teşekkürler canımAllah kolay doğumlar nasip etsin cnm zaten nişan gelince 1-2 gün içinde olabiliomuş doğum sen sancıların başlarsa ne kadar da bir geldiğine bakıp ole gidersin dr.a .. hadi Allah kurtarsın darısı başımıza
cnm bnm kuzenim bahsetmişti çatı muayenesinden sonra kanama oluomuş korkma demişti.. ben henüz çatı muayenesi olmadım gerçi ama olanlar bole dıor
Cnm ben daha dun cati muayenesi oldum,ne cnm yandi nede kanamam oldu,saniyelik bisi zaten,belki kisiden ksiyede degisiyo olabilir onu bilemem
ya da dr.dan dr.a mı değişio acabadoru dıosun cnm kimisi çok kötü bişi insanın canı yanıo dıo kimiside hiç anlamadım dıo
Selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama fırsat bulup üye olamamıştım yinede doğuma yaklaştığım buğünlerde benle aynı sıkıntı ve kaygıları yaşayan sizleri okumak bana iyi geliyordu artık benim için son saatler yarın 8 de sezaryanla kızïmıkucagıma alacam Allah'ın izniyle 5 yaşında bir oğlum var tecrübeliyim ama oğlumun varlığı B'ni daha tdirgin yapıyor kızımdan çok aklımonda aslında:) sezaryan olma ihtimali olan arkadaşlar sezaryandqn niye bu kadar korkuyorsunuzki inanın çok rahat ve normal doğumdan bbek için daha güvenli mecbursanız hiç korkmadan yaptırın sezaryanın basit bir fıtık ameliyatından farkı yok siz uyurken herşey bitiyor uyandığızda bebeğiniz yanınızda narkozanda korkmayın şuanda birsürü insan ameliyatta ve hepsi uyanıcaklar sağlıkla artık herşey çok ilerledi...
rabbim seni ve bebeğini korusun sağlıcakla alırsın inşallah kızını kucağına :):)
sezeryan değil aslında korkutan sonrasındaki bilinmez ağrılar korkutuyor valla beni :):)
İnan 10 dk sürüyor sonra ağrı kesiciler kesiyor ağrıyı bn oğlumda eve geldigimde herşeyimi yapabiliyordum hiç bir sorunum olmadı şimdi dikiş ameliyat teknikleri çok değişti korkutan o değilde bbeği hiç almadan yanında bırakıyorlar ya hastanedeyken ameliyatlıyken o zorluyor uyumak dinlenmek istiyorsun çünkü :))
valla oglumda gayet güzel yürümüştüm bebegi saglikla yaninda görünce onlar gözünde buyumuyor:)ilk yürüme anı çok mu zor oluyor tatlım yaaben en çok ondan ve ilk lavabo çıkışından korkuyorum
sen genel mi olacaksın epidural mi?
valla oglumda gayet güzel yürümüştüm bebegi saglikla yaninda görünce onlar gözünde buyumuyor:)ilk yürüme anı çok mu zor oluyor tatlım yaaben en çok ondan ve ilk lavabo çıkışından korkuyorum
sen genel mi olacaksın epidural mi?
Kızlar sanırım nişanım geldi :18:
koydum dünür.beklemedeyim şerbeti döktüm.ekstra içine hind.cevizi ve portakal kabuğu rendesi ekledim bakalım olacak mı
bende bendee bursalıyımm heee heeyyyy:)) benım de sımdılık normal hersey cuma bellı olacak ınsaallah hayırlısııcnm bnde bursalıyım ve doğum tarihimiz aynı :) ama bnde tık yok hiiiiiç gelmeye niyeti yok gb...sadece arada alttan sancı giriyo bıçak saplanması gibi çok kısa hemen geçiyo.
cuma günü doktora gidicem muhtemelen vajinal muayene yapıcak..bnde ondan çok korkuyorum ama sen acımıyo yazınca çok rahatladım inş.bnmde acımaz..gerçi çatıya bakmasına gerek yok bn epidural sezeryan istiyorum ama yapıcak gb geliyo hem açılma varmı diye mecbur bakar...çok uzatmadan bi tarih verirse iyi olcak..gelsin istiyıorum artıııık
Cok hareketli bir hamilelik gecirdim her aksam da yuruyorum.hemde buyuk adimlarla tempolu.hic hareketlerimi de kisitlamadim dr ise dewam edeyim mi Resim sen bilir in dedi pek de faydasi olmaz der Gibi .oyy nazli kizim gel artik gel
Kizlar sIkIldim bunaldim yoruldum.Aldigim kilolar bir yandan ,sicaklar diger yandan.bi dogurasim var sormayin gitsin.hic son zamanlarimda bu kadar sikilacagimi dusunmemistim.zaten uyku haram bari bebis yanimda olsun.
kesinlikle katılıorum sıcaklar beni mahfetti ne temizlik yapabiliorum ne uyuyabiliorum biraz serinlese havalar birazcıkk yaaa
Günaydınlar herkeze....
Sabahları mide bulantısıyla uyanan var mı ? acaba üşüttüm mü anlam veremiyorum sanki gebeligimin ilk günlerindeyim
gunaydın herkesee
canım bende senin gibiyim ama benim aclıktan oluyor karnımı doyurduktan sonra geçiyor seninde oyle olabilirmi
Günaydıııın bugün kontrolümüz var bakalım bugün doğum şeklimiz belli olacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?