- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.101
maşaAllah canım yaaa, ne güzel bir bebiş, Rabbim geleceğinide böylesine masum ve güzel eylesin , bu arada olsa ekleyeceğimde biz hala kendi resmimizi ekleyerek avunuyoruz
MAŞŞALLAH TOSUNCUK OĞLUNA, BENİMKİ PEK ÇELİMSİZ:)SENİN OĞLUNU GÖRÜNCE KOCAMAAN ÇOCUK GİBİ GELDİ GÖZÜME:) ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
hamileyken bebeğime duyduğum his, şimdikinin yanında solda sıfırr, kucağıma alınca anladım.. Gerçek aşk bu.. Inşallah kucağına alınca farkı anlayacaksın canımm..
maşallah Allah nazardan saklasın..ben de eklemek istiyorum ama nazardan korkuyorum ondan eklemıorum..
canım ya geçmiş olsun, inşaAllah önemli bir şey değildir o şişlik, Rabbim yardımcınız olsun,şifa versin... bu arada ne güzel dedin, ağzından bal damlıyor...
oyy canımcım ya bak şimdi sen böyle stres yapa yapa doğum yapacan he...
oluruna bırak canım bir bakmışsın senden haber gelmiş topiğe doğuma gittin diye... bizde senin ve bebişin için bol bol dua ederiz...
canım ya benimki çelimsiz değil ama her sorun oğlumda çıktı... en son yumurtasında bir şişlik fark ettik... doktor 1 ay daha bekleyelim dedi... ağlamaktanda olabilirmiş... eğer değilse ameliyat bile gerekebilir... canım oğlum benim...
ay maşallah..sırma saçlı delikanlı Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
e mide ağrısı, yanmasına bebek saçlanıyorda ondan derler ya, doğru muymuş
sağol canım... hamileliğimde son ay çektiğim mide ağrıların sebebi oğlumun saçlarıymış... okadar kötü ağrılar yaşadım ki kalp krizi geçiriyorum sanıyordum...
e mide ağrısı, yanmasına bebek saçlanıyorda ondan derler ya, doğru muymuşe o zaman benim oğluş keltoşmu olacak çünkü ilk beş ay bulantım oldu ama ondan sonra hiç yanma, ağrı yaşamadım ki
berkerdem canım hoşgeldin. online oldun görüyorum seni... canım seninde doğum olmamış henüz... hadi hayırlısı canım... iyimisin?
hoşbulduk canım doğurmak istiyorum artık ama kızım çok nazlı çıktı bugün temizlik yaptım ilk defa kendimi yordum akşamda eşimle çalıştık ama hanımefendi hiç rahatsız olmuyo hala doğum belirtisi yokkk senin bebişede maşallahhh kıskanıyorum herkes kavuştu meleğine
ya yüzüstü nasıl yatırcam bn daha hiç yatrmadım..korkuyorum yüz üstü yatırmaya..sanki boğulcakmış gibi
annişler.kızıma bebiş odası için hazırlığa başlayacağız.odayı boyatacağım da renk konusunda kararsızım pembe ve lila istemiyorum gına getirdi.bir de odayı geniş göstersin diye 2 renk kullanmayı planladık.siz bana renk örnekleri fotosu veya isimleri verebilir misiniz?
eee nede olsa prenses assolist gibi topikte en son gelmek istiyor annesi...
vala okadar yormuşsan bugün yarın demek eli kulağında ozaman...ama yinede dikkat et canım yorma kendini ahhh son ayda bende nasıl kaşıntı, vajinada ağırlık vardı... doğumdan sonra kendine geldi ne şişlik ne kaşıntı off şükür geçti... artık hafiften yüz üstü bile uyuyabiliyorum... oğlumun yorması dışında normal hayata dönmem çok sevindirici... Allah sizleride tez zamanda kurtarsın...
17 Şubattan beri tek yaptığım dinlenmek zatenmaşallah oğluma 1 saat uyudu yine uyandı... henüz doğum yapmayan anneler bol bol dinlenin...
canım yaa naparsan yap olmayacaksa olmuyor, ben tosyadayken hep evdeydim, ağır iş yapmıyordum... ankaraya eglince hiç iş yapmadım ama çok gezdim, gezdiğim için çok yorulduğum anlar oldu, ama bana mısın demiyor, çatı kontrolleri, eşimle yaramazlıklar yok işte yok, tek bir işaret yokhoşbulduk canım doğurmak istiyorum artık ama kızım çok nazlı çıktı bugün temizlik yaptım ilk defa kendimi yordum akşamda eşimle çalıştık ama hanımefendi hiç rahatsız olmuyo hala doğum belirtisi yokkk senin bebişede maşallahhh kıskanıyorum herkes kavuştu meleğine
canım ya benimki çelimsiz değil ama her sorun oğlumda çıktı... en son yumurtasında bir şişlik fark ettik... doktor 1 ay daha bekleyelim dedi... ağlamaktanda olabilirmiş... eğer değilse ameliyat bile gerekebilir... canım oğlum benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?