2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar niye yorum yazmıyosunuz çok mu saçma bu fikir?

Yo saçma değil sanırsam kaftan o resimlere baktım fakat tam net foto bulamadım canım sonuçta en sıradan bindallıyıda kiralasan 500 tl yorumlardan anladığım kadarıyla az da değil paranız cebinizde kalsın :) ben zaten bindallı sevmediğimden sadece bi abiye giyicem kına gecemde

İşlerimi halledip ancak gelebiliyorum muhabbet uzamış gitmişş.
Bi kavgalı bi barışık gidiyo günlerimiz.
Nişan olsada kurtulsak ya her gün tartışıyoruz.

Sen insana diyet bozdurursun

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.

Ben daha fenasını yaptımm. Bize ilk beni almaya geldiğinde bana bişey söylicek herkesin içinde söyleyemiyo bana lavaboyu gösterir misin dedi bizim misafir lavabomuz üst katta ben de tarif etmişim baya bozulmuştu haklı olarak.

Canım şimdi anneler günü üzeri ne alırsan kârdır baya indirimli herşey.
Ütü masası için koçtaşta sürekli indirime giren gazella markası dışı mavi ve diğer ütü masalarından geniş yanmayan bi kumaştanmış. 80-90 arası değişiyo. Normalde 120 liracık.

İstanbuldaysan capitolde ki paşabahçeyi öneriyorum çok büyük çokk fazla çeşit var. Fabrika satış mağazasına gitmezsen en iyi seçenek gibi.
Bernardoda ekmek kutuları var
Bknz:

Markafoni ve trendyolda sürekli bulunuyo o seramik banyo setleri.
Ev aksesuarları konusunda markafoniyi tek geçerim.
Tantitoni media markta daha ucuz. Optimum outlette tantitoni var 50 lira olan media mark 3 kat üzerinde 35 lira falan.

çamaşır kurutmalığı ve ütü masası daha bunlar var dimi

Topikce listemiz var artık. Bizim eksikler hiç bitmezz. :18:

Marshall damla sakızlı harika bi renkk. Hem aydınlık hemde agır bi havası var herkes çok beğendi.
Güle güle sürüştürün evinize.

Aynen öyle. Sadece ben şaşırsam iyii. Çevremdekiler bile şaşırıyo.

Son düzenleme:

saol tatlım ay sızler böle dıyınce boyamı daha cok sevmeye basladım sımdı adım kadar emınım kı super olucak :)))

pakizee Bernardo trendyolda indirimde ekmek kutusu ve cuplar için bakabilirsin..

Kızlar dün burda günlük yemek takımı konuşulmuştu. akşam metro gross bültenine baktım 6 kişilik yemek takımları 49-55 lira arasında.

kızlarrrr
yatak odama şu avizeyi aldım
Eki Görüntüle 400436

normalde istanbul figürlü şeyleri çok severim bunuda o yüzden aldım odayada acayip yakıştı burdaki resimden daha güzel duruyo ışık yakınca o küçük deliklerinden istanbul silüeti çıkıyo ama takıldığım bi nokta var orda cami silüetide var ve bunu yatak odasına taktım?

Tatlım olsun cami sliüeti..eskiden yatak odasın kuran-ı kerim bulunuyordu...filmlerde falan görüyoruz..bence bir sorun olmaz canım..
Bu arada avizeyi çok beğendim

Ben bunları çok beğeniyorum.. Silüeti istemediğinde ortasında yay varmış onunla hallediyomuşsun ama o uzun iş.
Ben sakıncası olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullan.

kuzularr anneler günü geliyo ne alıcaz anneye kayın valideye

Anneme yatak örtüsü kayınvalideme kahve makinası.
Son olarak buna karar verdim ama yine değişicek kararım eminim.
İkisine aynı şeyi alsam olmaz mı acaba?:44:

Son düzenleme:
Tatlım olsun cami sliüeti..eskiden yatak odasın kuran-ı kerim bulunuyordu...filmlerde falan görüyoruz..bence bir sorun olmaz canım..
Bu arada avizeyi çok beğendim

ayy sağol canım bende aşık olarak aldım yakından görsen çok güzel evim tamamlansın resmini çeker koyarım
ama takıldım işte ne bileyim annem arkadaşlar falan ama bunda cami var dedi:26:

Evet bu iki mağazada ev ihtiyaçlarını karşılıyoo, sağolsunlarr
Askı almamk lazım kapı arkasına, gardroplara, kirli seti varrr :44: düşünüyorumm,

evet askı çok lazım oluyoo kapı askısıda aldım bornozumu asarım die

öyle yaparsın canım sıkıştırma kendini şimdi

benim ütü masamdannnn ben kullanadım geçen evime gittiğimde

çok güzel canım çok beğendimmmm

sağol canım ben beğenerek aldım da birkaç kişiden aynı şaşırmayı görünce değiştirsemmi dedim

sıkıştım zaten iyice

sağol canım teşekkür ederim beğenmene sevindim

Ben de valla hiç kıyamıyorum aynen sen gibi bu olmasın bu da olmasın sen züzülme yeter ki diye aşkım da yazık mutlu oluyo onu düşünüyorum diye
kızlar niye yorum yazmıyosunuz çok mu saçma bu fikir?
Ben bulamadım demetin bindallısını ya??
Hayırlı olsun canım da cami sorun olmaz bence ya o kadar da değil Yani bu benim görüşüm

kuzularr anneler günü geliyo ne alıcaz anneye kayın valideye
Ben bişey almıycam kayinvalideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…