2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya

tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:

inşallah canım.

bende benm eklediğim gibi alman iyi olur dolabının içine koyarsın niye komik olsun ki

canım güzelmiş ama rengi böylemi çok koyu kaçmış. önemli olan senin beğenmen güle güle kullan tatlımm

sağol canım ama yakından öle çokta kötü değiller yaa, birazcık koyu fazla değil

dediğin gibi bu eksik bitmez anacım bitmez, biz bayanların alım gücü böle devam ettikçe

alttan alıcam tabi de hiç ummadığım bir anda deyince sinirlerim alt üst oldu resmen. sabah mesaiden çıktı 8 de. günaydın yazdım , günaydın yazdı.mesaj attım az önce uyuyuomusun diye , arayacaktım cevap atmadı. muhtemelen uyumuo naz yapıyor. yoksa öğlen 1 gibi uyuo genelde, ahhh bu erkekler ahhhh

Son düzenleme:

bu gösterdiklerinin fırın tepsini şeklinde olanları var bende de birde buna benzer kaseler 6 lı

eğer öyle cocğa filan veceksen olur
Komşuya filan birşey götürürsen bu tabakları kullanırsın

canım sen bu modeli fazla sevmedin ben anladım.ama öle yapıcam dediğin gibi, yok cocuk kırdı güzelim yemek takımım bozuldu falan demem en azından

kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya

Selam sekerler nasılsiniz ?

hoşgeldiniz kızlar

Son düzenleme:
hosbuldum kızlar. dun nısanlımla boya ve parke begendık. yakında o ıslerde halledılıcek. dun aksam nısanlıma parfum almaya gırdık bı yere ona almadık bana alıp cıktık. tatlı tatlı soylenmeye basladı oda oo daha evlenmeden basladın sen benden one gecmeye dıyo ee bu ısler böle dedım. bıde bu aralar kafam cok dolu kızlar ama sakınlesmeye calısıyorum. bn gergın oldugum zamanlarda uyurken burnum bıraz kanıyo hıc doktora gıtmedım bı ara gecmıstı yıne basladı. ama korkuyorum artık gıtsem ıyı olucak sanırım

Geldim kızlarr...yemek yedim yürüyüş yaptım birazda bahçede oturduk..hava çok güzeldi kendime geldim..öğle arasında amma konuşmuşunuz yahu...oku oku bitmedi..geveze gelinler sizi

ben valla tuğçenin dediği gibi a101 canavarı oldum çıktım çeyizimi düzdüm ordan 2 3 5 milyona

oda olabilir acele etme diyosun bi yarın bakayım da tiplerine karar vericem

ben valla tuğçenin dediği gibi a101 canavarı oldum çıktım çeyizimi düzdüm ordan 2 3 5 milyona

oda olabilir acele etme diyosun bi yarın bakayım da tiplerine karar vericem

Acele etme canım
20 Tl ona verceğine
50 Tl daha fazla parçalıve daha şık birşey alırsın
Olmadı tanesi 1 Tl satılan tabaklarla set yapabilirsin
Bak sana bir sürü alternatif sundum

SEHKER akşam sırf gelinliğine bakmak için giricem nete...git artık şu evine yahu

Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdin yinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki

Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdin yinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki

sen yüklede bakalım tatlım...belkide çok güzeldir...kararını verirsin..belki gelinliğini biz çok beğeniriz içine siner tam olarak...ama artık ykle şu fotoları

sen yüklede bakalım tatlım...belkide çok güzeldir...kararını verirsin..belki gelinliğini biz çok beğeniriz içine siner tam olarak...ama artık ykle şu fotoları

Utandım yaa gercekten çok oldu artık herkes arıyor düğününüz var biliyorsunuz dımı diyor
Son 38 gün kaldı düğünümüze

Merhabaaaaaaa kıslaaaaaaaaaarrr

çoooook uzun zaman oldu farkındayım,lütfen kusuruma bakmayın,hepiizi çook özledim!
Miskaaaaaaaaaaaa kuşum seni daha bi çoook özledim
Anlatacağım çok şey var,ama önce geçmişi okumak istiyorum,kim ne yapmış ne etmiş,ne almış vs vs..
düğünü yaklaşan gelincikler,kolay gelsin sizlere:)
ilk giremediğim hft yazılı hazırladım sürekli,2.hafta da sürekli okudum,çünkü dedim ya İstanbul'a gidicem diye iş kalsın istemedim,ve sonunda gittim bi sürü işimizi hallettik şükür RAbbim'e
Anlatıcam hepsini ama geçmişe bakıcam yaklaşık 300 sayfa! biraz uzun sürebilir,ama kopmak istemiyorum konulardan...
görüşürüss kıslar

ben şöyle bişey düşünmüştüm az önce bimilyoncuya sordum 10 tl dedi görünmeyeceği için bunlardan alacam dolabımın ölçüsünü alıp

hoşheldin canım
Selam sekerler nasılsiniz ?

saol canım seni sormalı

hoşgeldin canım bizde muhabbet bitmez rabbim ağzımızın tadını bozmasın

ona bakmam lazım canım ıkeada bulabilirmiyim acaba :44::44:

Eklentiler

• $kirlisepeti.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…