2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşaAllah canım yaaa, ne güzel bir bebiş, Rabbim geleceğinide böylesine masum ve güzel eylesin, bu arada olsa ekleyeceğimde biz hala kendi resmimizi ekleyerek avunuyoruz

oyy canımcım ya bak şimdi sen böyle stres yapa yapa doğum yapacan he...
oluruna bırak canım bir bakmışsın senden haber gelmiş topiğe doğuma gittin diye... bizde senin ve bebişin için bol bol dua ederiz...

MAŞŞALLAH TOSUNCUK OĞLUNA, BENİMKİ PEK ÇELİMSİZ:)SENİN OĞLUNU GÖRÜNCE KOCAMAAN ÇOCUK GİBİ GELDİ GÖZÜME:) ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

canım ya benimki çelimsiz değil ama her sorun oğlumda çıktı... en son yumurtasında bir şişlik fark ettik... doktor 1 ay daha bekleyelim dedi... ağlamaktanda olabilirmiş... eğer değilse ameliyat bile gerekebilir... canım oğlum benim...

Son düzenleme:
maşallah Allah nazardan saklasın..ben de eklemek istiyorum ama nazardan korkuyorum ondan eklemıorum..

aaa ne nazarı aşk olsun... ben 9 aydır bu topikteyim. eşimden çok burdaki canlarımla herşeyimi paylaştım konuştum hamilelik dönemimde... oğlumun teyzeleri olarak görüyorum... ne kadar sakınırsan o kadar çöp batar... Allah 9 ay boyunca korudu yine korur... Ona emanet ettim ben oğlumu...

canım ya geçmiş olsun, inşaAllah önemli bir şey değildir o şişlik, Rabbim yardımcınız olsun,şifa versin... bu arada ne güzel dedin, ağzından bal damlıyor... inşaAllah sağlıcakla kucağıma alırım oğluşumu

ay maşallah..sırma saçlı delikanlıRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

sağol canım... hamileliğimde son ay çektiğim mide ağrıların sebebi oğlumun saçlarıymış... okadar kötü ağrılar yaşadım ki kalp krizi geçiriyorum sanıyordum...

sağol canım... hamileliğimde son ay çektiğim mide ağrıların sebebi oğlumun saçlarıymış... okadar kötü ağrılar yaşadım ki kalp krizi geçiriyorum sanıyordum...
e mide ağrısı, yanmasına bebek saçlanıyorda ondan derler ya, doğru muymuş e o zaman benim oğluş keltoşmu olacak çünkü ilk beş ay bulantım oldu ama ondan sonra hiç yanma, ağrı yaşamadım ki

berkerdem canım hoşgeldin. online oldun görüyorum seni... canım seninde doğum olmamış henüz... hadi hayırlısı canım... iyimisin?

e mide ağrısı, yanmasına bebek saçlanıyorda ondan derler ya, doğru muymuş e o zaman benim oğluş keltoşmu olacak çünkü ilk beş ay bulantım oldu ama ondan sonra hiç yanma, ağrı yaşamadım ki

ya canım ben en başta çok kötüydüm. hiç bişey yiyemezdim hatta millet kilo alırken ben 4 kilo vermiştim...
ama son ay gerçekten mide yanmasından mahvolmuştum hatta renu diye şurup önermişti kızlar iyi gelmişti...
gerçekten öyleymiş... oğlum doğdu geldi saçı görsen peruk takmışsın sanki... herkes dedi mide yanmasının sebebi bu demiştik diye...
birde benim eşimin saçıda dik dik aynı oğlumun gibi...
eşim şaka yapıyor şimdi oğlum büyüsün birlikte jöle sürcez...

maşallah oğluma 1 saat uyudu yine uyandı... henüz doğum yapmayan anneler bol bol dinlenin...

berkerdem canım hoşgeldin. online oldun görüyorum seni... canım seninde doğum olmamış henüz... hadi hayırlısı canım... iyimisin?

hoşbulduk canım doğurmak istiyorum artık ama kızım çok nazlı çıktı bugün temizlik yaptım ilk defa kendimi yordum akşamda eşimle çalıştık ama hanımefendi hiç rahatsız olmuyo hala doğum belirtisi yokkk senin bebişede maşallahhh kıskanıyorum herkes kavuştu meleğine

annişler.kızıma bebiş odası için hazırlığa başlayacağız.odayı boyatacağım da renk konusunda kararsızım pembe ve lila istemiyorum gına getirdi.bir de odayı geniş göstersin diye 2 renk kullanmayı planladık.siz bana renk örnekleri fotosu veya isimleri verebilir misiniz?

eee nede olsa prenses assolist gibi topikte en son gelmek istiyor annesi...
vala okadar yormuşsan bugün yarın demek eli kulağında ozaman... ama yinede dikkat et canım yorma kendini ahhh son ayda bende nasıl kaşıntı, vajinada ağırlık vardı... doğumdan sonra kendine geldi ne şişlik ne kaşıntı off şükür geçti... artık hafiften yüz üstü bile uyuyabiliyorum... oğlumun yorması dışında normal hayata dönmem çok sevindirici... Allah sizleride tez zamanda kurtarsın...

ya yüzüstü nasıl yatırcam bn daha hiç yatrmadım..korkuyorum yüz üstü yatırmaya..sanki boğulcakmış gibi

hiç korkma canım ağızlarının üzerine yatmıyorlar zaten rahatsız oluyorlar, gündüz yatır öyle ve gözün üstünde olsun

lila istemem demişsin ama benim favorim lila-beyaz , yeşil beyazda düşünebilirsin

Son düzenleme:

amin inşallah canım ne güzel bende eski halime dönmek kuş gibi hafiflemek istiyorum geceleri uyuyamıyorum vajina kemiklerimi kırıyolar sanki yatakta dönemiyorum şikayetlerim çok doğursamda rahatlasam eşimde iyice sabırsızlandııı gelsin artık benim kızım diyoo 1 hafta daha gelmese suni sancıyla doğurturlar artıkk :18::18::18:

maşallah oğluma 1 saat uyudu yine uyandı... henüz doğum yapmayan anneler bol bol dinlenin...
17 Şubattan beri tek yaptığım dinlenmek zaten annem sağolsun hiç birşeye el sürdürmüyor, ondan mı bu kadar bekledi çocuk, iş yapıp kendimi yorsam daha mı çabuk gelirdi ki

canım yaa naparsan yap olmayacaksa olmuyor, ben tosyadayken hep evdeydim, ağır iş yapmıyordum... ankaraya eglince hiç iş yapmadım ama çok gezdim, gezdiğim için çok yorulduğum anlar oldu, ama bana mısın demiyor, çatı kontrolleri, eşimle yaramazlıklar yok işte yok, tek bir işaret yok

merhaba güzel annişlerim;
benim kız emerken genzine sıçrıyor süt,sonra zor nefes alıyor bağırıyor siçrıyor ben de bu duruma çok üzülüyorum((
sizlerdende olan var mı aranızda ,ne gibi önlemler aldınız

cnm aynı şey bizdede oldu, ilk muayenesine götürdüğümüzde çocuk doktoru bi şişlik geliyo elime dedi testislerinde.. fıtık ya da varikosel olabilir dedi hemen ultrason çektirdik, hiçbişi çıkmadı, içimiz rahat etsn diye bi de üroloji uzmanına gösterdik o da hiiç bişi yok dedi Allah a şükür..ama yine de 3 ay sonra yine görecek..ultrason çektirseydiniz keşke, içiniz rahat ederdi... muhtemelen bişi çıkmayacaktır canım,doktorlar en ufak bişiyi bile söyleyip korkutabiliyolar.. sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…