küçük oyunparkı düşünen varsa fiyatı çok uygun. ...70x100....265 tl....
bu zamana kadar hiç bu fiayata görmedim...nette bıle en ucuz 328 dıyo...
bu siteden havale ile alışveriş yaptım..ne olur ne olmaz dıye..30 tl lık bişeyler aldım gecen pazartesi ....ama havale kısmını göremedim şimdi...site yeni çünkü...
depoları izmir bayraklıda ...iletişim yeri satış departmanı istanbulda..ürün izmirden geliyo...
- - - Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica - Oyun Parkları ve Park Yataklar - Chicco
canım zaten olması gereken o bebek an az 2 yıl anne ıel aynı oadda yatmalı...doğrusunu yapıyosun hiç merak etme..onlar güven duyuyo bizimle...
anacım ne hassaslar bu bebişler yaa,en ufak bi darbeye hemen pozisyon değişiyolar.
ya sizin babalar da öyledir eminim yüzlerine böyle seme gibi bi gülümseme geliyor mu,özellikle tekmeler olunca,benim kociş öyle oluyo ve çok gülüyorum ok sevimli geliyo ahahha
-kızlar bu arada cinsellikle aranız nasıl?
biz 1 haftadır bıraktık artık
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri..
bugün nasılsınız bakalım?
ben hiç iyi değilim kızlar bu yürüme işi beni maf ediyo ve ağrılarım azalıcağına günden güne artıyo ne yapıcağımıda bilmiyorum cumartesi doktora gidecem ama bana oda kesin bişey söylemiyoki..
şuanda raporum açılalı 1 hafta oldu ama sanıyorum pek dayanamıyacam.
ve ne olacak bilmiyorum ama sonrası içinde kullanamıyacağımı düşündükçe zorla kendini diyorum ama sonrasındanda korkuyorum offf:
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum anlıyacağanız..
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri..
ben hiç iyi değilim kızlar bu yürüme işi beni maf ediyo ve ağrılarım azalıcağına günden güne artıyo ne yapıcağımıda bilmiyorum cumartesi doktora gidecem ama bana oda kesin bişey söylemiyoki..
ve ne olacak bilmiyorum ama sonrası içinde kullanamıyacağımı düşündükçe zorla kendini diyorum ama sonrasındanda korkuyorum offf:
biz o defterleri kapatalıı ohooooooooooooooooooo o kadar çok oldukiii...nasıl yapılıyordu hatırlamıyorumminşallahh lohusalık bitimii
canım dayanamıyorsan kendini zorlamanın alemi yok...bende dayancam diyordum...nstde sancılarım yüksek çıkınca 2 gün sonra ayrılmaya karar verdim...benim sağlıgım ve bebegımın gelişimi çok önemli...dogum sonrasına aktaramıycam diyee kendine eziyet etme bencee güldencimm
günaydın canlarım...
günaydın millet ben de senin gibiyim dayan diyor beynim ama vücudum çok yoruluyor akşamları yatığım yerden doğrulamıyorum bile...dayanabildiğim kadar dayanacağım ama bebiş de çok sertleşiyor yorulunca
ah güldenim hepimiz aynı durumdayız doğum sonrasına aktarmak için dayanmaya çalışıyoruz ama bende çok yoruluyorum bakalım daha dayanmaya çalışacam Allah yardımcımız olsun...herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri..
günaydın hilalimbiz o defterleri kapatalıı ohooooooooooooooooooo o kadar çok oldukiii...nasıl yapılıyordu hatırlamıyorumminşallahh lohusalık bitimii
canım dayanamıyorsan kendini zorlamanın alemi yok...bende dayancam diyordum...nstde sancılarım yüksek çıkınca 2 gün sonra ayrılmaya karar verdim...benim sağlıgım ve bebegımın gelişimi çok önemli...dogum sonrasına aktaramıycam diyee kendine eziyet etme bencee güldencimm
günaydın canlarım...
günaydın millet ben de senin gibiyim dayan diyor beynim ama vücudum çok yoruluyor akşamları yatığım yerden doğrulamıyorum bile...dayanabildiğim kadar dayanacağım ama bebiş de çok sertleşiyor yorulunca
evet canım haklısında işte hani yine bebişimle daha çok zaman geçirmek için istedim ama bilmiyorum ne olacak bakalım..
ben işyerinde yorulmuyorum hep canım oturuyorum ama ayağa kalkıp yürüyünce olay bitiyo bende..
ah güzelim tabiki evde olmak rahat ama işte doğum sonrası bebişimi erkenden bırakma fikri tutuyor beni iş yerindegünaydınlar kızlar nasılsınız valla şiddetle tavsiye ediyorum evde olmayı eziyetmiş çalışmak hem kendime hem bebeğime zorlamayın kendinizi
Allah için bn de yorulmuyorum ben burda büyüdüm diyebilirim. üniversiten sonra hep burdaydım 8 yıldır ama hiç durmadan sandalyenin başındasın kırık bir sandalye var sırt dayama yeri yok onu da nasanın altına soktum ayaklarımı uzatıyorum ama sabah kalk akşam git. sabah hazırlan et Allahtan eşim bırakıp alıyor servisyüksek basamaklı mesaiye kaldığında binmekte çok zorlanıyorum
ah güldenim hepimiz aynı durumdayız doğum sonrasına aktarmak için dayanmaya çalışıyoruz ama bende çok yoruluyorum bakalım daha dayanmaya çalışacam Allah yardımcımız olsun...
günaydın hilalim
amin beysalım inşallah ama sendemi yürürken zorlanıyosun ya biz birbirimizi görmediğimiz için sanki bu acıyı sadece ben yaşıyomuş gibiyim
ıoturduğum yerden okadar çok iş yapacağımı düşünüyorumki anlatamam ama yürümeye başlayınca iş deyişiyo..
yani sizde yürürken topallıyomusunuz beni en çok korkutan o kızlar..
yorulduğum zaman kocaman oluyor karnım taş gibi oturduğum uzandığım anda başlıyor dansımız :)
günaydınlar kızlar nasılsınız valla şiddetle tavsiye ediyorum evde olmayı eziyetmiş çalışmak hem kendime hem bebeğime zorlamayın kendinizi
Allah için bn de yorulmuyorum ben burda büyüdüm diyebilirim. üniversiten sonra hep burdaydım 8 yıldır ama hiç durmadan sandalyenin başındasın kırık bir sandalye var sırt dayama yeri yok onu da nasanın altına soktum ayaklarımı uzatıyorum ama sabah kalk akşam git. sabah hazırlan et Allahtan eşim bırakıp alıyor servisyüksek basamaklı mesaiye kaldığında binmekte çok zorlanıyorum
ah güzelim tabiki evde olmak rahat ama işte doğum sonrası bebişimi erkenden bırakma fikri tutuyor beni iş yerinde
burcununda dediği gibi bana burda prenses gibi bakıyorlar ama sabah hazırlanmak akşam dönüş vs benide yoruyor ki eşim getirip götürdüğü halde....
günaydın hilalim
ben inanıyorum ve inanmak istiyorum 6 ay çıkacak onun için az kaldı bakalım 1 ekimde açılacak meclis
zorlamıyacaz ama benim doğum sonrası çok izin alma şansım olmayacağı için zorluyorum canım ..
sende topallıyomusun yürürken kalçave belinin arasında böyle bişey çekiyomu senide canım?
kızlar kusura bakmayın sabah sabah
sizide bayıyorum ama bugün kendimi gerçekten kötü hissediyorum oyüzden..
inşallah kuzucum ....ben inanıyorum ve inanmak istiyorum 6 ay çıkacak onun için az kaldı bakalım 1 ekimde açılacak meclis
günaydınnn kuzummm..erdem'innn anasııı
ahhhh canım ağzından bal damlıyorrr...hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:26::26::26:
ben inanıyorum ve inanmak istiyorum 6 ay çıkacak onun için az kaldı bakalım 1 ekimde açılacak meclis
kalça kısmından çok az ama sol ayak bileğim çok şiş olduğundan yürürken fln esnekliğini kaybetti işteyken çok değil ama evdeyken yataktan kalkarkerken fln ilk bir kaç adım atarken çok aksıyorum o da bilek şişliğinden
hanımlar günaydın ben yeni katıldım foruma Trabzon'da yaşıyorum , Allah izin verirse tahmini doğum günüm 15 kasım ultrasona göre ama bende geç döllenme oldu , bu yüzden biraz geriden takip ediyoruz :)
bu arada benimde kalçamda siyatik sinire olan baskıdan dolayı baya ağrım oldu , 5 rapor verdi doktor dinlenmem lazımmış :) çok mutlu oldum şimdi oğluşumla evde keyif yapıyoruz... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?