- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #45.721
kızlaaarr, günaydın. yarın sabah 8.30 da doğuma alacaklar beni. haber vereyim istedim. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. aklınıza ilk önce ne dua gelirse okuyun benim ve tüm doğuracak anneler için...önce lavman yapılacakmış, sonrasında da indüksiyona- suni sancı sanırım- başlarız dedi doktorum..3cm açıklığım var 2 haftadır.oğluşum hiç aşağı inmedi. sancım da 100 civarlarında... rahim kasları ve çatı yumuşakmış, umarım kolay bir doğum olacak , öğlene doğurursun dedi.:18::18: tecrübeli anneler sormak istediğim birkaç şey var. sonda takmayacaklarmı? hiç bahsetmedi ondan.o anda wc ihtiyacım gelirse ne yapcam
tok ya da aç gel de demedi. bir de onu sorayım dedim.sadece açılma ile, sonu sezeryana gitmeyen bir doğum yapabilirmiyim ki
bir de eşimi doğuma sokup sokmama konusunda kararsızım. o anı görsün istiyorum bir yandan, bir yandan da korkarmı ya da tiksinir mi ya da beni sadece anne olarak mı görür? bilemedim. ki eşim çok sakin yapıda biridir.sen istersen ben girerim diyor..bir dee doğumdan hemen sonrası için tavsiyeleriniz varsa alayım, sonrasında zaten forumda görüşürüz inşallah