2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım, çok tatlı bebek, maşallah. eski avatarındakiyde buydu dimi canım.

ehhh eşinde olunca iş daha güzel oluyordur, benimkide istiyor onun şirketine geçmemi ama ben rahatım burda, ilerde ne olur bilmem ama şimdilik ayrı takılıyoruz.

afiyet olsun bu arada, yarasın bebişine :)

günaydın canım, hele istanbul nasıl karışmıştır bugün, çıkışta belki denk geliriz trafiğe dicemde ben gelmem evim 10 dk. mesafede :))

sıcaktan değil de, bebişimi rahat ettiremicem duygusuyla tetikte uyuduğum için, huzursuz oluyorum. eşime çok yanaşamıyorum, olur değer bana diye. idare ediyoruz işte :))

Günaydın kızlarr

Bizde geldik işyerimize... Lavinya tatilemi gitti yanlışmı gördüm ?:44::44:

günaydın canım. evet lavinya tatile çıktı, azcık morali bozuktu, patronla konuşacaktı ne oldu bilmiyorum, biraz baktım göremedim. inşallah keyfi yerindedir. tam gider ayak üzdüler kızı ya ((

Günaydın şekerr anneeeee

günaydın bebeğimmm......
ismini yazalım mı dua listesine.. haftaya senin sıran :)

Günaydın kızlarr

Bizde geldik işyerimize... Lavinya tatilemi gitti yanlışmı gördüm ?:44::44:

günaydın fıstığımm
evet gitti dinlenicek ne güzell :):)

sorma bi de kaza vardı yolda

lavinya konuşmuş patronuyla kızla... onlar ocak ayında lavinyaya zam yaptılar diye hatırlıyolarmış, ama yapmamışlar... çok mahçup olmuşlar... tatilden git gel hemen düzenleyelim, kusura bakma falan demişler :)

Sabah sabah içimiz açılsın diye koydum bu tatlı bebişiii
bu değildi avatarımdaki buyduuuu ;

aynı şirkette olmak çooook güzel
tabi iş yoğunluğunda birbirimizi çok göremioz herkes işinin başında ama olsun varlığı bile yetio

yaa daha erken değil mi rahatsız olması için ? benimki sıcaktan..

yaz canımm bende onu dicektim sanaa
duaya hepimizin çok ihtiyacı varrr!!!

Lavinya için cok sevindimmm ne güzel morali düzeldi de gitti tatilineee
inşallah cook güzel, huzurlu bi tatil geçirirrr

ohhh çok iyi oldu bunu yazman, çok sevindim canım. o zaman keyfi yerinde gitmiştir tatile, çok şükür.

aynı bebek demek istemiştim. evet bu pozuydu :)) maşallah ya, böyle bir etek almak lazım, nasılda cici olmuş.

benim yeni bir foto koyma zamanım gelmiş belli :)) canım karnım büyüdü baya, birde top gibi rahat dönemiyorum. yanlara doğru biraz yayılsa aslında iyi olacak, öne doğru ilerliyor :)))

kıyafetlerde garip duruyor şeklinden dolayı ((

BURCUUUU ama ben seni de göbişini de hiç görmedim kiiiiii:26:

Günaydın canımmm evettt lavinyacık bebişiyle tatildeee.. ne güzel di miii

Ayyy bu patron milleti bazen çok düşüncesiz olabiliyor... Hele hele tatile giderken.. Ben dün evdeydim 40 defa aradılar, aramayın işte hastaneye gidiyorum işim var ama yok zır zır zır.. Tatil de de aynı kimbilir ne yaptılar.. zaten dün gece onu rüyamda gördüm ben.. ama şimdi unuttum rüyayı iyimi ?

canım hani seninde geçen foto koyduğun başlık varya, oraya gir geriye doğru bak, hem başka arkadaşlarıda görürsün :)))

En sevmediğim şey izinliyken, tatildeyken vs. şirketten aranmaktır
ben işlerimi toparlayıp arkamda bi şey bırakmadıysam ne diye ararsınız ki eski şirketimde çok olurdu uyuz olurdumm
sonra aklın işe takılıo huzur kaçırmaktan başka bi şey deillll
sen ne iş yapıosun canım ?

Bu arada rüyan hayırlara çıksın inşallah

Canım ben Teknik projeler çiziyorum.. Endüstriyel mutfak.. Ne kadar temizlersen temizle yine de aranıyorsun bunun tek çözümü var tel.'i kapamak.. Onuda her zaman yapamıyorsun...

Amin canım inşallah hayırdır.. Unuttum çünkü.. Demek ki kız bayağı daralmış benim rüyama girdiğine göre :44::44:

günaydın anneler...

topikte burcuyla ben varım saedece naber burcu?

yine babamın dükkanındayım...sizin için geldim...

burcu çekiliş ne haberin var mı?

günaydın anneler...

topikte burcuyla ben varım saedece naber burcu?

yine babamın dükkanındayım...sizin için geldim...

burcu çekiliş ne haberin var mı?
bebişler için çekiliş yaptık canım herkes kurada çıkan kişiye bir hediye alıp yollayacak

kızlar ben pazartesi anneme gideceğim beni merak etmeyin tamammı canlarımmm
eşim işten tamamen çıktı hayırlısı bakalım bol bol dua edin bize rabbim verir rızkı

eşim işten tamamen çıktı hayırlısı bakalım bol bol dua edin bize rabbim verir rızkı

Benimki de dün iş görüşmesine gitti... Alınmış işe, hemde kurumsal bir firmada çok iyi imkanlarla.. Ne kadar sevindik bilsen.. Oğlum şansıyla geliyor dedi hep.. Senin de kızın şansıyla gelsin babasına tatlım

bebişler için çekiliş yaptık canım herkes kurada çıkan kişiye bir hediye alıp yollayacak

kızlar doktora gıttım geldım acıle sıkayetımı bıldırdım benı kadın douma yolluyo ben bıle bılıom dahılıye olacagnı neyse dedım frsattan ıstıfade mınısı görurum artık mınıs yarım kılo olmus:)) sonra tahlıl ıstedı veremedım yoktu cunku serum takalım sıvı kaybı ıcın dedıler taktırdım beceremedıler damarım sıstı cıkarttım daha da taktırmadım ben su ıcer alırım sıvıyı dedım cıktım ama 2 gun daha ıshal surerse gel mutlaka dedıler dınlencem sımdı öpuldunuz kuzucuklar

Allah hepimize hayırlısını versin gece yola çıkacağız ama eşim bizi bırakıp gelecek onun iş yerine acayip sinirliyim hiç izin yok nerdeyse kurumsal şirketler çok iyidir canım en azından tatil hakkını yemezler ben de büyük bir şirketteyim resmi ama saygılıdır herkes

geçmiş olsun canım...

tansiyonuna dikkat et yükselmesin sakın....sık sık ölç...

kızlar annelütfende kargo ücretsizmiş....

az önce 3 lü yenidoğan unı baby ıslak pamuk mendil aldım 11.25 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…