- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.041
düğün bohçalarını halleden var mı?
Ben günlük kullanım çin güral poresleenin yada kütahyanın 6 kişilik takımlarından düşünüyorum ama bu da aynı fiyat zaten hemen hemen...Acaba kaliteli midir ki??
Sonuçta evde kullanılacak ama iki vurmayla çarpmayla da kırılmasa bari
Kızlar ben bohça işine bakmaıdm hiç
Ne konacak içine yaaaaa:44:
Damat Bohçası
Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı
Çorap
Terlik
Parfüm-Deodorant
Özel kutuda Tıraş seti
Tıraş makinesi
Askılı Tıraş seti
İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)
Bohça ve Havlu
Gömlek
Damatlık Papyon & Kuşak
Kravat
Manşet takımı
Kemer - Cüzdan - Anahtarlık Seti (3lü)
Mendil
Ayakkabı
Haklısın tatlım düğün zamanı şimdi birde bunun sorununu yaşamamak için alıcam...ama öyle iyi bişey falan alamam..zaten bütçemde yok şu anda..ne denks gelirse onu alır geçerim..sağol canım benimmmm
Dantelli pike takımlarını yapılması için verdik temmuzda alıcaz bakalım.
Sözlümün ailesi kalabalık olduğu için kayınvalideme ve görümceme pike takımı yapıyoruz.
Çok sevdiğim bi halası ve bi teyzesi var onlarada yaptırıcaktık ama diğer hala ve teyzelere ayrımcılık olsun istemedim. Düğünden sonra veririm onlara.
Hepsine kendi yaptığım seccade, havlu falan koyucaz inş.
Bülteni aldım yazıcam şimdi size.
Kütahya porselen 42 parça(6 kişilik) 100lira.
Güral porselen 24 parça 57 lira.
Tarrington house 24 parça 50 lira.
Bunlar nişanda gidenler değil mi?:44:
Damat Bohçası
Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı
Çorap
Terlik
Parfüm-Deodorant
Özel kutuda Tıraş seti
Tıraş makinesi
Askılı Tıraş seti
İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)
Bohça ve Havlu
Gömlek
Damatlık Papyon & Kuşak
Kravat
Manşet takımı
Kemer - Cüzdan - Anahtarlık Seti (3lü)
Mendil
Ayakkabı
Evet ben bi kısmını tamamladım
Traş setleri ve pijama takımı kaldı
Ben birde eşofman takımı alcam
annem onlarıda beraber alırız alma dedi
Düğüne yakın bir zaman alıcaz
Canım Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama şuan gayet uygun indirimler var kıyafet tarzı
Olmadı dersen cüzdan filan alırısn
Tablo gibi şeyler
Hiç olmadı bir çiçek bir öpücük yahu
bunların hepsini nişanda aldım ben:44:
aman hep öpüyoruz birbirimizi şükür o gelir beni öper ben gider onu öperim iyidir aslında aramız hediye bakayım ben yaa bak aklıma soktun param yok diyip geçecektim ben
Bizde damadın ailesine bohça hazırlıcaz ben düğünden sonra götürcem..öyle birbirimiz getirip götürme yapmıcaz...el öpmeye giderken annem boçalıcak götürcem..
anladığım kadarıyla sizler bu hususta acemisiniz :) o nişandaki damat bohçası ayrı kız tarafı damadın aile ve akrabalarınada bohça hazırlar.
Bizde damadın ailesine bohça hazırlıcaz ben düğünden sonra götürcem..öyle birbirimiz getirip götürme yapmıcaz...el öpmeye giderken annem boçalıcak götürcem..
ARKADAŞLAR NİŞANDA DAMADA EVLERİNE GİDERKEN BOHÇA GÖTÜRÜLÜR BİRDE DÜĞÜNDEN SONRA DAMADIN AİLESİNE VE akrabalarına bohça hazırlanır babası ve erkek kardeş dayı ve amcalara gömlek anne ve kız kardeşinehala ve teyzelerine bi bluz veya kumaş bunlarla beraber bütün bohçalarda olması gerekenler seccade tesbih tülbent havlu ve patik :)
anladığım kadarıyla sizler bu hususta acemisiniz :) o nişandaki damat bohçası ayrı kız tarafı damadın aile ve akrabalarınada bohça hazırlar.
e ben damatla birlikte ailesine kardeşlerinede götürdüm nişandan önce aynı şekilde onlar getirdi nişandan sonra biz
düğün bohçalarını halleden var mı?
ya anneler günüde geldi ne alcm benya valla benimde içimden gelmyo nişanlım duysa çıldırır bu lafı emöinolun yani sorma gitsinn alırım bişeyler anneme alırken gecn sene benmki anneme aldı ama annemin haberi yoktuuualcm bişeyler anne bluzu yemeni alırımmmm aynısından anneme ne alırsammmm
Bu biraz daha kapsamlı oluyo canım.
kızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?
babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?