ay şu krediler ya aklım olsaydı hiç almazdımmmmm... ne eziyet allahım ya 2 senedir kanımızı emdi bizim.. bittik...
canım 22. haftan bitmiş ve -3 kilodasın hala
nasıl geçiyor gebeliğin, merak ettim?
amannnnnnn sen bu adama nasıl öküz dersin yaaa... garibim... bu baya baya yorgun argınmış bence kuzum. yoksa bunu söyleyen adam özel günü bu kadar kolay atlatmayı düşünmez yani...
amannnnnnn sen bu adama nasıl öküz dersin yaaa... garibim... bu baya baya yorgun argınmış bence kuzum. yoksa bunu söyleyen adam özel günü bu kadar kolay atlatmayı düşünmez yani...
değil kuzum beni ancak paklar valla naparsa yapsın ben de onun sıpasını taşıyorum kolay mı mikron boyutunda katkıları var sonra çekiliyorlar çeksinler biraz yok öyle yağmaaa .
evet ya neyse ki benimki de alıyor diyorum ben doğurucam gidecek ama sen maşallah doğuramayacanda
evet iyi olsun küccük sıpalar
Canım bu çok büyük yahu, yatak gibi
Ben şunu aldım bak istersen
Bebefox Hamile Destek Minderi,Hamile Destek Yastıkları ,Bebefox,{genele_baslik}
al al anasını satayım 2 gun daha al
esram seni gördükçee kpss ye şimdiden çalışasım geliyorrr
bende yarın mutfağı indirip kaldırayım diyorum rafları dolapları sileyim çekmeceleri yıkayayım halı siileyim diyorum ne dersinizzz halı silebilir miyim :26:
Çok kıskandımm efett :26::26::26:
canım bunu sadece karın altına koyuyorsun değil mi? ben de shuma diye hamile ürünleri satan bir markanın sayfasından anket yaptım 5-6 model vardı bu çıktı sırtım falanda çok ağrıyor ya:26::26::26ff bilemedim ya... biraz daha araştırayım bakayım senin sırtın ağrıyor mu?
hımmm... Düşündüm bir an... Benimki dayanamaz sanırım.. Bayılır
Çok hassas bu konularda adam benden kan alırlarken o tuhaf oluyor doğumu düşünemiyorum o nedenle.. Kardeşlerime dedim ama video'ya kayıt edecekler onu
evet görsün nasıl oluyormuşş birde benimki okadar alışmış ki bu hallerime bana " sen çok değiştin ben eski aysunumu istiyorum " diyor beni değiştiren de o ya neyse canımm bu erkekler çok acayip
yarın sabahtan sağlık ocağındayım öğlende biraz evi temizlerim çok yorulmadan napim sen nasıl duramıyorsan bende duramıyorum canım yaa çekmecelerim dağılmış düzenlemeliyim
keşke bebeğimiz gelmeden ev alıp kendi evimize geçebilsek pimapen yok evdee ev sahibiyle konustuk yaptıramazmış efendim of of zorlu zamanlar beni bekkliyor eşimde haklı onun kredi ödemesi var benimde bu aralıkta başlıcak kredi çocuk diye nasıl kalkarız altından dıyor of offfff
ay ne çene var arkadaşşşş maşallahhh size
dimi ama çektirmek lazım bunlaraaaaaaaaaaa
bir akşam anlaşalım kızlar hepimiz kocişlerden aynı şeyi isteyelim aş eriyoz diyeee sabah burda paylaşalım hallerinine dersinizzzzzzz ay çok kötüyüm yaşasınn
bende öle dedim çok büyük birde evde ona yer arayamam ayol
bu fena değil işe yarıyormu
benimdeee kpssye giresim geliyor valla, ay tatlım olmass ağır iş onlarr
benim bel ve sırt ağrıyor oturmaktann
iyise bende alim ya iş yerinde kullanılacak bişişi lazım bana
ay benimkide bayılır hemn içi tuhaf oluyor herşeyde hatta ben bu tarz şeylerden konuşurken bile
olur kuzum merak etme herşey olur bebiş bereketli geliyor geçen hafta eşm bir maaş prim aldıbebişin odası çıktı
moonsun88 kullanıcısından alıntıkızlar cumartesi biliyorsunuz biizm evlilik yıl dönümümüzdü o gün 13.00 e kadar doktordaydık sonra 16.00 kadar ramazan alışverişindeydik vs vs kociş çok yoruldu eve gittik hiç bişi yapmadık anlayacağınız çok canım sıkıldı ama kıyamadım yinede neden böyle oluyor sorun bende mi yetmiyormuyum acaba o kadar ilgili neşeliyimdir hep sevgimi gösteririm neden böyle oldu ki
sadece bana " aşkım kusura bakma ramazana geldi çok yoruldum birşey yapamadım seni seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi "
bir pasta daha alıp yüzüne geçirseydin kuzum hazmetmesi zor oluyor,
ama olsun hemen seni sevmediği anlamına gelmez bazı erkekler böle, ifade edemiyorlar özel günlerde kendilerini
ne bileyim bazen durduk yere bana bakıyor "aşkım seni istediğim gibi yaşatamıyorum diyip ağlıyor " nasıl yaşatacaksaa sanki ben saray istiyorum aşkım ben senle olayım yeter diyorum da geç kalıyorum gözler süzülüyorağlasın ohh canıma değsinnn oda beni üzdü iştee evet ama okuz işteee aman maşALllah yine boncugumaa
ay kıymam kocişine kızzzzzzz, duygusal adam :)
saray değil, bir lokantada köfte ekmek söyleyeydin iyiydi deseydin
ay kıymam kocişine kızzzzzzz, duygusal adam :)
saray değil, bir lokantada köfte ekmek söyleyeydin iyiydi deseydin
fena fikir değil yanii süpeeerrrrmişşşşş hahahahahahh
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...
Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum
Yarın doktora gidicem umarım kötü bir şey yoktur...
bana yemeğe gidelim dedi de bilir beni önceden ayarlıcaktı son andaki şeylerden hoşlanmam
duygusallıgını yiyeyim onun timsah gözyaşları iştee
Aysun Kızım uğraşma adamla anacım.. Bizimki iftara yakın ayakta uyuyor.. ele iftardan sonra tamamen pert adamcağız.. Bu sene çok zor olur o kadarcık.. Senin şanssızlığın Ramazan'a denk gelmen tatlım
bana yemeğe gidelim dedi de bilir beni önceden ayarlıcaktı son andaki şeylerden hoşlanmam
duygusallıgını yiyeyim onun timsah gözyaşları iştee
haklısın sen nasıl özendiysen o da özensin istedin kuzum..
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...
Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?