- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.641
inşallah bugun a101 in katoloğuna baktım
yemek takımından alıcam günlük kullanmak için
bide kaydırmaz tepsi
aynen tatlım..listede de zaten fazla bişey kalmadı şükür.
Yemeğe gidiyorum kızlar..öpüldünüz afiyet olsun
benim de öyle daha 15 gün var ve 50 tl kaldı:84:
Evet tatlım kapaı yok..ama annem onun üstüne örtü yapmış bir tane..aynı renkten üstünede banyo setim renginde gül oturtmuş yani kapaklı olmuş..annem alma kızım buda böyler oluversin diyor ama ne bileyim işte off off
canım hoşgeldin, ne güzel iltifatlar öyle onlar, yüreğine sağlık
o magnetler çok güzel .bende görmüştüm geçenlerde d&r da, güle güle kullan
aayy öyle sıkıldım ki anlatamam, hiç bekliyordum öyle bir tepki , bazen kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yapınca. sanki sevdiğim adam değil zorla evleniyoruz yaaa
185 Gün Bugun merhabalar bu arada
canım hoşgeldin, ne güzel iltifatlar öyle onlar, yüreğine sağlık
o magnetler çok güzel .bende görmüştüm geçenlerde d&r da, güle güle kullan
aayy öyle sıkıldım ki anlatamam, hiç bekliyordum öyle bir tepki , bazen kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yapınca. sanki sevdiğim adam değil zorla evleniyoruz yaaa
günaydın canım çok güzel düşünmüşsünüz bizde dehazırlıklar devam işte çok şükür şafak ta 58
bende hasırlar kapaklı diye onlardan düşündüm öle derili taşlı şatafatlı şeyleri sevmiyorum bide
olur olur bu dönemlerde hepimiz yaşıyoruz işte bak tartışan tartişanahemende düzelir merak etme kırıcı olmayalım yeter
teşekkür ederim canım amin
merhaba canım bak günden güne eritiyoruz şafakları çok şükür
günaydın canım çok güzel düşünmüşsünüz bizde dehazırlıklar devam işte çok şükür şafak ta 58
bende hasırlar kapaklı diye onlardan düşündüm öle derili taşlı şatafatlı şeyleri sevmiyorum bide
olur olur bu dönemlerde hepimiz yaşıyoruz işte bak tartışan tartişanahemende düzelir merak etme kırıcı olmayalım yeter
teşekkür ederim canım amin
merhaba canım bak günden güne eritiyoruz şafakları çok şükür
aman ne bilim yaaa, morlaim çok bozuldu düzelecekte düzelene kadar canımı çıkarırım ben, aslında alışmam gerek
listen çok güzel olmuş canım bize de yardımcı olacak. ama 6 ayda hepsini tamamlarsın sen bu listenin
Bende unutuyorum aldıklarımı
Babamla filan alışverişe gidiyoruz kızım bak şu güzelmiş alalım diyor
Dönüp ondan var diyorum
O da artık demiyo bana birşey
aynen tatlım..listede de zaten fazla bişey kalmadı şükür.
Yemeğe gidiyorum kızlar..öpüldünüz afiyet olsun
benimde var kabarık listemdaha zamanın var bitirirsin canım Allahın izniyle
Allah yardımcımız olsun
teşekkür ederim canlarım :))
Kızlar yaa su takımı almak istiyorum ama çok pahalı şuan o kadar para veremem.
Kendim oluşturmayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz fikirlerinize ihtiyacım varr
öle valla canımm bitsin bitsin
inan ki eve boş gittiğimi bilmiorum boyuna bişiler alıyorum
bende geçen sene bu çukur tabaklardan almıştı a101 den ,günlük kullanım için. kızlar nasıl sizce?
Eki Görüntüle 399485
bu senede o tepsilerden alaym güzel görünüyorlar
ayy öle düşünme canım olurmu asıl kafası neye takılmıştıda sana böle yaptı onu düşün bi derdimi varda asabileşti şakadan anlamadı acaba bide sana nazı geçiyo hem yoksa bi ömrü senle geçirmek isteyen seni çok seven hayat arkadaşın o senin değersiz olurmusun hiç
Ayy ben bu ay bittim yaa
Ayın 7de alcam maaşı off offf nasıl geçicek 11 gün
50 Tl param kaldı
Ama bu ay alacak listemden fazlasını aldım
Ölçüyü kaçırıyorum
aman ne bilim yaaa, morlaim çok bozuldu düzelecekte düzelene kadar canımı çıkarırım ben, aslında alışmam gerek
listen çok güzel olmuş canım bize de yardımcı olacak. ama 6 ayda hepsini tamamlarsın sen bu listenin
benim nerdeyse 2 haftadır param yokkve bugün alıyorum maaşımı geçen babam verdi 150 tl onlarlada eksiklerimi aldım elime 20 tl kaldı şuanda 0
tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:
bende geçen sene bu çukur tabaklardan almıştı a101 den ,günlük kullanım için. kızlar nasıl sizce?
Eki Görüntüle 399485
bu senede o tepsilerden alaym güzel görünüyorlar
Hayır canım neden komik olsun
dolabım içine koycaksan
Chnhn eklediği resimdeki gibi alabilirsin
A101 canavarısın sen
Canım böyle bir set oluşturana kadar
Kipa-Carrefour-Metro market gibi Avmlerde satılan
Güral porselenin yemek takımları var
6 kişlik
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6servis tabağı
50 Tl böyle birşey düşünebilirdin
Rank olarak hoşuma gitmedi benim
Ama zevk ve tercih canım
Güle güle kullan
Kendim oluşturmayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz fikirlerinize ihtiyacım varr
Canım böyle bir set oluşturana kadar
Kipa-Carrefour-Metro market gibi Avmlerde satılan
Güral porselenin yemek takımları var
6 kişlik
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6servis tabağı
50 Tl böyle birşey düşünebilirdin
Rank olarak hoşuma gitmedi benim
Ama zevk ve tercih canım
Güle güle kullan
öle valla canımm bitsin bitsin
inan ki eve boş gittiğimi bilmiorum boyuna bişiler alıyorum
bu listeler hiç bitmicek galiba kızlar
amin hepimizin canım
aman ne bilem kuzum yaa arada yapıo ben bi alışamadım gitti.gerçi bana da diyor benim nazımı senden başkası çekmez diye, benim soğukkanlı olmam gerek ama olamıyorum bazen
benim babam çok sakindir hiç görmedim onda öyle bir şeyler garibime gidiyor.ama babam derdi kocanız babanız gibi olmaz diye haklıymış valla
benim nerdeyse 2 haftadır param yokkve bugün alıyorum maaşımı geçen babam verdi 150 tl onlarlada eksiklerimi aldım elime 20 tl kaldı şuanda 0
tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:
canım bu 6 servis altı çukur 20 tl yapıyo zaten kahvaltı setim de de var
yemek tabağı of bilemedim kafam karıştı bak şimdi
canım bu tarz bişeyler var ama günlük kullanım için çok şık değiller.daha uygun fiyatları.o dediğin gibi bir set oluşturabilirmsn bilmiyorum.
Eki Görüntüle 399502 Eki Görüntüle 399501 Eki Görüntüle 399500
canım o dediklerinden de aldım resmi yok bulamadım nette. evde bulrsam çeyizlerin arasından çekicem resmini. bunlarında sadece 6 tane çukur tabağını aldım o kadar öle kullanım için, biraz uyumsuz renk olarak ama napım aldım bir kere.
misafir gelen çoluk çocuk olursa onların eline veririm yiyecek yerken dökmesinler evime diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?