2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarr, günaydın. yarın sabah 8.30 da doğuma alacaklar beni. haber vereyim istedim. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. aklınıza ilk önce ne dua gelirse okuyun benim ve tüm doğuracak anneler için...önce lavman yapılacakmış, sonrasında da indüksiyona- suni sancı sanırım- başlarız dedi doktorum..3cm açıklığım var 2 haftadır.oğluşum hiç aşağı inmedi. sancım da 100 civarlarında... rahim kasları ve çatı yumuşakmış, umarım kolay bir doğum olacak , öğlene doğurursun dedi.:18::18: tecrübeli anneler sormak istediğim birkaç şey var. sonda takmayacaklarmı? hiç bahsetmedi ondan.o anda wc ihtiyacım gelirse ne yapcam:D tok ya da aç gel de demedi. bir de onu sorayım dedim.sadece açılma ile, sonu sezeryana gitmeyen bir doğum yapabilirmiyim ki:16::16: bir de eşimi doğuma sokup sokmama konusunda kararsızım. o anı görsün istiyorum bir yandan, bir yandan da korkarmı ya da tiksinir mi ya da beni sadece anne olarak mı görür? bilemedim. ki eşim çok sakin yapıda biridir.sen istersen ben girerim diyor..bir dee doğumdan hemen sonrası için tavsiyeleriniz varsa alayım, sonrasında zaten forumda görüşürüz inşallah:49:

ne çok soru sormuşum öyle:)) ne yapayım, aklımdan film şeridi gibi geçiyorlar.. bir de epidurali sormak isterim. 4 cm olur olmaz takıyorlarmı, yoksa dayanma gücüne göre gerek görmüyorlar mı biz istesek bile? sakıncaları da var epiduralin. kararsızım valla:D

kızlaaarr, günaydın. yarın sabah 8.30 da doğuma alacaklar beni. haber vereyim istedim. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. aklınıza ilk önce ne dua gelirse okuyun benim ve tüm doğuracak anneler için...önce lavman yapılacakmış, sonrasında da indüksiyona- suni sancı sanırım- başlarız dedi doktorum..3cm açıklığım var 2 haftadır.oğluşum hiç aşağı inmedi. sancım da 100 civarlarında... rahim kasları ve çatı yumuşakmış, umarım kolay bir doğum olacak , öğlene doğurursun dedi.:18::18: tecrübeli anneler sormak istediğim birkaç şey var. sonda takmayacaklarmı? hiç bahsetmedi ondan.o anda wc ihtiyacım gelirse ne yapcam:D tok ya da aç gel de demedi. bir de onu sorayım dedim.sadece açılma ile, sonu sezeryana gitmeyen bir doğum yapabilirmiyim ki:16::16: bir de eşimi doğuma sokup sokmama konusunda kararsızım. o anı görsün istiyorum bir yandan, bir yandan da korkarmı ya da tiksinir mi ya da beni sadece anne olarak mı görür? bilemedim. ki eşim çok sakin yapıda biridir.sen istersen ben girerim diyor..bir dee doğumdan hemen sonrası için tavsiyeleriniz varsa alayım, sonrasında zaten forumda görüşürüz inşallah:49:

Canım sağlıkla al inş.kucağına dualarımız seninle....

Gözun aydın cooook cooook rahat bır dogum olsun saglıkla bebegını al kucagına ınsallah:emir_bebek: Benımde 1 cm acılmam varms dun nısanımda geldı ama halaaa agzımn ıcınde duruoo:( Bende sımdı kendımı yollara vurcm annem yuruyus yaptrcm:)) Bende esmı alıp almama konusunda dusunuorum buyuklerım alma sakın dıyo senı oyle gormesın dıyolar bende oda o anı yasasın ıstıorum:( Kocam neyın ne oldugunun bılıncınde olan bı ınsn normal dogum ıcın benı en cok destekleyn kısı o yuzden gelmesını ıstıorum ama buyuklerde oyle dıyınce kafam karısıo:)) Bıde epıdrl sormussun cnm benm bıldıgım kadr 4 cmdn sonra takılıolr epıdrlı ınsallah cook kolay olur dogumun RABBIM yardımcınz olsun:49:

Gözun aydın cooook cooook rahat bır dogum olsun saglıkla bebegını al kucagına ınsallah:emir_bebek: Benımde 1 cm acılmam varms dun nısanımda geldı ama halaaa agzımn ıcınde duruoo:( Bende sımdı kendımı yollara vurcm annem yuruyus yaptrcm:)) Bende esmı alıp almama konusunda dusunuorum buyuklerım alma sakın dıyo senı oyle gormesın dıyolar bende oda o anı yasasın ıstıorum:( Kocam neyın ne oldugunun bılıncınde olan bı ınsn normal dogum ıcın benı en cok destekleyn kısı o yuzden gelmesını ıstıorum ama buyuklerde oyle dıyınce kafam karısıo:)) Bıde epıdrl sormussun cnm benm bıldıgım kadr 4 cmdn sonra takılıolr epıdrlı ınsallah cook kolay olur dogumun RABBIM yardımcınz olsun:49:

Benim eşim beni öyle görse kesin bayılır zaten ben seni öyle görmeye dayanamam diyo:1:

günaydın kızlar.
fearness canim aculman 3 cm diye denencek sanırım . bence olumlu olur. benim en son 1 cm di . dün hafif sancı çıkınca perşembeyi bekleyelim dedi. 42.haftaya sarkitmak istemiyorlar. onun sorumluluğunu almam dedi dr.umuz biraz sancı çıkınca ok bekleyelim dedi. suni sancı için biraz açılma şart ki sende var. canim epidural al. sanırım perşembe acilmqm artmussa bana da yatis yapılıp suni verilcek ben 4 cm de epidural verecek misiniz diye sordum acilman olsun veririz ama bende henüz 1 cm ve suni sancı tutmayabilir çok uzun sürer sikilirsin sonunda sezeryana dönme ihtimali de var dedi. canim umarım senin için iyisi olur .
bende dün çok yürüdüm hurma yedim biraz acilmam artmıştır da bana da suni sancı tutar diye . suni de epidural şart diyo herkes bence al canim .

canim sende nisan gelmiş hadi hayırlısı .
haberdar et bizi. ben eşimi normal doğum olursa yanımda istiyorum o da gelmek isyoyo dr.umuz da gelsin iyi olur diyor. zaten normal olursa suni ile olcak . ilk dogumlarda rahim zor acılırmis. uzun bi süreç mi olcak diye merak ediyorum açıkçası. ben hep sancinin bir kısmını evde geçiren olmak ısterdim. ama sağlık olsun . benimde açıklık 1 cm dr.un.ne dedi gerçi senin gününe var benim daha yeni 1 cm oldu . benim de karnım epey ortada sivri . artık annem le kayinvalidem ümidi kesti ufak kasilmalarla olmaz sancı değil o diyorlarm bebek sıkıştı kaldı diyorlar karnım da hoppudik yukarda görünce . zorlama fazla diyorlar bakalım .. perşembe belli olcak.normal doğum mu sezeryan.mi

Bebısım gun bugun gelen gıden yok cok heycnlanmstm dunn oglm gelıoo demıstım ama soncta bana beklemek dustu:)))) Ne tombısı annem bı avuc oglm yaaaa:)))

Evettt valla öyle dıodum heee:))) Oldumm pazrtesı catı muayenesı hemde 4 kere:))))) bence o tetıkledı nısan gelmesını dıye dusunuorum:)))

Evet canım az kaldı ALLAH ın ıznıyle beklıoruz bende ogunu beklıorummm dogurdum artık bebeklerı hangı topıkte konscksak oraya transfer olabılrız:))))

Tesekkur ederım canım ALLAH razı olsun. Senınde gozun aydın gule gule buyut bebegını.

Aminnnnn canım saolasın senınkıdeee gele dursun ınsallah:)))

günaydın canım hadi hayırlısı nişanı bozmuşun bi avazda doğurursun inşallah benim kızım yazın gelmesini bekliyooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim cnm. duaların grçek olur inşallah.darısı da başına.. büyükler de sokma sakın eşini doğuma diyorlar, vardır bir bildikleri sanırsam. ama bir yandan da senin de dedğin gibi eşim beni hep destekler sağolsun bu konuda ve çok da sakindir.. ama sanırımyine de sokmayacağım doğumasancı odasında yanımda olsun o da yeter...kaç gündür yapmadığım kalmadı annem:) yürüyüş merdiven hurma.. hepsi hikaye:)işin aslı bizim paşaların gönlü yok gelmeye minecim, oğlan anneye bağlı olur derlerdi ya, bu kadarını da beklemiyodum:16::16: biri de ahududu çayı yazmış, hadi bgn de onu deniycem, olmadı yarına ne kaldı ztn:))

Benim eşim beni öyle görse kesin bayılır zaten ben seni öyle görmeye dayanamam diyo:1:

cnm mrk etme açılman varsa ve çatı yumuşaksa doğurursun suni sancıyla..bnde aynı snn gbiydm..aslında kendi sancımı beklesem daha kolay bi doğum olurdu diye düşünüyorum hastaneye gittiğimde yeni başlamıştı sancılarım ama hızlandrmk için heralde suni sancı verdiler..2 de girdim 5 de doğurdum..lavmandan korkma çok rahatlatıyo bni hmn lavmandan sonra doğuma aldıkları için tabi doğum esnasında ıkınmaktan alttan kaçırıyosun brz onuda hemşire siliyo ztn normal yani elde olan bişi değil..sonda flnda takmıyolar doğuruyon çıkıyon işte cnm..ama suni sancı verilmeden doğurmayı çok isterdim herşey kendiliğinden olunca kolay oluyo bişileri zorla yaptırtmaya çalışınca doğal olrk zor oluyo..umarım snn doğumun kolay olur en azından fazla sancı çekmene grk kalmadan alırsın yavrunu kucağına...valla eşin konusundada o anda yanımda kimin olduğu şahsen bnm umrumda değildi canımla boğuşuyodum yani eşim olmasını çok isterdim doğumdan önce ama doğum anında umrumda olmıcanı anladm..yinede tabi bi destek öyle bi imkanın varsa kullan..Allah yardımcın olsun..

canim sende nisan gelmiş hadi hayırlısı .
haberdar et bizi. ben eşimi normal doğum olursa yanımda istiyorum o da gelmek isyoyo dr.umuz da gelsin iyi olur diyor. zaten normal olursa suni ile olcak . ilk dogumlarda rahim zor acılırmis. uzun bi süreç mi olcak diye merak ediyorum açıkçası. ben hep sancinin bir kısmını evde geçiren olmak ısterdim. ama sağlık olsun . benimde açıklık 1 cm dr.un.ne dedi gerçi senin gününe var benim daha yeni 1 cm oldu . benim de karnım epey ortada sivri . artık annem le kayinvalidem ümidi kesti ufak kasilmalarla olmaz sancı değil o diyorlarm bebek sıkıştı kaldı diyorlar karnım da hoppudik yukarda görünce . zorlama fazla diyorlar bakalım .. perşembe belli olcak.normal doğum mu sezeryan.mi

Canım benım coook saolasın.. Senın zamanın dolmak uzere benım 1 haftam daha var en az ınsallah gonlune gore kolay olur dogumun.. Bende esım gelsn ısterım tabıkı ama okadar cok sey okuyoruzkı bazn dusunuorum acabaa tıksınrmı kaldıramazmı vs gıbı ama herseyın bılıncınde neyn nasıl oldugunu bılen ve normal dogurmamı sonsuz ısteyen bı ınsan olmasıda ıcımı rahatlatıo kararsızım hakım bey:)))) Benm 1 cm acılmam oldugunu dr degstrdıkten sonra ogrendım:)) Bana dedıkı ne yaptysn ıse yarams genelde bu haftalarda acılma dahı olmayabılr cogu gebede demıstı cok mutlu oldum ozaman cunku dıger dr yanındn ayrılırken cok uzuntuluydumm nasıl benm kemık yapım musaıt olmaz ben cok calıstım dıyee hayıflanıodum:))) Bızımkılerde o karn yukarda duruoo nısan geldı ama nasıl ıncek bu cocuk dıye aralarında konusuolar:)))) bakalım hayırlısı bı anda ınıverır belkı mınık oglum:))

ne çok soru sormuşum öyle:)) ne yapayım, aklımdan film şeridi gibi geçiyorlar.. bir de epidurali sormak isterim. 4 cm olur olmaz takıyorlarmı, yoksa dayanma gücüne göre gerek görmüyorlar mı biz istesek bile? sakıncaları da var epiduralin. kararsızım valla:D

bn suni sancının böyle olduunu bilseydim epidural yaptırırdım..

Kızlar merhabaaa uzun vakıt olduu sıze yazamadım umram herkesler ıyıdır dogum yapan tum arkadasların gozu aydın olsun.. Benım bugun sanıorumkı nısanım geldı son hazırlıkları yapıoruz bu arada dr ve hastanemı degıstırdım cok gergn gunler gecırdımmm:(( Ama anlatcam musaıt bıandaaa oo kocaman kafalı oglm aslnda hıcte oyle degılmıs:((( bosuna gergnlık ettım dr benı sezryna zorladı bende kendısıne by gulum dedım ve 39. haftada drmu ve hastanemı degstrdım:)))) Ayyyyy nasıl yazasım ates puskuresım var ama son hazırlklar ıcın herkes seferber oldu evde bende mınık bı bılgı vereyım dedım benım nısan geldı kızlar heran dogurabılrmmm cok heycanlıyım:))))

allah yardımcın olsun cnm sağlıkla alırsın inş oğluşunu

herkese merhaba
ben kızım asmin'i kucağıma aldım
Rabbime şükürler olsunki ben ve kızım iyiyiz
doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum
yapmayanlarada güzel sağlıklı doğumlar diliyorum

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inş...

Kızım Zeynep i dün kucağımıza aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hikayemizi sonra anlatırım.
allah analı babalı büyütsün inş..

allah kolay doğum nasip etsin inş...sağlıcakla al bebişini kucağına

günaydın canım ben ne zaman girsem sen çıkıyosun doğuramadık gitti
Canım öğlene kadar çalışıyorum sonra eve gidiyorum evde de internet yok malesef giremiyorum.Son doğuranlardan olucaz biz galiba:1:
Yaaa benım mınık kurabıyemde oyle dıyodu sonraları gırcem karıma destek olcm demeye basladı bende bılemedm hangısı daha ıyıdır dıyee bakalm o an bı gelsınde nasıl olcaksa oyle olsun:)))

Öyle diyosa girsin o zaman canım.Benim eşim doğum sırasında bağırırsam ona bile dayanamaz kötü olur.Doğumhanenin kapısında bekleyebilse iyi....

Canım benım coook saolasın.. Senın zamanın dolmak uzere benım 1 haftam daha var en az ınsallah gonlune gore kolay olur dogumun.. Bende esım gelsn ısterım tabıkı ama okadar cok sey okuyoruzkı bazn dusunuorum acabaa tıksınrmı kaldıramazmı vs gıbı ama herseyın bılıncınde neyn nasıl oldugunu bılen ve normal dogurmamı sonsuz ısteyen bı ınsan olmasıda ıcımı rahatlatıo kararsızım hakım bey:)))) Benm 1 cm acılmam oldugunu dr degstrdıkten sonra ogrendım:)) Bana dedıkı ne yaptysn ıse yarams genelde bu haftalarda acılma dahı olmayabılr cogu gebede demıstı cok mutlu oldum ozaman cunku dıger dr yanındn ayrılırken cok uzuntuluydumm nasıl benm kemık yapım musaıt olmaz ben cok calıstım dıyee hayıflanıodum:))) Bızımkılerde o karn yukarda duruoo nısan geldı ama nasıl ıncek bu cocuk dıye aralarında konusuolar:)))) bakalım hayırlısı bı anda ınıverır belkı mınık oglum:))

kanala girmişse normal olma ihtimali yüksek bence

Back
X