2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne izledin canım

hayirdirrr insallah!!! ne ki acepp???:26::26:

ayy kizlar, tr'de haberlerde filan gostermislerdir belki.. biliyorsunuzdur siz.. bakirkoy devlet hastanesinde akil hastalarindan birisi gece odadaki diger arkadasinin gozlerini kor etmis ya... onu izledim saf gibi yaaa... bir de bunu internete koyuyorlar yani....:84::84::84::84:

gercekten akillara zarar bir durum... herseyin hayirlisini dilemek iste.. zor gercekten RAbbim kimsenin basina vermesinn..

naza devam yaniii... Allah'im yaaaa birde kaprisler trip atmalar falan..nolacak bunlarin hali hepsi aynilar ayniiii.. erkek iste..

ay aman hic ugrasamicam vallahi insanin bazi seyleri kendisinin zikretmesi lazim... söylemeyle olmaz her sey.. akil iste akil... Allah bize bunu vererek hayvanlardan ayirmistir... önemli olan kullanmasini bilmek lazim, yoksa ne farkimiz kalir....

noldu yaaa??? kendimi son noktayi koymus gibi hissettim :44::44::44::44::44::44: birden sustu herkesler

ayıptır sölemesı bnmkı hıc trıp atamıyo zavallım :) Ben ondan cok atıyorum o trıp atmaya başladıgında :)))))
e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..

aslinda bize hayvanlarla insanlari ayiran en onemli ozelligin akil oldugunu ogrettiler hep.. fakat nette hayvanlarla ve yaptiiklariyla ilgili oyle tuhaf videolar izmedimki kesinlikle bunu tezi birdaha dusundum ve hala da dusunurum....

simdi guzelim erkekler gercektenbiz kadinlardan farklii gercekten... gecenleri screamawaycimda bahsetmisti... inan biz soylemeden ne istedigimizi anlamiyorlar .. imadan anlamiyorlar yani benim esim imadan anlamaz belki turkcesi zayif ondanmi bilmem ama telepati diye birsey var sonucta... yokk

ben cozdum aslinda... yaa millet haril haril hurrem seyrediyor.. kadinlik dersi iste...susup siranin sana gelmesini beklemek kaybetmektirrrr bence...

seninki orda mi yetismis silacim...?:26:
aynen oyle, daha once de demistimmm, bazen ben benimkine oturup uzuldugum birsey varsa anlatiyorum, her zaman anlamiyor.. anlayana kadar anlatiyorum... kadin olmak sabir isi....

ya bu arada hurrem murrem diyorsunuz, bu gidisle bende baslicamm izlemeye... kadinlik dersi ogreniim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…