arkadaşlar benim çok moralim bozuldu bugün halen kendime gelemiyorum, 37+0 haftamızdayız bugün ilk kez nts ye girdik normalde oğlum çok hareket etmesine rağmen nts de hareketleri çıkmadı , çikolata yedim bol bol, meyvesuyu da içtim , 2 kez girdik ikisi de aynı çıkınca birkaç saat sonra tekrar girdik ama yine de istediğim gibi değil dedi doktorum, eğer nts düzgün çıkmazsa bebeğin yeterince oksijen alamamasına işaretmş, haraket çıkmaması bebekte problem olabileceğini gösterirmiş, cuma günü yine çağırdı, inşallah herşey nrmal çıkar... Bu konuda bir bilgisi olan ya da benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?
ilk önce ultrasonla bakmıştı daha sonra nts ye gitmiştim, yeri dar gelmiş olabilir haklısın 3500 gr, biraz tomiğiz aslında, saol canım amin...
Canım nts odasından çıkınca oturur oturmaz başlıyo hareketleri, şimdi bile karnım dalga dalga ama neden cihaza bağlanınca az hareket ediyo anlayamıyorum
güzel haberlerle beklıyoruz dünürüm :)benimde heyecanlıyım
benımde boyum uzun canım doktorum buna cok guvenıyor.bende haftaya catı muaynesı olacam umarım sevgılı çatım benı ve doktorumu yanıltmaz da normal dogum yolu gozukur.Heycan ve korkuyla bekliyorum dogurcagim zamani.agustosa girdik bende artik doguranilirim.
Persembe kontrolum var benimde cati muayenesi olcam. Uzun boyluyum die herkes kolay dogurursun dio ama cati isinin boyla cok alakasi yok.
Dogurunca bu terlemeler azalcak saniyodum daha fazla dediniz tirstim yoruldum sicak ter ve dustan.
hadi canım hayırlısı neyse o olsun hakkınızda guzel haberlerle gel.Günaydıııın bugün kontrolümüz var bakalım bugün doğum şeklimiz belli olacak mı ?
canım hamılelık takvımıne gore tam 12sınde 40haftan doluyor sanırım.sezaryen ıcın bu kadar beklıyormu doktorlar cok sasırdımGünaydın herkese,
Biz de kontrolde olacağız bugün. Bize doktorumuzun verdiği sezaryen tarihi 12 Ağustos ama babamızın doğum günü 14 Ağustos, sıpacığımbeklerse 14 Ağustos'da olucak sezaryen. Hem de Kadir gecesi o akşam. Ama bakalım sıpacık ne yapacak durabilecek mi durduğu yerde.
Neyse Ağustosu ettik artık bu ay hayırlara vesile olsun inşallah, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza...
canım hamılelık takvımıne gore tam 12sınde 40haftan doluyor sanırım.sezaryen ıcın bu kadar beklıyormu doktorlar cok sasırdım
cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edinDün çektiğim sancılar ara ara gece de devam etti ve 3 saat ancak uyuyabildim o da sabaha karşı.Bugün inanılmaz güçsüz bir durumdayım.Kolumu kaldırmaya halim yok.Allahtan bugün sancım falan yok.Hava da serin.İnşallah bugün biraz uyurum da kendime gelirim biraz..
cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edin
o çığlık atanlar nıye atıyo ozaman anlayamıyorum,kandırmıyosun dimi benisancın gelip de farkedememe gibi birşey olmaz hiç merak etme
işte karnın sert oluyor ya o sancıdır. doğum yaklaşınca karnın öyle sertleşecek ki birkaç saniye hareket edemeyeceksin. sonra da sancı bu muymuş diye güleceksinben doğurana kadar çok rahattım gülüyordum milletin korkuttuğu sancı bu muymuş diye, sadece hastanede sancısı geldikçe çığlık çığlığa bağıran o kadını görünce tırsıyordum. ama doğum anına kadar hiç öyle çığlık atacak bir ağrı olmuyor, rahat ol.
ha bir de doğum geldiğinde büyük tuvaletin gelmiş gibi hissedeceksin. ben bunu bilmiyordum, az daha hastane koridorunda doğuracaktım tuvaletim geldi diye.
Heycan ve korkuyla bekliyorum dogurcagim zamani.agustosa girdik bende artik doguranilirim.
Persembe kontrolum var benimde cati muayenesi olcam. Uzun boyluyum die herkes kolay dogurursun dio ama cati isinin boyla cok alakasi yok.
Dogurunca bu terlemeler azalcak saniyodum daha fazla dediniz tirstim yoruldum sicak ter ve dustan.
ayhhhhhhhhhh yaşasınnn Ağustos 2012 'ye ulaştık sağsalimmm :)))
herkesin keyifleri nasıl kızlar, ufak tefek korkuların dışında bir şey olmasın , bol enerji dolu bir gün ve ay diliyorum , artık İnşallah Allah ın izni ile hepimiz azar azar hazırız bebişlere,
kendimi brunch ile ödüllendirmeye karar verdim ağustos un ilk günündeher şeye de bahanemiz var
Poyraz la birlikte hepinizi öpüyoruzözellikle gelin adaylarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?