Canım hamileliğin ilk günleri bende de oluyordu o gece rahatsız etmeleri.. Annem daha sonra köyden bir hocadan sübyan muskası yaptırdı. Hemile kadına ve yeni doğan bebeğe gelirlermiş o muskayı takıyorum... Doğduktan sonrada bebeşimiz takacakmış onu.. Hatırladığım kadarıyla kardeşleriminde vardı öyle muskası
kızlar bebek çantası aldınızmı yada bakıp begenen oldumu
ne bileyim bazen durduk yere bana bakıyor "aşkım seni istediğim gibi yaşatamıyorum diyip ağlıyor " nasıl yaşatacaksaa sanki ben saray istiyorum aşkım ben senle olayım yeter diyorum da geç kalıyorum gözler süzülüyorağlasın ohh canıma değsinnn oda beni üzdü iştee evet ama okuz işteee aman maşALllah yine boncugumaa
çok şükür iyi geçiyor bir problemim yok.yediklerim sadece meyve ve türevleri.ekmek çok nadir yiyorum uzun zamandır.yemekte böyle canımın çektiği bişeyse zevkle yiyorum.yoksa yemem yada az yiyorum.
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...
Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum
Yarın doktora gidicem umarım kötü bir şey yoktur...
tamam tamam ugraşmam
milano canım Rabbim korusun senide bizleri şeytan ve şeytani varlıkların şerrinden
bende üniversite 1 de çok sıkıntı çektim annem beni antepte bir ocağa götürdü para filan almıyorlar çok nur yüzlü insanlar vardı gider gitmez amca bana kızım sen geceleri uyuyamıyormusun dedi beni tanımadan benim de öyle kötüydü ki gece uyuyamıyordum ter basıyordu kalkmak istiyorudum kalkamıyordum tam kalkıyordum resmen ranzadan kendimi aşağı atıyordumm gözümün önunden bişiler geçiyordu anlam veremediğim...
Sonra o guzel amcayla tnaıstım bana bir muska yazdı ayetel kürsi ve 1 tane daha vardı uzerimde tasıdım hep sonra uyumaya basladımm
ve bana 1 ay boyunca yastıgının altına 25 kurusu koy her gun ve 1 ay sonunda onu bir fakire ver geçecek inşAllah dedi ve geçti şükür Rabbim senide kurtarsın hepimizi korusun... ben hala karanlıkta uyuyamam bu yüzden. Allahım sana emanetiz Rabbim meleklerini gönder korumaya aminnn..
ah sorma alırken güzeldi de şimdi zor geliyor ama Allaha şükür imkanımız varda ödüyoruz eşimde bende de var şimdi o kredi evin kredisi arabanın kredisi derken yüzüyoruz yani borç içinde rabbim yardım edicek toparlıyacaz inşallah
hiç söyleme canım devlet endonezyaya, afrikaya, filistine, suriyeye yardım etmeyi biliyorda şu gariban öğrencilere yardım edemiyor kanımızı emiyorlar sülük gibi ayneennnn
ne bileyim bazen durduk yere bana bakıyor "aşkım seni istediğim gibi yaşatamıyorum diyip ağlıyor " nasıl yaşatacaksaa sanki ben saray istiyorum aşkım ben senle olayım yeter diyorum da geç kalıyorum gözler süzülüyorağlasın ohh canıma değsinnn oda beni üzdü iştee evet ama okuz işteee aman maşALllah yine boncugumaa
ay ne çene var arkadaşşşş maşallahhh size
dimi ama çektirmek lazım bunlaraaaaaaaaaaa
bir akşam anlaşalım kızlar hepimiz kocişlerden aynı şeyi isteyelim aş eriyoz diyeee sabah burda paylaşalım hallerinine dersinizzzzzzz ay çok kötüyüm yaşasınn
bende öle dedim çok büyük birde evde ona yer arayamam ayol
bu fena değil işe yarıyormu
benimdeee kpssye giresim geliyor valla, ay tatlım olmass ağır iş onlarr
benim bel ve sırt ağrıyor oturmaktann
iyise bende alim ya iş yerinde kullanılacak bişişi lazım bana
ay benimkide bayılır hemn içi tuhaf oluyor herşeyde hatta ben bu tarz şeylerden konuşurken bile
olur kuzum merak etme herşey olur bebiş bereketli geliyor geçen hafta eşm bir maaş prim aldıbebişin odası çıktı
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...
Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum
Yarın doktora gidicem umarım kötü bir şey yoktur...
off aynı biizm durum işte ben bebekten sonra çalışmayacam o zamanı düşünüyorum şimdi sıkıntı yok bir şekilde halloluyorda bebektan sonra nasıl olacaksa...
çok iyi dedin kuzum kat kat faizle alıyorlar bir de...
Oyyyyyy hiç de kıyamazmış kuzumm...
Ne isteyecez her şeyde var şimdi???
Canım benim ya kıyamam yatağını altına falan iyice bir bak ekek kırıntısı ya da kağıt falan var mı? Nas felak oku bol bol...
evett neye aserıyoruz cumleten bu fıkır cok hosuma gıttı:))
mılonacım ınsallah cabucak gecer sıkıntılı gecelerın zor bı durum olsa gerek
aysun kocaya nasıl bı baskı yapıp mesajlar gönderıyosan adam senı gercekten hurrem sanıyor demedı deme:)) tatmınsız hurrem ama işin aslı öle degıl tabıkııı sen ona o bunalımlara gırmeden olumlu msjlar yolla cok multluyum vs.
hmm güzel soru ne istesek acepp :26:
kızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...
ben aldım canım... haftaiçi gelicek.
ne aldın nasıl linkini yollasana Esracım
ama bu konuyu yemek topıgıne mı tasısak hanı burda herkes fıkrını belırtcek ya belkı bırının söledıgı dıgerının canını cektırır v.s bu konuda hassas olanlar yemek topıgıne gırmesın bızde fıkırlerımızı yemek topıgınde söleyelım nasıl olur?
ulennn ramazanda aç ve bitkin düşmüş adamlara yapılır mı be...haşlanmış darı çekebilir mesela benim kaç gündür istiyıo niyeyse
Benimki de çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına gönderilmiş tatlım :44::44:
Herbirini ayrı yerleremi gönderiyorlar acaba ?
iyi hatırlattın bakım benimkide ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI gönderilmiş
kızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...
iyi fikir kuşum oraya yazalımm :)
iftardan sonra beyaa :) haşlanmış mısır olabilir çok mu basit oldu ? Acık zor mu olsa
iyi fikir kuşum oraya yazalımm :)
iftardan sonra beyaa :) haşlanmış mısır olabilir çok mu basit oldu ? Acık zor mu olsa
iyi hatırlattın bakım benimkide ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI gönderilmiş
evett neye aserıyoruz cumleten bu fıkır cok hosuma gıttı:))
mılonacım ınsallah cabucak gecer sıkıntılı gecelerın zor bı durum olsa gerek
aysun kocaya nasıl bı baskı yapıp mesajlar gönderıyosan adam senı gercekten hurrem sanıyor demedı deme:)) tatmınsız hurrem ama işin aslı öle degıl tabıkııı sen ona o bunalımlara gırmeden olumlu msjlar yolla cok multluyum vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?