Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım doğurmadı annesini almaya geldi türkiyeye şimdi yunanistandalar annesiyle zaman geçiriyodur
ahhhhh ahhhhh bilmezmiyim :) ama sabretcez az kaldı ben magnezyumu az içtiğim zaman giriyo bazen 4 tane içiyom o yüzden :)
amin inşallahh cnmay cnm rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin nazarlar değmesin bebişine doğum hikayeni aceleci bebişinin resmini bekliyoruz:)![]()
saol tatlım inşallahgözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin
iyiyiz cnm cok şükür..Günaydın kızlar.. gece uyuyamadım ama bu saate kadar uyumuşum çok şükür.. hava kapalı ya çok sıkıcı... nefesim daralıyo bi de nedense. sabahları olmazdı...
aselnazz gözün aydın canım. bebiş de sen de iyisinizdir inşallah. doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda.
ooooooo iyi kavuşmuş annesine :) darısı benim başıma anacım gelseydi bi :)![]()
darısı senin ve diğer annesini bekleyenlerin başına diyelim canım seninki ne zaman gelicek belli mi
aminnnnnnnnnn:) valla benimki çalıştığı için doğuma 1 hafta kala geleyim doğumdan sonra daha çok kalmış olayım dio fazla izini yok çünkü napalım 2 haftada kalsa yetmez 2 ay kalsada bana yetmez yapacak bişey yok![]()
anladım canım hayırlısı olsun inş annen gelmeden gelmez senin yaramaz oğluşun :)
bende gecen pazartesi gece 1.30 da oğlumu kucağıma aldım..planlı sezeryanım oğlumun acele etmesiyle acil sezeryana dönüştü ve cok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu...
darısı bebeklerini bekleyenlerinin başına inşallah problemsiz saglıkla alırlar ellerine..
gözünüz aydın olsun canım rabbim analı babalı büyütsünbende gecen pazartesi gece 1.30 da oğlumu kucağıma aldım..planlı sezeryanım oğlumun acele etmesiyle acil sezeryana dönüştü ve cok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu...
darısı bebeklerini bekleyenlerinin başına inşallah problemsiz saglıkla alırlar ellerine..
kolay gelsin canımgünaydın kızlar.Bugün temizlik günü birazdan annem ve kayınvalidem gelicek temizliğe akşam hava burda kabustu resmen gök delindi sandım korku filmlerindeki gibi ama bugün çok güzel günlük güneşlik camlarımda silincek şansıma yağmur yok
Benim Canım Annem,
Bu mektubu sana önceden yazdım, bu aralar doğuma hazırlandığımdan çok meşgul olacağım...
Bu zorlu yolculukta benimle beraber olduğun ve bana hayat verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Beraber bir mucizeyi gerçekleştirdik. Üstelik bu sadece bir başlangıç ikimiz için... Her yeni gün beraber bir şeyler öğreneceğiz, beraber büyüyeceğiz.
Ben beraber geçireceğimiz günleri düşündükçe çok heyecanlanıyorum. Yaşayacağımız o kadar çok şey var ki...
Geçtiğimiz haftalarda benim için hayatın ve vücudun tamamen değişti. Bu fedakârlığını hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten sen de beni kucağına alıp kokumu içine çekince hamilelikte yaşadığın tüm zorlukları bir anda unutacaksın. Belki de ben çoktan yanına geldim ve sen unuttun bile
Ufaklıktan Not: Sen benim hayatımdaki en önemli insan olacaksın. Ne kadar heyecanlı değil mi? Eğer hâlâ yanına gelmediysem sakın merak etme biraz nazlanıyor olabilirim :)
çok ilginç yaa sanki aralık ayı hiç gelmiyecek gibi geliyodu bana bugün ayın 3 ü olmuş bile ya :)
demi zaman su gibi geçiyor birde bakmış bebeklerimiz kucaklarımızda
gözünüz aydın olsun canım rabbim analı babalı büyütsün
kolay gelsin canım
çok güzelmiş çok beğendim
çok ilginç yaa sanki aralık ayı hiç gelmiyecek gibi geliyodu bana bugün ayın 3 ü olmuş bile ya :)