- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.501
hoşbuldumm güzellerimmm benimmm..iyisiniz dimi..topictee güzel haberler var mııı bugünnn..sizin tablolarr nası gidiyoo..hamilelik belirtisi var mı azracım
hoşbuldumm güzellerimmm benimmm..iyisiniz dimi..topictee güzel haberler var mııı bugünnn..sizin tablolarr nası gidiyoo..hamilelik belirtisi var mı azracım
evet gülüm sana sonuna kadar katılıyorumumutla beklemenin bi anlamı yok bende bi an önce gelsin diye bekliyodum çok şükür geldi canım bu ayla beraber 4 ay oldu kuzum inş hepimiz için bu kez son olur canım bidaha hiç gelmez kuzum
güncelle bitanem güncelle ohhh miss
evet gülüm sana sonuna kadar katılıyorumumutla beklemenin bi anlamı yok bende bi an önce gelsin diye bekliyodum çok şükür geldi canım bu ayla beraber 4 ay oldu kuzum inş hepimiz için bu kez son olur canım bidaha hiç gelmez kuzum
güncelle bitanem güncelle ohhh miss
naber guzellikkk...hamis haberi yok henuz de drdan guzel haberlerle donenler var....
noldu senin kirmizilarrrr????
bende yeni geldim tatlim haberleri pek bilmiyorum hly nin kisti yimirtaymis yimirtasi catlamis onu biliyorum bi tek. Bende tık yok tatlim belirti ne arasin tablo kotu
Sende ne var ne yok, hala yok deme kirmizilar
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm...
benim kırmıızlar geldi kuppecim çok şükür çok özlemişitik birbirimiz
sen de ve nar ne yok gülüm test yaptın mı bidaha inş vardır kuzum
aynen bitanem gşlmesi çok iyi oldu en azından zaman kaybetmemiş olurum kuzumcidden ii olmus canimmm insallahhh bukez olur...
bebegim 4 ay cookta uzunsurec deil aslindaa.. uzulme bukadarrr yanii... tedavi derken canimne gibi bisey.....???
darısı başıma valla,benim adet de bi başlasa da rahatlıcam,en azında yeni bir döngü başlamış olucak motive olucaksın.Böyle boş boş beklemek çok sinir değil mi?Senin kaç gün gecikti canım?Ben perşembedeb beri bekliyorum,gelen giden yokkkk
ayy hayırlı olsun kuzummmm..ohhhh rahatlamışsındırrr..mis gibi bi dönemm başlıycakk şimdiii..Allahımmmmmmmmmm yüzünü güldürsün inşallahh..bi de benimkiler gelse..
aynen bitanem gşlmesi çok iyi oldu en azından zaman kaybetmemiş olurum kuzumçok ta fazla olmadı canım işte biraz sabırsızım çok tez canlıyım inş gülüm bu eziyetler çekilenlere değer sonun da yumutlama tedavisi canım adetimin 2. günü klomene başlıyorum 11. gün dr yanına gigip yumoşların gelişimine bakıcaz
işn canım bi an önce gelir de bu belirsizlikten kurtulmuş olur sende yeni aya başlarsın hayırlısıylabenim 6 gün geçti canım günüm ve niyahet söktütücüye gerek kalmadan gelmeden ini senin de herşey istediğin gibi olur
aaaa, oylemiymisss.. ilk defa duydummm...:26:
bu arada ben geldimmmmm...
Mart, Nisan, Mayis hamilelerimiz icin ilk sayfaya bakin...
Bu Haziran ve sonrasi listesi....
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
| | |
hoşgeldin canım aramızamerhaba,,
2011 umarım hepimize hayırlı gelir 8 yıllık evliyim bir çok tedavi gördüm..2 dış gebelik yaşadım...2011 de hamile kalalım artık yetsin....benimle aynı heddefte olan bir grup çok beğendim umarım arkadaşlarım hedeflerimzie ulaşırız...açıkçası desteğe ,ihtiyacım var....
ne demek canımsağol canım,8. gün bugün,en fazla 10 güne gelir heralde,umarımmmm:26:
eee o zaman canım bu günlerin değerini bilin altın gibi değerli vallaKızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bnmkinin yarınki maçı p.tesiye ertelenmişdünden sonra bu ikinci oldu Allah çocuk yapmamızı istio demekki ama biz inatla yapmıyoruz nese bugün mübarek gün inş çocuk çalışması olurda canlı canlı kalır orda dua edin
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bnmkinin yarınki maçı p.tesiye ertelenmişdünden sonra bu ikinci oldu Allah çocuk yapmamızı istio demekki ama biz inatla yapmıyoruz nese bugün mübarek gün inş çocuk çalışması olurda canlı canlı kalır orda dua edin
çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için eczaneden testaldım maalesef ki tek çeşit test varmış onu aldım kullandım ve tek çizgi gördüm nasıl canım sıkkın ama hala umudum var kırmızıyı görmeden gitmiyor bu ümit
çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için eczaneden testaldım maalesef ki tek çeşit test varmış onu aldım kullandım ve tek çizgi gördüm nasıl canım sıkkın ama hala umudum var kırmızıyı görmeden gitmiyor bu ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?