Eki Görüntüle 459550
GÜNAYDINNN şekerlerimmm
İyi haftasonlarııııı
bugün şirketteyim ben işlerimi toparlıyorum
zaten evde dursam sıkıntıdan patlarım aşkımda burda çünküüü
şirkette güzel bi kahvaltı yaptıksonra herkes odasına dağıldııı işinin başınaaa:126:
Bu akşam aşkımla yürüyüş yapma gibi bi planım var eğer akşama kadar tembellik edip bu planı değiştirmezsemm![]()
günaydın canım, çok tatlı bebek, maşallah. eski avatarındakiyde buydu dimi canım.
ehhh eşinde olunca iş daha güzel oluyordur, benimkide istiyor onun şirketine geçmemi ama ben rahatım burda, ilerde ne olur bilmem ama şimdilik ayrı takılıyoruz.
afiyet olsun bu arada, yarasın bebişine :)
günaydın canımmm...
uzun yol şöförlüğü çok zor olur yaaa.. hem onun için hem senin için...
hayırlısı diyelim...
Rabbim hakkınızda hayırlı kapılar açsın inşallahh....
günaydın canım :)
eğer ishal 24 saatten fazla sürdüyse mutlaka doktora gitmelisin canım.
burcuxx, applepay, ve diğer güzel hamişler günaydınnn :)
ben de az önce mesaiye geldim :)
nasıl bir trafik vardı kpssden dolayı anlatamammm
günaydın canım, hele istanbul nasıl karışmıştır bugün, çıkışta belki denk geliriz trafiğe dicemde ben gelmem evim 10 dk. mesafede :))
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canımm... bi kapı kapanır bi kapı açılır Allah büyük...
Canımm cook geçmiş olsun, eğer şikayetlerin rahatsız edici boyuttaysa doktora gitmelisinnn!!
Sıcaklardan dolayı bende de var uyku sorunu bu aralarrr:44: aşkımı da uyutmuomm bi sağa bi sola dönmektenn
ayrı yatsam o hiç olmaz ne ben ne aşkım ayrı yataklarda uyuyamayız ki aslaaa...
Günaydın şekerr anneeeee![]()
sıcaktan değil de, bebişimi rahat ettiremicem duygusuyla tetikte uyuduğum için, huzursuz oluyorum. eşime çok yanaşamıyorum, olur değer bana diye. idare ediyoruz işte :))
Günaydın kızlarr
Bizde geldik işyerimize... Lavinya tatilemi gitti yanlışmı gördüm ?:44::44:
günaydın canım. evet lavinya tatile çıktı, azcık morali bozuktu, patronla konuşacaktı ne oldu bilmiyorum, biraz baktım göremedim. inşallah keyfi yerindedir. tam gider ayak üzdüler kızı ya