- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.721
inşallahh canımmm bigünn kk günü yaparız toplanırız yeriz içeriz inşallahhh...umarımm hemen bırakırsın cnaımm bak ben profesyonel olarak 9 yıldır sigara içiodumm hemen hemen günde 1 pakett oluyodu çoğu zamann..ama geçen ağustosta ilk bebek yapmaya başladığım zamann hemen bıraktımm bikerede...sonra uzun bir müddet hiç içmedim..daha sonra kist olayları falan çıkınca üzülmüştümm..tekrar arada bbirr ama çok naddirr içiodum...halaa çoooook nadirr bikaç fırt çekiorum ama hemen öğğ geliyoo atıyorumm..inşallah snde bırakırsın tez vakitte tamamenn iradeyle alakalı inşalalhh bırakırsın canımm :)))
profesyonel olarak
cnm bende yaklaşık 15 yıldır içiorum ama sen 5 senedir fln günde 2 3 tane anca muhabbette 7 8 tane oluo... aslında az sigara içiorum ama artık beni rahatsız da edio bide 16 kilo aldım şu 2 sene içinde bide sigara içince hiç nefes alamorum artık ... gerçi kilom anormal diil ama ne blim hem rahatsz oluorum hemde içmeden duramıorum yaa keşke hiç başlamasaydım
kisss wifeofdemon nerelerdesin vallahi merak ettim seni...
kizlar ben geldimmm....
bende bu ay bebek filan varsa da cok kalmicakkk benimle.... yakinda elveda der....
kizlar ben geldimmm....
bende bu ay bebek filan varsa da cok kalmicakkk benimle.... yakinda elveda der....
hoşgeldin tatlım, neden ki?
screamcımm canımm nolduu tatlımm meraklandımm senin içinn hayırdırr:26::26::26::26:
kizlar ben geldimmm....
canim sIkkIn kizlar, is cok yogun, sabahtan beri dogru duzgun birsey anlamayan kisilere is ogretmeye calisiyorum... Beynim catlicak... Uzerine bir de onlarin yetistiremedigi isten dolayi, haftasonu gelmemizi istiyorlar...
Bu strese dayanamaz bebek filan... Ben zor dayaniyorum... Mideme agrilar giriyor...
Gecmisi okuyamadim, uzun uzunnn yazmissiniz... Gece firsat bulursam okurum artik....
noldu cnm hayırdır ? bu arada wifeofdemon hoşgeldin sende cnm
canim sIkkIn kizlar, is cok yogun, sabahtan beri dogru duzgun birsey anlamayan kisilere is ogretmeye calisiyorum... Beynim catlicak... Uzerine bir de onlarin yetistiremedigi isten dolayi, haftasonu gelmemizi istiyorlar...
Bu strese dayanamaz bebek filan... Ben zor dayaniyorum... Mideme agrilar giriyor...
Gecmisi okuyamadim, uzun uzunnn yazmissiniz... Gece firsat bulursam okurum artik....
nerelerde olucam tatlım, sağdan soldan buralara giriş arayışlarındaydım, halimi görseniz var ya, üzülürdünüz, giremiyordum siteye ve çıldıracak gibi oluyordum, kızlardan hamiş kalan varmı diye, meraktan patlıyordum, dedim ya, başka bi siteye üyelik yaptırdım ki ordaki kızları sizilerle irtibata geçireyim, bana sizden haber getirsin yada mail verelim birbirimize, siteye giremediğimiz zaman bari mailden haberleşelim.
regencim, sen nasılsın, hayatım, bir yenilik, değişiklik, bebişlilik yokmu?inşallah olur yakında, kaçıncı günündesin, screamawayciim nerde ki? listeyi bi yazsa da , herkesin durumunu bi görsek, azracımmmm da grafikleri gönderiversin, bakalım kim neaptı.
tutunacak bebiş her ortamda tutunur tatlım, hiç canını sıkma, inşallah yeğenimiz seninledır, yarın test yapacakmısın?
canım tkma işi fln yaa senin sağlığından önemlimi ne stres yapıosun... elinden geleni yap gerisini salla boşver en önemlisi sağlık hiç takma... bende öleyim gerçi işyerinde sinir krizleri geçiriorum ama yapmamak lazım aslında rahat bi şekilde yapabildiini yapıcan kalanı bırakıcan boşver stres yapmaya deemes
hosgeldin tatlimmmm... seni gorduk ii olduk sukur.. insallahtekrar sorun olusmazsda sen bizsiz bizde sensiz olmayizzzzz......Tatlılarım, naber, nasılsınız, çok çok özledim sizleri, merak da ettim, acaba kimler hamiş kaldı bu aralar diye. giremiyordum siteye, şimdi nasıl olduysa girebildim, ohh yaşasııııııın, bilenleriniz varsa, kısa özetle bu ara hamiş kalabilen arkadaşlarımızdan bahsedebilirmisiniz? bir kaç gün önce 2 dakikalık giriş yapabildim, onda da neşelikızımızın hamiş olduğunu okudum. Daha varmı? daha daha? Çoğalalım kızlar, hamişler çoğalsın ve göbüşler büyüsün inşallah!
Neşelikızım tatlım seni çoooooooooook tebrik ediyorum. ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına! hepimizin hepimizin
ah be canimciminsallah bu stresin SIkIntinin arasina mujdey sIkIsirda cooooook rahat edersin... hemde cookkk.. gercekten haftasonu calismak coook gicik .. esim calistigimda bile siniroluyorum ben yani...yine tamgunmu yarim gun mu cagiriyolar..kizlar ben geldimmm....
randevu almıştın değilmi? yani şimdi almaya kalksan 10 gün sonraya verirler. kendisi iyi doktordur, çok ilgilidir ama tabi eğer odasına girmeyi başarırsangirebilmek zor, ulaşmak zor
ben Lale hanıma gidicem inşallah hamiş kalırsam, o da ilgilidir ve işin iyi tarafı ona her saate ulaşabilme şansım var. neyse, salı günü senden haber bekliyicez, inşallah ben o zaman da girebilirim siteye. :26:
hosgeldin tatlimmmm... seni gorduk ii olduk sukur.. insallahtekrar sorun olusmazsda sen bizsiz bizde sensiz olmayizzzzz......
ah be canimciminsallah bu stresin SIkIntinin arasina mujdey sIkIsirda cooooook rahat edersin... hemde cookkk.. gercekten haftasonu calismak coook gicik .. esim calistigimda bile siniroluyorum ben yani...yine tamgunmu yarim gun mu cagiriyolar..
yok canim daha bekliyorum iste... insallah vardir diyorum... esimle sorunluyuz bu günlerde... bebisin olmasi da yeni bi baslangic icin cok iyi bi neden olurdu.. sorunlarin üstünü kapatmak birikmesine ve daha da büyümesine sebep oluyormus.. mayalanmis hamur gibien iyisi konusup halletmekmis... yapamadik biz bunu, simdi de her aksilik durumu tetikliyor... bakalim 15 hazirani bekliyorum nolcak acaba... gecen sordum kizlara wifeofdemoncum girmiyor hic diye.. düsündüm caba hamis mi diye.. hamis olanlarin cogu daha az giriyor cünkü tugce haric
silacim tam gun.... hem de bu haftasonuna ozel degilmis, isleri yoluna koyana kadar ctesileri tam gun calisacakmisiz.....
ahh ahhh hmde yaz gunuuuuu.... baska dertleri varmiymisss.... hadi bigun olsanese tum cmrtesileriiiiisilacim tam gun.... hem de bu haftasonuna ozel degilmis, isleri yoluna koyana kadar ctesileri tam gun calisacakmisiz.....
Regencımm kara kutu gıbısın varya... Hanı bı uçak düşerde sonra neden düştüğününün sebebını araştırırlar bu kutuda , sende oylesın... Allah korusun sana bısey olsa o zaman anlıyacaklar kıymetını... Boşver düşünmemeye calıs... Eğerkı bebısın gelırse sana o kadar moral verecekkı yanında bır destekcın olucak sankı... Bnm ablamda fransada yasıyorr sımdı 4 yasında bı kızı varrr herseyı dertleşiyolar ıyıkı dogurmusum bana burda arkadas dıyor ablam... Emınım senınde oyle olucak tatlım... Insallah bebısın daha fazla bekletmeden annesının ımdadına koşar...
Buaradaaa gıdeyımmı bende yaaa kendımı garıp hıssetmeye basladım butun hamısler az gelıyorda ben sık gelıyom ya sankı dışlanmış gıbı hıssettım kendımı
oyle valla tugcecim RAbbime sukurler olsun bende ole diorum oglum olmazsa cekilir dertdeil buralar en kisa zamanda RAbbim herkesin minik arkadasini yollasin bizde 3 arkadas olalimmmm.!!!!
seeeeennnn hiiiicc biryerlere gidemezsin kuzum... sen bize enerji veriyosun sankiiii ve destek,moral..... bekle biziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?