2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nevresim takımları , battaniyeler fln pek uygun değil gibi geldi bana , oyun parkı gibi cazip değiller sanki :)

canım zaten olması gereken o bebek an az 2 yıl anne ıel aynı oadda yatmalı...doğrusunu yapıyosun hiç merak etme..onlar güven duyuyo bizimle...

aynen canım bence de olması gereken en az 2 yıl aynı odada uyumak,ablam 3,5 yaşında ayırdı odasını ve maaşallah hiç çıtını çıkarmadı yeğenim gitti odasında uyudu ve alıştı,hiç ablamları rahatsız etmiyormuş..

herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri..
bugün nasılsınız bakalım?
ben hiç iyi değilim kızlar bu yürüme işi beni maf ediyo ve ağrılarım azalıcağına günden güne artıyo ne yapıcağımıda bilmiyorum cumartesi doktora gidecem ama bana oda kesin bişey söylemiyoki..
şuanda raporum açılalı 1 hafta oldu ama sanıyorum pek dayanamıyacam.
ve ne olacak bilmiyorum ama sonrası içinde kullanamıyacağımı düşündükçe zorla kendini diyorum ama sonrasındanda korkuyorum offf:
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum anlıyacağanız..

biz o defterleri kapatalıı ohooooooooooooooooooo o kadar çok oldukiii...nasıl yapılıyordu hatırlamıyorumm inşallahh lohusalık bitimii

canım dayanamıyorsan kendini zorlamanın alemi yok...bende dayancam diyordum...nstde sancılarım yüksek çıkınca 2 gün sonra ayrılmaya karar verdim...benim sağlıgım ve bebegımın gelişimi çok önemli...dogum sonrasına aktaramıycam diyee kendine eziyet etme bencee güldencimm

günaydın canlarım...

günaydın millet ben de senin gibiyim dayan diyor beynim ama vücudum çok yoruluyor akşamları yatığım yerden doğrulamıyorum bile...dayanabildiğim kadar dayanacağım ama bebiş de çok sertleşiyor yorulunca

evet canım haklısında işte hani yine bebişimle daha çok zaman geçirmek için istedim ama bilmiyorum ne olacak bakalım..

ben işyerinde yorulmuyorum hep canım oturuyorum ama ayağa kalkıp yürüyünce olay bitiyo bende..

ah güldenim hepimiz aynı durumdayız doğum sonrasına aktarmak için dayanmaya çalışıyoruz ama bende çok yoruluyorum bakalım daha dayanmaya çalışacam Allah yardımcımız olsun...
günaydın hilalim

yorulduğum zaman kocaman oluyor karnım taş gibi oturduğum uzandığım anda başlıyor dansımız :)

günaydınlar kızlar nasılsınız valla şiddetle tavsiye ediyorum evde olmayı eziyetmiş çalışmak hem kendime hem bebeğime zorlamayın kendinizi

Allah için bn de yorulmuyorum ben burda büyüdüm diyebilirim. üniversiten sonra hep burdaydım 8 yıldır ama hiç durmadan sandalyenin başındasın kırık bir sandalye var sırt dayama yeri yok onu da nasanın altına soktum ayaklarımı uzatıyorum ama sabah kalk akşam git. sabah hazırlan et Allahtan eşim bırakıp alıyor servisyüksek basamaklı mesaiye kaldığında binmekte çok zorlanıyorum

günaydınlar kızlar nasılsınız valla şiddetle tavsiye ediyorum evde olmayı eziyetmiş çalışmak hem kendime hem bebeğime zorlamayın kendinizi
ah güzelim tabiki evde olmak rahat ama işte doğum sonrası bebişimi erkenden bırakma fikri tutuyor beni iş yerinde

burcununda dediği gibi bana burda prenses gibi bakıyorlar ama sabah hazırlanmak akşam dönüş vs benide yoruyor ki eşim getirip götürdüğü halde....

zorlamıyacaz ama benim doğum sonrası çok izin alma şansım olmayacağı için zorluyorum canım ..

sende topallıyomusun yürürken kalçave belinin arasında böyle bişey çekiyomu senide canım?
kızlar kusura bakmayın sabah sabah
sizide bayıyorum ama bugün kendimi gerçekten kötü hissediyorum oyüzden..

ben inanıyorum ve inanmak istiyorum 6 ay çıkacak onun için az kaldı bakalım 1 ekimde açılacak meclis

kalça kısmından çok az ama sol ayak bileğim çok şiş olduğundan yürürken fln esnekliğini kaybetti işteyken çok değil ama evdeyken yataktan kalkarkerken fln ilk bir kaç adım atarken çok aksıyorum o da bilek şişliğinden

ben inanıyorum ve inanmak istiyorum 6 ay çıkacak onun için az kaldı bakalım 1 ekimde açılacak meclis

ben o yasanın bize yetişebileceğini sanmıyorum ama inşallah dediğin gibi olur canım.
bide biz özeliz o özellere zorumlu olmazki oyüzden hiç umudum yok benim..

yok canım benim tam kalççamla belimin arası kasıyo hemde inanılmaz işteykende resmen tapallıyorum..

hanımlar günaydın ben yeni katıldım foruma Trabzon'da yaşıyorum , Allah izin verirse tahmini doğum günüm 15 kasım ultrasona göre ama bende geç döllenme oldu , bu yüzden biraz geriden takip ediyoruz :)
bu arada benimde kalçamda siyatik sinire olan baskıdan dolayı baya ağrım oldu , 5 rapor verdi doktor dinlenmem lazımmış :) çok mutlu oldum şimdi oğluşumla evde keyif yapıyoruz... Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşAllah..

merhaba hoşgeldin.
hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda daha ne isteriz..
peki seninde yürürkenmi çok canın acıyor yoksa süreklimi ağrıyordu..

günaydın herkeseee... nıhayet okullar açıldıda hayatımız duzene gırdı yaa ama cok uyku sorunu yasıyorum sağa dön sola dön bacagımın altına yastık koyuyorum felan noolcak böyle bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…