- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.581
çok güzel olur canım bebişlerin ultrason görüntülerinide koyarız.ayy insallah canimmmm...
ne guzel olurrrrrrrrrrrr....
cok kotu bir video izledim az once internette... cok moralim bozulduuuu....
cok kotu bir video izledim az once internette... cok moralim bozulduuuu....
Canım ben de hamilelik belirtileri battan önce başladı bu ay,ben istisna biriyim herhalde...
ne izledin canım
hayirdirrr insallah!!! ne ki acepp???:26::26:
merhaba sekerler :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
selamguzellik naber gorusmeyeli... pasanin nazi bittimi???
heeee sorma ikizim, oturuyo tam arkamda idiot
ayy kizlar, tr'de haberlerde filan gostermislerdir belki.. biliyorsunuzdur siz.. bakirkoy devlet hastanesinde akil hastalarindan birisi gece odadaki diger arkadasinin gozlerini kor etmis ya... onu izledim saf gibi yaaa...bir de bunu internete koyuyorlar yani....:84::84::84::84:
heeee sorma ikizim, oturuyo tam arkamda idiot
naza devam yaniii... Allah'im yaaaa birde kaprisler trip atmalar falan..nolacak bunlarin hali hepsi aynilar ayniiii.. erkek iste..
hoşgeldın regencm :)
Topıkte yerın bellı oluyo valla :)
ayyy canimcim yerimin belli oldugu tek yercok sevindim vallahi bunlari duyduguma
naza devam yaniii... Allah'im yaaaa birde kaprisler trip atmalar falan..nolacak bunlarin hali hepsi aynilar ayniiii.. erkek iste..
e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..ayıptır sölemesı bnmkı hıc trıp atamıyo zavallım :) Ben ondan cok atıyorum o trıp atmaya başladıgında :)))))
ay aman hic ugrasamicam vallahiinsanin bazi seyleri kendisinin zikretmesi lazim... söylemeyle olmaz her sey.. akil iste akil... Allah bize bunu vererek hayvanlardan ayirmistir... önemli olan kullanmasini bilmek lazim, yoksa ne farkimiz kalir....
e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..
aslinda bize hayvanlarla insanlari ayiran en onemli ozelligin akil oldugunu ogrettiler hep.. fakat nette hayvanlarla ve yaptiiklariyla ilgili oyle tuhaf videolar izmedimki kesinlikle bunu tezi birdaha dusundum ve hala da dusunurum....
simdi guzelim erkekler gercektenbiz kadinlardan farklii gercekten... gecenleri screamawaycimda bahsetmisti... inan biz soylemeden ne istedigimizi anlamiyorlar .. imadan anlamiyorlar yani benim esim imadan anlamaz belki turkcesi zayif ondanmi bilmem ama telepati diye birsey var sonucta... yokk
ben cozdum aslinda... yaa millet haril haril hurrem seyrediyor.. kadinlik dersi iste...susup siranin sana gelmesini beklemek kaybetmektirrrr bence...
Hayirli aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?