2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kisss wifeofdemon nerelerdesin vallahi merak ettim seni...

nerelerde olucam tatlım, sağdan soldan buralara giriş arayışlarındaydım, halimi görseniz var ya, üzülürdünüz, giremiyordum siteye ve çıldıracak gibi oluyordum, kızlardan hamiş kalan varmı diye, meraktan patlıyordum, dedim ya, başka bi siteye üyelik yaptırdım ki ordaki kızları sizilerle irtibata geçireyim, bana sizden haber getirsin yada mail verelim birbirimize, siteye giremediğimiz zaman bari mailden haberleşelim.

regencim, sen nasılsın, hayatım, bir yenilik, değişiklik, bebişlilik yokmu? inşallah olur yakında, kaçıncı günündesin, screamawayciim nerde ki? listeyi bi yazsa da , herkesin durumunu bi görsek, azracımmmm da grafikleri gönderiversin, bakalım kim neaptı.

hoşgeldin tatlım, neden ki?

screamcımm canımm nolduu tatlımm meraklandımm senin içinn hayırdırr:26::26::26::26:

canim sIkkIn kizlar, is cok yogun, sabahtan beri dogru duzgun birsey anlamayan kisilere is ogretmeye calisiyorum... Beynim catlicak... Uzerine bir de onlarin yetistiremedigi isten dolayi, haftasonu gelmemizi istiyorlar...
Bu strese dayanamaz bebek filan... Ben zor dayaniyorum... Mideme agrilar giriyor...
Gecmisi okuyamadim, uzun uzunnn yazmissiniz... Gece firsat bulursam okurum artik....

WifeOfdemoncumm, hosgelmissin bu arada... Kusura bakma basim cok agriyor, hosgeldin demeyi unuttum...

Listeyi istemissin tatlim, sen istersin de gondermezmiyim...

Bu temmuzdan sonrasinin listesi:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Mart, Nisan, Haziran hamile listemiz ise birinci sayfada....

Son düzenleme:

tutunacak bebiş her ortamda tutunur tatlım, hiç canını sıkma, inşallah yeğenimiz seninledır, yarın test yapacakmısın?

noldu cnm hayırdır ? bu arada wifeofdemon hoşgeldin sende cnm

hoşbulduk, tatlım, senden naber?

canım tkma işi fln yaa senin sağlığından önemlimi ne stres yapıosun... elinden geleni yap gerisini salla boşver en önemlisi sağlık hiç takma... bende öleyim gerçi işyerinde sinir krizleri geçiriorum ama yapmamak lazım aslında rahat bi şekilde yapabildiini yapıcan kalanı bırakıcan boşver stres yapmaya deemes

ayyy canım yaa Allah kolaylık versinn...iş hayatı zor ve streslii hele ki özell sektörr maleseff çok acımasızz yanlız ben daha kötü bişi oldu zannettim ilk aklıma gelenn düştün zannettim valla Allah korusun da Türkiye ye gelince dinlenirsin inşallah canımm..sıkma ama canıınıı dünyayı sen kurtaracak değilsin ya boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok canim daha bekliyorum iste... insallah vardir diyorum... esimle sorunluyuz bu günlerde... bebisin olmasi da yeni bi baslangic icin cok iyi bi neden olurdu.. sorunlarin üstünü kapatmak birikmesine ve daha da büyümesine sebep oluyormus.. mayalanmis hamur gibi en iyisi konusup halletmekmis... yapamadik biz bunu, simdi de her aksilik durumu tetikliyor... bakalim 15 hazirani bekliyorum nolcak acaba... gecen sordum kizlara wifeofdemoncum girmiyor hic diye.. düsündüm caba hamis mi diye.. hamis olanlarin cogu daha az giriyor cünkü tugce haric

tutunacak bebiş her ortamda tutunur tatlım, hiç canını sıkma, inşallah yeğenimiz seninledır, yarın test yapacakmısın?

yok tatlim yapmicam... benim ovulasyon gecikti bu ay.. ptesi batim... tickerdaki pek dogru degil yani... ptesi kirmizilar gelmezse herhalde saliya filan yaparim...:26:

takmamaya calisiyorum ama elimde diil renewalcim... sende benzer seyleri yasiyormussun, biliyorsundur, ister istemez sinir olunuyor...
Dur bakalim, aksamustu benim proje mudurune yarin gelmeyecegimi soylicem, asil o zaman kiyamet kopcak.... Heyecanla bekliyorum...

hosgeldin tatlimmmm... seni gorduk ii olduk sukur.. insallahtekrar sorun olusmazsda sen bizsiz bizde sensiz olmayizzzzz......
kizlar ben geldimmm....

bende bu ay bebek filan varsa da cok kalmicakkk benimle.... yakinda elveda der....
ah be canimciminsallah bu stresin SIkIntinin arasina mujdey sIkIsirda cooooook rahat edersin... hemde cookkk.. gercekten haftasonu calismak coook gicik .. esim calistigimda bile siniroluyorum ben yani...yine tamgunmu yarim gun mu cagiriyolar..

evet cnm randevu aldımmm ... Bakalım nasıl gecıcek ılk randevumuz :)

silacim tam gun.... hem de bu haftasonuna ozel degilmis, isleri yoluna koyana kadar ctesileri tam gun calisacakmisiz.....

Regencımm kara kutu gıbısın varya... Hanı bı uçak düşerde sonra neden düştüğününün sebebını araştırırlar bu kutuda , sende oylesın... Allah korusun sana bısey olsa o zaman anlıyacaklar kıymetını... Boşver düşünmemeye calıs... Eğerkı bebısın gelırse sana o kadar moral verecekkı yanında bır destekcın olucak sankı... Bnm ablamda fransada yasıyorr sımdı 4 yasında bı kızı varrr herseyı dertleşiyolar ıyıkı dogurmusum bana burda arkadas dıyor ablam... Emınım senınde oyle olucak tatlım... Insallah bebısın daha fazla bekletmeden annesının ımdadına koşar...
Buaradaaa gıdeyımmı bende yaaa kendımı garıp hıssetmeye basladım butun hamısler az gelıyorda ben sık gelıyom ya sankı dışlanmış gıbı hıssettım kendımı

silacim tam gun.... hem de bu haftasonuna ozel degilmis, isleri yoluna koyana kadar ctesileri tam gun calisacakmisiz.....

ayy Allah yardımcın olsun tatlım... Benım eski iş yerıme benzıyoo... Her aksam aglıyodum eşim çık işten dıye zorluyodu benı, bıde mıdemde reflü başlamıştı o slk yerden cıktıgımdan berı mıdem tık demedi :)

ahh ahhh hmde yaz gunuuuuu.... baska dertleri varmiymisss.... hadi bigun olsanese tum cmrtesileriiiii... valla tatlimen kisa zamanda makulbir solusyon bulursunuz insallahh..

oyle valla tugcecim RAbbime sukurler olsun bende ole diorum oglum olmazsa cekilir dertdeil buralar en kisa zamanda RAbbim herkesin minik arkadasini yollasin bizde 3 arkadas olalimmmm.!!!!

seeeeennnn hiiiicc biryerlere gidemezsin kuzum... sen bize enerji veriyosun sankiiii ve destek,moral..... bekle biziiiii

oyy kıyamam sana sende gurbetcısın o yuzdenn oglunun olması senın ıcınde cok ıyı ınsallah rabbım sana bı arkadas daha yollarrr vee koca bı aıle olursunuz....
Sılacım benım cok saol valla bnm hıc bı yere gıdesım yook kovsanızda gıtmemmm... Sizi almadan hıc bı yere gıtmemmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…