2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay şu krediler ya aklım olsaydı hiç almazdımmmmm... ne eziyet allahım ya 2 senedir kanımızı emdi bizim.. bittik...

hiç söyleme canım devlet endonezyaya, afrikaya, filistine, suriyeye yardım etmeyi biliyorda şu gariban öğrencilere yardım edemiyor kanımızı emiyorlar sülük gibi ayneennnn

ne bileyim bazen durduk yere bana bakıyor "aşkım seni istediğim gibi yaşatamıyorum diyip ağlıyor " nasıl yaşatacaksaa sanki ben saray istiyorum aşkım ben senle olayım yeter diyorum da geç kalıyorum gözler süzülüyor ağlasın ohh canıma değsinnn oda beni üzdü iştee evet ama okuz işteee aman maşALllah yine boncugumaa

çok şükür iyi geçiyor bir problemim yok.yediklerim sadece meyve ve türevleri.ekmek çok nadir yiyorum uzun zamandır.yemekte böyle canımın çektiği bişeyse zevkle yiyorum.yoksa yemem yada az yiyorum.

ne bileyim bazen durduk yere bana bakıyor "aşkım seni istediğim gibi yaşatamıyorum diyip ağlıyor " nasıl yaşatacaksaa sanki ben saray istiyorum aşkım ben senle olayım yeter diyorum da geç kalıyorum gözler süzülüyor ağlasın ohh canıma değsinnn oda beni üzdü iştee evet ama okuz işteee aman maşALllah yine boncugumaa

ay ne çene var arkadaşşşş maşallahhh size

dimi ama çektirmek lazım bunlaraaaaaaaaaaa

bir akşam anlaşalım kızlar hepimiz kocişlerden aynı şeyi isteyelim aş eriyoz diyeee sabah burda paylaşalım hallerini ne dersinizzzzzzz ay çok kötüyüm yaşasınn

Canım bu çok büyük yahu, yatak gibi
Ben şunu aldım bak istersen
Bebefox Hamile Destek Minderi,Hamile Destek Yastıkları ,Bebefox,{genele_baslik}

bende öle dedim çok büyük birde evde ona yer arayamam ayol

bu fena değil işe yarıyormu

benimdeee kpssye giresim geliyor valla, ay tatlım olmass ağır iş onlarr

Çok kıskandımm efett :26::26::26:

benim bel ve sırt ağrıyor oturmaktann

iyise bende alim ya iş yerinde kullanılacak bişişi lazım bana

ay benimkide bayılır hemn içi tuhaf oluyor herşeyde hatta ben bu tarz şeylerden konuşurken bile

olur kuzum merak etme herşey olur bebiş bereketli geliyor geçen hafta eşm bir maaş prim aldı bebişin odası çıktı

çok şükür iyi geçiyor bir problemim yok.yediklerim sadece meyve ve türevleri.ekmek çok nadir yiyorum uzun zamandır.yemekte böyle canımın çektiği bişeyse zevkle yiyorum.yoksa yemem yada az yiyorum.

tamam kuzum yapmayayım pek bişii

maşAllah canım Rabbim hepimize hayırlı bereketli bol rızıklar versin canımm ne guzel

moonsun88 kullanıcısından alıntı
kızlar cumartesi biliyorsunuz biizm evlilik yıl dönümümüzdü o gün 13.00 e kadar doktordaydık sonra 16.00 kadar ramazan alışverişindeydik vs vs kociş çok yoruldu eve gittik hiç bişi yapmadık anlayacağınız çok canım sıkıldı ama kıyamadım yinede neden böyle oluyor sorun bende mi yetmiyormuyum acaba o kadar ilgili neşeliyimdir hep sevgimi gösteririm neden böyle oldu ki

sadece bana " aşkım kusura bakma ramazana geldi çok yoruldum birşey yapamadım seni seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi "

bir pasta daha alıp yüzüne geçirseydin kuzum hazmetmesi zor oluyor,
ama olsun hemen seni sevmediği anlamına gelmez bazı erkekler böle, ifade edemiyorlar özel günlerde kendilerini

fena fikir değil yanii süpeeerrrrmişşşşş hahahahahahh

ay kıymam kocişine kızzzzzzz, duygusal adam :)

saray değil, bir lokantada köfte ekmek söyleyeydin iyiydi deseydin

Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...

Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum

Yarın doktora gidicem umarım kötü bir şey yoktur...

ay kıymam kocişine kızzzzzzz, duygusal adam :)

saray değil, bir lokantada köfte ekmek söyleyeydin iyiydi deseydin

Aysun Kızım uğraşma adamla anacım.. Bizimki iftara yakın ayakta uyuyor.. ele iftardan sonra tamamen pert adamcağız.. Bu sene çok zor olur o kadarcık.. Senin şanssızlığın Ramazan'a denk gelmen tatlım

fena fikir değil yanii süpeeerrrrmişşşşş hahahahahahh

dimi amaaa iftardan sonra halleride kalmaz adamlarınn ama bilmiyorum yapalım br ara böle bişi organize işler

öle bir sendrom var evet arkadaşım oldu hamişlikten sonra bir süre devam etti ama şuan iyi, canım üzüldüm adına sıkıntı yapma

bana yemeğe gidelim dedi de bilir beni önceden ayarlıcaktı son andaki şeylerden hoşlanmam

duygusallıgını yiyeyim onun timsah gözyaşları iştee

timsah gözyaşları

Aysun Kızım uğraşma adamla anacım.. Bizimki iftara yakın ayakta uyuyor.. ele iftardan sonra tamamen pert adamcağız.. Bu sene çok zor olur o kadarcık.. Senin şanssızlığın Ramazan'a denk gelmen tatlım

tamam tamam ugraşmam

milano canım Rabbim korusun senide bizleri şeytan ve şeytani varlıkların şerrinden

bende üniversite 1 de çok sıkıntı çektim annem beni antepte bir ocağa götürdü para filan almıyorlar çok nur yüzlü insanlar vardı gider gitmez amca bana kızım sen geceleri uyuyamıyormusun dedi beni tanımadan benim de öyle kötüydü ki gece uyuyamıyordum ter basıyordu kalkmak istiyorudum kalkamıyordum tam kalkıyordum resmen ranzadan kendimi aşağı atıyordumm gözümün önunden bişiler geçiyordu anlam veremediğim...

Sonra o guzel amcayla tnaıstım bana bir muska yazdı ayetel kürsi ve 1 tane daha vardı uzerimde tasıdım hep sonra uyumaya basladımm
ve bana 1 ay boyunca yastıgının altına 25 kurusu koy her gun ve 1 ay sonunda onu bir fakire ver geçecek inşAllah dedi ve geçti şükür Rabbim senide kurtarsın hepimizi korusun... ben hala karanlıkta uyuyamam bu yüzden. Allahım sana emanetiz Rabbim meleklerini gönder korumaya aminnn..

Canım hamileliğin ilk günleri bende de oluyordu o gece rahatsız etmeleri.. Annem daha sonra köyden bir hocadan sübyan muskası yaptırdı. Hemile kadına ve yeni doğan bebeğe gelirlermiş o muskayı takıyorum... Doğduktan sonrada bebeşimiz takacakmış onu.. Hatırladığım kadarıyla kardeşleriminde vardı öyle muskası

karpal tunnel sendromudur canım gebelik sonrası gecer uykyndamı görüyorsun uyanıken mi canım hamilelerle cok ugrasırlarmış Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…