2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

o zaman alma canım boşuna kullan işte hem hediyede gelebilir almana gerek kalmaz o zaman

ayy öle düşünme canım olurmu asıl kafası neye takılmıştıda sana böle yaptı onu düşün bi derdimi varda asabileşti şakadan anlamadı acaba bide sana nazı geçiyo hem yoksa bi ömrü senle geçirmek isteyen seni çok seven hayat arkadaşın o senin değersiz olurmusun hiç

Sizinle çeyiz listemi paylaşmak istiyorum

Eki Görüntüle 399462

benimde var kabarık listem daha zamanın var bitirirsin canım Allahın izniyle

185 Gün Bugun merhabalar bu arada

teşekkür ederim canlarım :))
Kızlar yaa su takımı almak istiyorum ama çok pahalı şuan o kadar para veremem.
Kendim oluşturmayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz fikirlerinize ihtiyacım varr

öle valla canımm bitsin bitsin

inan ki eve boş gittiğimi bilmiorum boyuna bişiler alıyorum

Bende unutuyorum aldıklarımı
Babamla filan alışverişe gidiyoruz kızım bak şu güzelmiş alalım diyor
Dönüp ondan var diyorum
O da artık demiyo bana birşey

aynen tatlım..listede de zaten fazla bişey kalmadı şükür.

Yemeğe gidiyorum kızlar..öpüldünüz afiyet olsun

benimde var kabarık listem daha zamanın var bitirirsin canım Allahın izniyle

bu listeler hiç bitmicek galiba kızlar

Allah yardımcımız olsun

amin hepimizin canım

Kendim oluşturmayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz fikirlerinize ihtiyacım varr

valla ben set aldım ama nasıl kendin oluştırabilirmisin ki o bardaklar taşlı maşlı bilemedim ki

bende geçen sene bu çukur tabaklardan almıştı a101 den ,günlük kullanım için. kızlar nasıl sizce?

Eki Görüntüle 399485

bu senede o tepsilerden alaym güzel görünüyorlar

Canım böyle bir set oluşturana kadar
Kipa-Carrefour-Metro market gibi Avmlerde satılan
Güral porselenin yemek takımları var
6 kişlik
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6servis tabağı

50 Tl böyle birşey düşünebilirdin
Rank olarak hoşuma gitmedi benim
Ama zevk ve tercih canım
Güle güle kullan

aman ne bilem kuzum yaa arada yapıo ben bi alışamadım gitti.gerçi bana da diyor benim nazımı senden başkası çekmez diye, benim soğukkanlı olmam gerek ama olamıyorum bazen
benim babam çok sakindir hiç görmedim onda öyle bir şeyler garibime gidiyor. ama babam derdi kocanız babanız gibi olmaz diye haklıymış valla

Ayy ben bu ay bittim yaa
Ayın 7de alcam maaşı off offf nasıl geçicek 11 gün
50 Tl param kaldı
Ama bu ay alacak listemden fazlasını aldım
Ölçüyü kaçırıyorum

benim nerdeyse 2 haftadır param yokk ve bugün alıyorum maaşımı geçen babam verdi 150 tl onlarlada eksiklerimi aldım elime 20 tl kaldı şuanda 0

tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:

Hayır canım neden komik olsun
dolabım içine koycaksan
Chnhn eklediği resimdeki gibi alabilirsin

A101 canavarısın sen

canım bu 6 servis altı çukur 20 tl yapıyo zaten kahvaltı setim de de var
yemek tabağı of bilemedim kafam karıştı bak şimdi

canım bu tarz bişeyler var ama günlük kullanım için çok şık değiller.daha uygun fiyatları.o dediğin gibi bir set oluşturabilirmsn bilmiyorum.

canım o dediklerinden de aldım resmi yok bulamadım nette. evde bulrsam çeyizlerin arasından çekicem resmini. bunlarında sadece 6 tane çukur tabağını aldım o kadar öle kullanım için, biraz uyumsuz renk olarak ama napım aldım bir kere.

misafir gelen çoluk çocuk olursa onların eline veririm yiyecek yerken dökmesinler evime diye

öyle oluşturanlar var canım gereksiz gördükleri parcaları almadan takım yapıyorlar ben karacanın takımını aldım ama

öle valla canımm bitsin bitsin

inan ki eve boş gittiğimi bilmiorum boyuna bişiler alıyorum

aynen canım yaa 1 liram kalsa çay süzgeci alıyorum cebimi sıfırlayıp gidiyorum eve napıyim ama böle böle bitecek

bu listeler hiç bitmicek galiba kızlar

amin hepimizin canım

eksik 25 yıllık ta evli olsak bitmez maalesef ama en azından bi evin eksiği ne olur onları götürüyoruz çeyizde

azıcık birbirimizin nazını kaprisini çekmek durumundayız sana kıracak bişi dememiş sonuçta senin lafına alınıp parlamış ki bunu çoğu zaman bende yaparım olmadık şeye alınırım ama nişanlımı sevmediğimden değersiz olduğundan değil duygusal yada sinirli anıma denk geliyo işte hepimizin oluyo böle durumları bence uzatmayın boş yere alttan al bişi olmaz

dolaba koyacaksan uygun fiyatlı bişi al bencede niye komik olsun ki olmaz tabiki hatta benim bile fikrim değişmeye başladı

canım bu 6 servis altı çukur 20 tl yapıyo zaten kahvaltı setim de de var
yemek tabağı of bilemedim kafam karıştı bak şimdi

Eğer a101den o yeşili alcaksa
alma derim benden söylemesi
Pazardan al 12 li satıyorlar 10 Tl filan
Bundan yemek görünmez çok koyu rengi ya

Bak şöyle modeller var daha ucuz birşey istiyorum diyorsan

Böyle modeller var desenleri daha az daha farklı
Pazarda var milyoncularda züccaciyelerde filan

eğer öyle cocğa filan veceksen olur
Komşuya filan birşey götürürsen bu tabakları kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…