2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımm lohusa kadınla bebek yalnız bırakılmamalıymış annem annanem hep der sizde yalnız kalmayın ve bebeğinizi yalnız bırakmayın bebeklerin gözleri açık olur melekleride herseyi göruruler

kızlar bebek çantası aldınızmı yada bakıp begenen oldumu

ben aldım canım... haftaiçi gelicek.

deme adama bişi.. ne öküzler var.

çok şükür iyi geçiyor bir problemim yok.yediklerim sadece meyve ve türevleri.ekmek çok nadir yiyorum uzun zamandır.yemekte böyle canımın çektiği bişeyse zevkle yiyorum.yoksa yemem yada az yiyorum.

anladım canım.. çok kilo vermişsin çünkü.

canımm bol bol oku... gece yatarken cevşen tak mutlaka... yanında her zaman ayetelkürsi felak nas taşı. bol bol euzu besmele çek.

gece yatarken cevşeni sakın unutma. okuyabilirsen oku.

doktora sor da canım.. umarım kötü bişey yoktur.

Kuzummm kurtulduğuna çok sevindim. sanırım ben de iyi bir hocaya gidicem dua muskası yazdırmaya. Yalnız kalamaz oldum evde... Hamilelikte böyleyse lohusalığım nasıl olacak çok merak ediyorum

off aynı biizm durum işte ben bebekten sonra çalışmayacam o zamanı düşünüyorum şimdi sıkıntı yok bir şekilde halloluyorda bebektan sonra nasıl olacaksa...

hiç söyleme canım devlet endonezyaya, afrikaya, filistine, suriyeye yardım etmeyi biliyorda şu gariban öğrencilere yardım edemiyor kanımızı emiyorlar sülük gibi ayneennnn

çok iyi dedin kuzum kat kat faizle alıyorlar bir de...

oyyyyyy hiç de kıyamazmış kuzumm...

ne isteyecez her şeyde var şimdi???

canım benim ya kıyamam yatağını altına falan iyice bir bak ekek kırıntısı ya da kağıt falan var mı? nas felak oku bol bol...

evett neye aserıyoruz cumleten bu fıkır cok hosuma gıttı:))

mılonacım ınsallah cabucak gecer sıkıntılı gecelerın zor bı durum olsa gerek

aysun kocaya nasıl bı baskı yapıp mesajlar gönderıyosan adam senı gercekten hurrem sanıyor demedı deme:)) tatmınsız hurrem ama işin aslı öle degıl tabıkııı sen ona o bunalımlara gırmeden olumlu msjlar yolla cok multluyum vs.

hmm güzel soru ne istesek acepp :26:

kızlar ben geçen gün valla bir lokantanın reklem panosunda hamsi tava gördümde içim gitti.ooff. herkeste hamsi tavayı sevmezki.

Son düzenleme:

fikri ben buldum neye aş ereceğimizide siz bulun bakimm

kızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...

ama bu konuyu yemek topıgıne mı tasısak hanı burda herkes fıkrını belırtcek ya belkı bırının söledıgı dıgerının canını cektırır v.s bu konuda hassas olanlar yemek topıgıne gırmesın bızde fıkırlerımızı yemek topıgınde söleyelım nasıl olur?

kızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...

Benimki de çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına gönderilmiş tatlım :44::44:
Herbirini ayrı yerleremi gönderiyorlar acaba ?

iyi fikir kuşum oraya yazalımm :)

ulennn ramazanda aç ve bitkin düşmüş adamlara yapılır mı be...haşlanmış darı çekebilir mesela benim kaç gündür istiyıo niyeyse

iftardan sonra beyaa :) haşlanmış mısır olabilir çok mu basit oldu ? Acık zor mu olsa

Benimki de çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına gönderilmiş tatlım :44::44:
Herbirini ayrı yerleremi gönderiyorlar acaba ?

yok canım aynı konu olduğundan aynı yerelere gidecek..

iyi hatırlattın bakım benimkide ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI gönderilmiş

inşallah sesimiz duyulur kızlar ya... mübarek aylarda dua edelim...

oyy merwem gelmişşş

ama kocişi biliyorsun dimi yaptııgnııı

beni mi hürrem sanıyorr hadi canımm o beni tavlama gözyasları

kız ramazanda yazık değil mi adamlaraaa aşermek offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…