2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba hoşgeldin.
hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda daha ne isteriz..
peki seninde yürürkenmi çok canın acıyor yoksa süreklimi ağrıyordu..

sürekli ağrımıyor çok şükür ama yürürken resmen sürahi hanım gibi yürüyorum çok canım yanıyor.. üzerimi giyerken bile acaba önce hangi bacağımı atsam diye düşünüyorum.. fizik tedavi uzmanına gittim sen fizik tedavi göremezsin dedi sadece parol alabilirsin bir de sıcak uygulayıp masaj yapabilirsin dedi, bakalım idare ediyorum şimdilik bu şekilde. anne olmak zormuş gerçekten. ama çok güzel :)

günaydın herkeseee... nıhayet okullar açıldıda hayatımız duzene gırdı yaa ama cok uyku sorunu yasıyorum sağa dön sola dön bacagımın altına yastık koyuyorum felan noolcak böyle bılmıyorum

o uykusorunu bizdede var ben uyuyorum ama uyudukça uyumak istiyorum..

işte bende seninle tamda aynı sorunları yaşıyorum
bende ılık duş alınca ve eşim masaj yapınca biraz rahatlıyorum
ama sıcak uygulamamamız bebeğe bizarar verirmi diye uygulamıyodum..
peki bunun sebebi neymiş doktorun sana bişejy söyledimi
benimki vicut kendini doğuma hazırlıyo normal dedi
ama ben çevremde benim gibi olan kimseyi görmediğim için çok üzülüyorum...

herkese günaydın kızlar. Valla bende işe sürünerek gidiyorum sırf doğum sonrasına iznim kalsın diye.gerçi işyerinde sağolsunlar çok yormuyorlar, gayet iyi bakıyorlar bana ama yinede zor oluyor.

özellikler şişlikler beni öldürüyor.resmen şişlikler nedeniyle kollarıma, bacaklarıma ağrılar giriyor.birde kalça kemiği üzerindeki ağrı bende de var. o da ayrı bir dert zaten. bir taraftan da çatı kemiği genişlemesi nedeniyle çektiğim ağrı var onu söylemiyorum bile.

oofff ne zormuş anne olmak.

6 ay olayından bizde faydalanalım isterim ama sanki bize pek vurmayacakmış gibi çok umutsuzum bu konuda.inşallah biz de faydalanabiliriz.

sıcak uygulamak bebeğe zarar vermiyor ancak sadece kalçana ve beline uygulayabilirsin karnına denk gelmemesi gerekiyormuş.ağrının nedeni ise evet doğuma hazırlık, kalça kemikleri yavaş yavaş açılıyor bu açılma esnasında o bölgeden geçen çok kalın bir sinir var, siyatik sinir , bu sinir baskı altında kalıyor ve biz de hareket esnasında ağrı duyuyoruz.. internette hamilelik siyatiği diye bulabilirsin. sıcak uygulayarak o bölgedeki kasları rahatlatıp sinire olan baskıyı azalır. bildiklerim bu kadar :))

günaydın sanada..
evet o 6 ay izin olayı bizim için çok zor bencede..
ağrılara gelince evet bende aynen bebişle daha çok vakit geçirmek için yapıyorum ama nekadar dayana bilecem bilmiyorum
ama doktorum bu bebek seni pek çalıştıracakmış gibi durmuyo demişti zaten..

canlar günaydınnn nasılsınzzzz ya bugün yeni evim temizlenecekti temizlikçinin kızı rahatsızlanmışş off umarım yeni birini bulabilirizzz Allah nasip ederseee cumartesii taşınmak istiyorumm

canım çok sağol hemen araştırıcam bende çünkü kalça ağrısı yazınce pek bişey çıkmıyodu
çok yararlı bilgiler verdin gerçekten çok teşekkür ederim canım..peki son bisoru daha sorsamçokmu olurum acaba?
peki doğum sonrası bunlar geçecek değilmi en büyük korkum doğum sonrasıda olması
bebeğe yeterli bişekilde bakamamak..

Dün diğer doktora gittik kızlar, ultrasonda tek tek gösterdi bu şurası şu burası diye....
Öbür doktorumla bir farkı var mı, açıkcası yok, sadece biraz daha konuşkan biri....

Son düzenleme:

rica ederim :)) aynı soruyu ben de sordum , doğumdan sonra yine penguen gibi mi yürüyeceğim diye :)) hayır herşey normale dönecekmiş inşAllah..
işte Allah sevgisiyle beraber sabrını da veriyor
bu arada yan yatmaktan her yerim ağrıyor sabahları sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan :) iyice ağır vasıta oldum :)) kendime bir sürü lakap taktım , sürahi hanım, penguen, ağır vasıta :) :))

canlar günaydınnn nasılsınzzzz ya bugün yeni evim temizlenecekti temizlikçinin kızı rahatsızlanmışş off umarım yeni birini bulabilirizzz Allah nasip ederseee cumartesii taşınmak istiyorumm
günaydın canım hoşgeldin umarım gönlüne göre birini bulursunda hayırlısıyla taşınırsın evine tatlım

Dün diğer doktora gittik kızlar, ultrasonda tek tek gösterdi bu şurası şu burası diye....
Öbür doktorumla bir farkı var mı, açıkcası yok, sadece biraz daha konuşkan biri....

hımm ne yapacaksın peki kuzucum

senneden doktorunu deyiştirmek istemiştin canım?

çok sağol gerçekten.
aynen bende sürahi nineye çok benzetiyorum kendimi..
ve daha evdede yapmam gereken birsğürü işvar bakalım ne yapıcaz.. olayını yatak olayını sorma
dönmek benim için bikabus
doktorum sağ tarafına yat kafa solda sola yatarsan çok tekme yersin dedi
ama ben kan akışıda olsun diye yinede arada sola yatıyorum ama çok zor gerçekten..

doktorun neden öyle demişti bebek için?

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Gordugum kadariyla sikintilar artmis agirlastik iyice bende fenayim kendimi 500 kg gibi hissediyorum yav
Bi hastane cantami bile hazirlayamadim henuz eksik cikiyo suda yikansin buda yikansin derken bi kismini utuledim bugunde su attigim camasirlar ciksin hazirliycam artik eksik olsada somradan eklerim ufak tefegi napim kafamdan sikintisi kalksin istiyorum artik
Daha dolapar duzenlencek yerlesecek oglumunda kisliklari cikacak dolabin bi tarafini ogluma bi tarafini kizima yapicam ins is cok ama bende guc yok

Son düzenleme:
hoşgeldin canım hepimiz öle hissediyoruz çünkü ağırlaştık hayatımda çıkmadığım kilolardayım kocaman bir göbeğim var normal yani :) ben çok şükür pazar günü hazırladım çantamı duruyor kapının yanında artık eksik varsa da takmıyorum kafama hallolur :)

günaydın millet.
hoşgeldin canım

kolay gelsın dun bende oğlumun sırt çantasına hastane çıkışı bebek battanıyesi,20 tane bez,pişik kremi,losyon,pamuk mendıl koydum..

aysunum temızlık işi benımde başımda...inş. kadını ayarlayabilirim.

deli kız..gönlüne nere siniyosa oraya git..

ay sorma bende henüz hastane çantamı hazırlamadım ve her şey gözümde bğüyüyo eve büyük temizlik yapılacak o bile gözümde büyüyo..

Ohh ne guzel canim rahatlamissindir

canim 2 ayri cantami yaptin bende bugun esime sordum nasi yapsak diy istersen sirt cantasida al dedi ama ben kullanisli olmaz diye vazgectim alperendeki gibi tek cantaya sigdiricam zaten ins normal olursa en fazla 1 gece yaticam bakalim alperen sabaha karsi oldugu icin hic yatmadim hastanede ben

oh oh çantalar hazırlanmışş ben daha elim degmedi şükür

slm kızlarrrrrrrr ben geldim koca göbüşümleee nasılsınız bakalımmmmmmmm

bebegimin herşeyi hazır tek eksik bir dolap almam lazım

benimde herşeyim hazır ama çantamı hazırlayamadımm kk den bakcam ne koyuosunuz sizin çantanıza bende hazırlicam inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…