbirimiz

sen de ve nar ne yok gülüm test yaptın mı bidaha inş vardır kuzum

cidden ii olmus canimmm insallahhh bukez olur...

bebegim 4 ay cookta uzunsurec deil aslindaa.. uzulme bukadarrr yanii... tedavi derken canimne gibi bisey.....???

darısı başıma valla,benim adet de bi başlasa da rahatlıcam,en azında yeni bir döngü başlamış olucak motive olucaksın.Böyle boş boş beklemek çok sinir değil mi?Senin kaç gün gecikti canım?Ben perşembedeb beri bekliyorum,gelen giden yokkkk

naber guzellikkk...hamis haberi yok henuz de drdan guzel haberlerle donenler var....

noldu senin kirmizilarrrr????

bende yeni geldim tatlim haberleri pek bilmiyorum hly nin kisti yimirtaymis yimirtasi catlamis onu biliyorum bi tek. Bende tık yok tatlim belirti ne arasin tablo kotu
Sende ne var ne yok, hala yok deme kirmizilar

hala yok canlarımmm kırmızılar gelmediii..normalde bugün gelmesi lazımmm ama eli kulağındadır diye düşünüyorum gelcek gibii ağrıyo kasıklarım çünkü..

benim kırmıızlar geldi kuppecim çok şükür çok özlemişitik birbirimiz

sen de ve nar ne yok gülüm test yaptın mı bidaha inş vardır kuzum

ayy hayırlı olsun kuzummmm..ohhhh rahatlamışsındırrr..mis gibi bi dönemm başlıycakk şimdiii..Allahımmmmmmmmmm yüzünü güldürsün inşallahh..bi de benimkiler gelse..

cidden ii olmus canimmm insallahhh bukez olur...

bebegim 4 ay cookta uzunsurec deil aslindaa.. uzulme bukadarrr yanii... tedavi derken canimne gibi bisey.....???
aynen bitanem gşlmesi çok iyi oldu en azından zaman kaybetmemiş olurum kuzum çok ta fazla olmadı canım işte biraz sabırsızım çok tez canlıyım inş gülüm bu eziyetler çekilenlere değer sonun da yumutlama tedavisi canım adetimin 2. günü klomene başlıyorum 11. gün dr yanına gigip yumoşların gelişimine bakıcaz

işn canım bi an önce gelir de bu belirsizlikten kurtulmuş olur sende yeni aya başlarsın hayırlısıyla benim 6 gün geçti canım günüm ve niyahet söktütücüye gerek kalmadan gelmeden ini senin de herşey istediğin gibi olur

ayy hayırlı olsun kuzummmm..ohhhh rahatlamışsındırrr..mis gibi bi dönemm başlıycakk şimdiii..Allahımmmmmmmmmm yüzünü güldürsün inşallahh..bi de benimkiler gelse..

aynen bitanem ya hemde çooooooooook iyi oldu beklemek ve hamile olmadığını bilmek çok daha sinir bozucu inş kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürür sende an yakın zamanda bi netliğe kavuşursun gülüm ya

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bnmkinin yarınki maçı p.tesiye ertelenmiş dünden sonra bu ikinci oldu Allah çocuk yapmamızı istio demekki ama biz inatla yapmıyoruz nese bugün mübarek gün inş çocuk çalışması olurda canlı canlı kalır orda dua edin

sağol canım,8. gün bugün,en fazla 10 güne gelir heralde,umarımmmm:26:

benim ismin neden yok burda..?

hoşgeldin canım aramıza
umarım bundan sonra herşey istediğin giib olur bu ara da çok geçmiş olsun bende senin gibi 1 kez dış gbelik geçiridm 9 ay oldu ameliyatla sonladırıldı inş bidaha böyle bişey sende bende yaşamayız
sağol canım,8. gün bugün,en fazla 10 güne gelir heralde,umarımmmm:26:
ne demek canım her insan da farklı olur ama benim bugün karın ağrısıyla geldi sen de vucudunu tanıyosun belirtileti teğkileri eğer 10 güne kadar gelemzse bi dr git canım
eee o zaman canım bu günlerin değerini bilin altın gibi değerli valla şansta sizden yana daha ne olsun çalışın yeter

canım benim boş geçme ama sende yap bişeyler bu sefer

çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için eczaneden testaldım maalesef ki tek çeşit test varmış onu aldım kullandım ve tek çizgi gördüm nasıl canım sıkkın ama hala umudum var kırmızıyı görmeden gitmiyor bu ümit

hımmmmmmm
canım benim napıyoruz dediğin gibi kırmızıları görmeden umudumuzu yitirmiyoruz.
kaldı ki kırmızılar gelse bile yeni aya merhabaaaaaaa diyoruz.
moralini bozma canım inşallah istediğin gibi olur

tatlim herseyden once motivasyonunun yuksek olmasina cook sevindimm... elbette kirmizi yok umut var.... hem bat dunmus daha yenisayilirr... du bakalim insallahh yanilma olur tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…