- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.061
biz iki taraf olarak düğünde götürecektik yani biz öyle anladık sonra kayınvalidem bizde adet nişandan önce gider sizde nişandan sonra getirirsiniz dedi tamam dedik ayrıca sadece aileye ve başımızda tek büyük kalan anneanne ve dedeye yapılacak dedik (babaanne ve dede rahmetli ikimizde de) neyse onlar nişandan bi hafta önce bana ve aileme nişanlığımla birlikte getirdiler nişandan sonraki haftada biz götürdük damadın ve ailesinin bohçasını
kızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?
babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?
Eee malum canım ilk kez evleniyoruz tabi acemi olcaz
Senin 2. flanda haberimiz mi yok
ben kaynanama anneler gununde koskocaman bır hıc almayı planlıyorum. ona verılıcek en ggusel hedıye bu bence .
bohca konusuna gelınce bız nısanda anne baba gorumce eltı babanne ve ananeye bohca yaptık. dugunde tekrar yapmıcaz bohca falan gerekte yok zaten. bn yıne ceyızıme nısanlıma bır suru tısort camasır corap vs koyuyorum. bohca nıyetıne :)
abim evlendiğinde öğrenmiştim erkek tarafı kızın akrabalarına bohça hazırlamıoda kız tafarı hem aileye sonra amca hala teyze dayıyada bohça hazırlıodu yengem hazırlamıştı annemler geçen kiğılıya gitmiş 10 gömlek almış bide kravat bende ekolden kayınvalideme bi bluz görümceme bi elbise aldım annem işte tülbent havlu falan almış yanlış değilsem ben ilgilenmiom bohça işleriyle nişanlımında amma çok akrabası varmış
Ben bohça filan yapmadım .... düşünmüyorum da ...
Ayy birde onlar için cümbürcemaat dışarı çık alışveriş yap vs vs..
Hee nişanlımla bana güzel güzel gecelikler pijamalar aldık zaten...
Nişanlıma traş seti de aldım :))
Şuan kullandığım fön makinem den maşam dan düzleştiricimden çok memnunum...
Epilasyon için kuaförüme gidiyorum zaten düzenli olarak...
EEe başka neler oluyor ki bu bohçada ???
Gömlek pantolan çorap dersen zaten aldım...
Eksik var mı kızlar bu saydıklarımda ??
kızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?
babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?
e ben damatla birlikte ailesine kardeşlerinede götürdüm nişandan önce aynı şekilde onlar getirdi nişandan sonra biz
aileye tamamda sizler akrabaya bohça hazırlamıyormusunuz kafam karıştı biz bütün amca dayılara gömlek aldık hala teyzelere kumaş alıcaz hepsine bohça kurcas :)
Çiğdem kendi sebeplerince haklı olabilrsin ama burdaki gelinlerin içinde en kayınvalide konusunda en şanslılarından birsin
Daha 1 ay önceye kadar çok iyiydi kayınvaliden
5 Bilezik takmıştı yok bilmem kaç gramdan
Yok efendim çeyiz bohçam şu kadar geldi diyordun
Bence kadının hakkını yeme ki hiç birşeyi gözünde bırakmıyor
Ne istersen o alındı yardımı eksik etmiyor bence sende hatrını say derim
Bizimkilerde kalabalık batcaz gibi desene
Hepsi tamam canım
Bende kına gecemden 1 gün önce yaptırmayı planlıyorum
Canım siz nerelisiniz yöreye göre değişiyor
Bana bir gram bilezik bile takmasın..kızım yardıma ihtiyacınız varmı..neler yapalım..durumumuz yok ama yardıma elden geldikçe hazırız dese ben dünyaları alırdım valla...
diyarbakırlıyız :)
ben kendime eşya almıyom kaldıki bohçanişanlıma aldım bi sürü şey bi sivasa gidemesik bohçasını götürelim geçen görümcem hiç yük etme abimin bohçasını getirme ankarada oturcaksınız direk evinize bohçayı götürürsün dedi mantıklı geldi ...bizim resmi nikah zaten düğünden 1 ay önce nişanlım baskı yapıyo ya bana imam nikahınıda erken kıyalım die uyus oluyom o baskı yaptıkça imam nikahını kınadan en fazla 2-3 gün önce yaparım diom imdat yaaaal yine kasıldım
Çiğdem kendi sebeplerince haklı olabilrsin ama burdaki gelinlerin içinde en kayınvalide konusunda en şanslılarından birsin
Daha 1 ay önceye kadar çok iyiydi kayınvaliden
5 Bilezik takmıştı yok bilmem kaç gramdan
Yok efendim çeyiz bohçam şu kadar geldi diyordun
Bence kadının hakkını yeme ki hiç birşeyi gözünde bırakmıyor
Ne istersen o alındı yardımı eksik etmiyor bence sende hatrını say derim
İşte buna kızıyorum ya
Benim kayınvalidemin yaptıklarını yapsalar hiç biriniz yüzüne bakmazsınız
Leylacım biliyorsun
İşte biz burda bunu hesaplıyoruz bir adım atsalar 10 adım gideceğiz
Ben haklı olmama rağmen artık görmemzlikten geliyorum
Böyle özel günlerde hatırlarını sayalım ki durumları zorlaştırmayalım
Bak şimdi sen ufak bi hediye alcaksın
Ama almadan acaba alsamıydım diceksin
Bırak o utansın sen yapabildiğini yap
Bizimkilerde isterseniz yapın diyo ama ben kına gecemde olmasını istiyorum.
Siz ikisini bi arada halletmişsiniz sanırım.
En güzel o yaa.
Bizde hiç konuşulmadı bile bu konu ama...nişanlımla kararımız düğüne 4-5 gün kala yaptıracağız inş..
ben kendi evim düzene girsin dua okuturcam kısmetse o gün akşamında da dini nikahım kıyılsın istiyorum
aileye tamamda sizler akrabaya bohça hazırlamıyormusunuz kafam karıştı biz bütün amca dayılara gömlek aldık hala teyzelere kumaş alıcaz hepsine bohça kurcas :)
Bana bir gram bilezik bile takmasın..kızım yardıma ihtiyacınız varmı..neler yapalım..durumumuz yok ama yardıma elden geldikçe hazırız dese ben dünyaları alırdım valla...
İşte buna kızıyorum ya
Benim kayınvalidemin yaptıklarını yapsalar hiç biriniz yüzüne bakmazsınız
Leylacım biliyorsun
İşte biz burda bunu hesaplıyoruz bir adım atsalar 10 adım gideceğiz
Ben haklı olmama rağmen artık görmemzlikten geliyorum
Böyle özel günlerde hatırlarını sayalım ki durumları zorlaştırmayalım
Bak şimdi sen ufak bi hediye alcaksın
Ama almasan acaba alsamıydım diceksin
Bırak o utansın sen yapabildiğini yap
Valla tatlım biz en kötüleri ile karşılaşında biraz iyisi bile bize mükemmel olarak görünüyor..
o kadar haklısınki..ben böyle olur olmaz şeylere şikayet edenleri anlamıyorum..bize yapılanları bir görseler direk kaçarlardı galiba
benin derdim artık nişanlım üzülmesin..hep o arada kalıyor..onu üzmemek içinde herşeyi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?