- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.481
bu topiğe yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
uzun zamandır günleri 100 den düşeni ıslatmadık var mı aranızda 100 günden düşen, itina ile ıslatılır
Hoşgeldinn.
Senin gibi bi numunede ben varım.
ama eklemen gerek
heyecandan olsa gerek kızlarda o kadar salmayın kendinizi yaaa, azcık bi telaş bi heyecan yapın
kızlarrrr sinirden stresten nasılda unuttummmmmmm ben evimin resimlerini ekleyecektim ama azönce denedim olmuyo boyutu büyük sanırım olmuyooooooo
offff bugün feci heyecan bastı beni... mobilyalarımın hepsi geldine kadar koltuk takımım değişecek olsa da en azından artık bi iş daha halloldu benim için.. bu akşam gidip kıyafetlerimi yerleştiricem.. duygusallık çok ağır basıyo bugünlerde... :/
Tarihi bi ayarlayamadık. Tam karar veriyoruz bişey çıkıyo. Davetiyeler bekliyo haliyle.
doğru diyosunuz kızlar geçenlerde ben yazmıştım öfke ile ilgili hadisler sabrın sonu selamettir inşşşşşş
Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,
Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)
Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,
Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,
Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.
Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?
bencede bekliyoruz sabırsızlıkla
oy daha o günler var dimi çok zor olsa gerek ama hem ağlarız hem gideriz napalım :44::44:
kına gecemde çok sağlam ağlarım onu iyi biliyorum
hayırlı olsun canım neden değişcek koltuk takımın
şafak kaç bu arada
bozma moralini ya bak değiştiriyorlar işte can sıkıcı bi durum ama olsun geçmeyecek bir sorun değilmişya koltuk takımımda böyle siyah benek benek lekeler var... çok canım sıkıldı ama yetkili değiştiririz yenisini getiririz dedi. ya bir de koltuk açık krem tay tüyü nasıl belli oluyor siyah siyah.. offf bugün zor tuttum kendimi ağlamamak için.
nerde o günler hahahah
hehe bir aykırı ekim gelini benim gibi ay numune demen çok hoş hahaha
nerde o günler hahahah
ekleyecem canım ama bikaç gün sonra inşşşşşkendi telefonumla çekeyim tamam
kına gecemde çok sağlam ağlarım onu iyi biliyorum
ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)
ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)
şafak 17.. offff çok az kalmışşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?