2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçen gün kardeşim dermotoloğa gitti acıbademde muayene ücreti 200 tl vermişler..özel muayenehane bundan pahalıysa insanlar nasıl gidiyolar oraya hayretler içindeyim..bnde geçen özel bi dr.a sordm muayene ücretini oda 200 tl dedi tam dönüp gidiyodm ama muayene olcaksanız bişiler yaparz dedi..ne yapabilirsinki dedm bnde o kdr bütçe yok..kadın bide pazarlık yapıyo..

sorma ya, Berra'yı götürmek istediğim 2 tane doktor var biri 330 diğeri 300 istiyor, aylık kontroller için şu anda bu ücreti ödeyecek bütçem yok, ancak bir teşhiş durumunda rutin doktorundan sonraki ilk gideceğim yer orası.

ben ürolog araştırıyorum şimdi, bir tane buldum malum bu böbrek olayı, 300 oranında ücreti, kongrede şu anda dönmesini bekliyorum adamın

sorma ya, Berra'yı götürmek istediğim 2 tane doktor var biri 330 diğeri 300 istiyor, aylık kontroller için şu anda bu ücreti ödeyecek bütçem yok, ancak bir teşhiş durumunda rutin doktorundan sonraki ilk gideceğim yer orası.

ben ürolog araştırıyorum şimdi, bir tane buldum malum bu böbrek olayı, 300 oranında ücreti, kongrede şu anda dönmesini bekliyorum adamın

eğer durum onu gerektiriyosa ve gerçekten derdime çare olcaksa o parayı veririm düşünmeden sağlığım için ama muayene için helede bi hastaneye çok yani resmen adam soyuyolar.. ama doktorları iyi mi iyi yani..bnde yıllar önce dermotoloğa gitmiştim orda hmn çözüm buldu sorunum..ama tabi o kdr paraya bırakda iyi olsun yani..bazı konularda tecrübesizler ama hastane olrk annemin bağırsak ameliyatı için sorduklarında o konuda pek tecrübeleri olmadını mı söylemişler ne bişiler diyodu babam ama..

arkadaşlar bakım çantası bakıyorum
aramızda biri bu çantayı sipariş vermişti ama kimdi hatırlayamadım :97:
ben öyle çok büyük valiz gibi olmayan kibar bir çanta istiyorum
herhangi fikri olan varmı ve sizce bu çanta nasıl
Eki Görüntüle 404402

Arkadaşım ben bu çantadan aldım öyle valiz gibi çok büyük bi çanta değil kibar çanta ben ayhan çocuk gereçleri sitesinden aldım ama e bebekte daha uygun geldi bak istersen ben memnunum

Selam fıstıklar bı ara kayboldum ahanda gerı geldım,tele net paketı yuklettımde:)
gelemedgm sure ıcınde ayagımda cıkan tırnak batmasıyla ugrastım,ayyyy ne fena bı acı hamılelıkten sonra cogu kadının yasadıgı durummus,hala gecmedı ama kendımce onlemler aldım sukur acısını dındırdım,bu arada huzursuz bacak sendromu yasıyorum,gece ortaya cıkan bu lanet hastalık emzırırken cıldırmama neden oluyo maalesef:(
ust kat komsum hala edepsızlıkte sınır tanımıyo ben ya sabır ceekıyorum...
Cok sukur danamın saglıgı yerınde cıkardıgı agubugu seslerıne aılecek hop kalkıp hop oturuyoruz,ıste ozaman dert tasa kalmıyo

Ben Beylikdüzünde oturuyorum, sen anadolu yakasındaydın yanlış hatırlamıyorsan o yüzden uzak olur sanırım. Ben tek başıma bebişimi alıp istediğim zaman gidebileceğim yakınlıkta bir doktor istiyorum öncelikle.
İlk doktorum doğum yaptığım hastanede Medicanadaydı, tatlı dilli, oğlumla güzel ilgilenen bir doktor ama kendi kendine hiçbir bilgilendirme yapmıyor, ancak soru sorarsak cevap veriyor, hastane muayene sürelerini 20 dakika ile kısıtlamış sanırım, koştur koştur soy giydir yapıyoruz çocuğu sinir oluyorum bu acele duruma, bir de hiçbirşeyi hatırlamıyor, herşeyi biz hatırlatıyoruz, öyle olcaksa sürekli aynı doktora gitmenin manası kalmıyor:S

Diğeri Acıbadem'de bir doktor, onun da vakti bol, güzel güzel konuşuyor ilgileniyor ama bebiş kilo almadığı halde, sütüm yetmediği halde asla mama vermeyin dedi, bir gün denedik, çocuğum çok ağladı, mamaya döndük tabi ama o doktora da ordan kıl oldum gitmiyorum, hadi mama vermiyceksek sütümü çoğaltıp bebişi doyurmanın bir formülünü bulmalıydı. Çocuğu aç bırakarak olmazki bu iş.

Şimdi acıbademde başka bir doktora gidicez bakalım o nasıl çıkıcak, gerçi aynı hastaneden başka doktora geçmek biraz garip olcak ama kusura bakmasınlar, çevrede başka hastane kalmadı:)

yaa sormaa bende aynı sen gibi kafama göre doktor bulamadım 3 dr gitttim ııh beğenmedim şuan drumuz yok bide habire salaklar tahlil istiolar oğlumun canını acıtıolar yok yere gitmekten korkar oldum aile hekimi hepsinden ii vala inşallah bizde güleryüzlü oğluşumu seven tahlil üstüne tahlil istemeyen hasta takibi ii olan bi dr bulalalımmm

Kızlar adet durumundan bahsetmıssınız,bende adet oldum 2 gun once ama az az geldı,gunluk ped kullandım okadar yanı,ayyy pcolu gunlerım gerı gelmesın noluuurr

aayy çıldırcam yine bastı afakanlar...sabah 6.30dan beri kucamda yahu..sinirlerim zıpladı uyuyor hop gazı var uyanıyor gazını çıkarıorum uykuya dalamıyor ağlıyor sonra acıkıyor ..kısır döngü asabiımı bozdu..Birde bu bulgur çorbası çok güzel süt yapıyor ama bizde acayip gazda yapıyor sabah yaptım içtim ona sebeb hala uyumadı bizimki..artık içmıım nabıyım püfff

canım bi zahmet tarifini verebilir misin, nette çeşitli bulgur çorbası tarifleri var ama sizinki nasıl?

Dün ilk kez Didoşumuzla pikniğe gittik:)

Yarın aşılarımız, ertesi günde kalça usgmiz var.. yoğun günler bizi bekliyor

Gamzecim beklediğim yazını bi solukta okudum çok da güzel olmuş ellerine sağlık bi kaç sorum olacak bu günlerde bende fazlasıyla uyku eğitim vermek için araştırıyorum tracy nin kitabınıda aldım okuyorum yatır kaldır yönetmine başlıycam ama öncesinde kızıma bir rutin oluşturucam sen bu uyku ritüeline başladığında ilk gün kolik cd si açıkmış ve yatır kaldır yapmışın diğer günlerde hep açıkmıydı bu kolik cd si ve hep yatır kaldır yöntemini mi uyguladın

Gamzecim beklediğim yazını bi solukta okudum çok da güzel olmuş ellerine sağlık bi kaç sorum olacak bu günlerde bende fazlasıyla uyku eğitim vermek için araştırıyorum tracy nin kitabınıda aldım okuyorum yatır kaldır yönetmine başlıycam ama öncesinde kızıma bir rutin oluşturucam sen bu uyku ritüeline başladığında ilk gün kolik cd si açıkmış ve yatır kaldır yapmışın diğer günlerde hep açıkmıydı bu kolik cd si ve hep yatır kaldır yöntemini mi uyguladın

canım yatır kaldırı sadece ilk gün sakinleştirmek için yaptım diğer günler gerek olmadı, kolik uyurken sürekli açık , sabah uyandığında kapatıyorum, hiç vakit geçirmeden başla yalnız öncelikle gece uykusuna saat kaçta başlıyor onu netleştir ve bir uyku arkadaşı al , müzik ve uyku arkadaşı bir ikili olsun, been hala almamama rağmen, yazımdada bahsettiğim gibi o yastığa kafayı gömmeden uyuyamıyor, az önce pusetindeydi başka yastık koyduk yüzünün soluna ağlamaya başladı , o yastığı istiyor, yatağında da eğer gerçekten uykusu gelmişse kafayı yastık tarafına çeviriyor, eğer yoksa uykusu ve ben uyutmaya çalışıyorsam kafa hiç dönmüyor o tarafa ve uyumuyor. 4. aydan önce yatır kaldır = bebek ağladığında kucağına al ve sakinleştirip tekrar koy yatağa demek miş, şöyle düşün tel kopuyor o teli birleştirip kaldığın yerden devam etmelisin

kızlar ya benim kızımın çamaşırlarındaki kaka lekeleri bi türlü geçmiyor dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hassas programda yıkıyorum çünkü çamaşırlarda öyle yazıyor ama lekeler old. gibi duruyor sarı sarı. aranızda bu soruna bi çözüm bulan var mı? acaba hassaslarda yıkıyorum die mi böyle oluyor? yoksa deterjandan mı kaynaklanıyor? help please :(

kızlar ya benim kızımın çamaşırlarındaki kaka lekeleri bi türlü geçmiyor dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hassas programda yıkıyorum çünkü çamaşırlarda öyle yazıyor ama lekeler old. gibi duruyor sarı sarı. aranızda bu soruna bi çözüm bulan var mı? acaba hassaslarda yıkıyorum die mi böyle oluyor? yoksa deterjandan mı kaynaklanıyor? help please :(

Back
X