- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.541
bir kaç aydır indirimde ve ben birkaç aydır kullanıyorum :)
aa ben yeni gördüm :) bende aventin mikrodalgada kullanılabilen sterilizatoru var onu kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç aydır indirimde ve ben birkaç aydır kullanıyorum :)
kızlar ya benim kızımın çamaşırlarındaki kaka lekeleri bi türlü geçmiyor dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hassas programda yıkıyorum çünkü çamaşırlarda öyle yazıyor ama lekeler old. gibi duruyor sarı sarı. aranızda bu soruna bi çözüm bulan var mı? acaba hassaslarda yıkıyorum die mi böyle oluyor? yoksa deterjandan mı kaynaklanıyor? help please![]()
canım yatır kaldırı sadece ilk gün sakinleştirmek için yaptım diğer günler gerek olmadı, kolik uyurken sürekli açık , sabah uyandığında kapatıyorum, hiç vakit geçirmeden başla yalnız öncelikle gece uykusuna saat kaçta başlıyor onu netleştir ve bir uyku arkadaşı al , müzik ve uyku arkadaşı bir ikili olsun, been hala almamama rağmen, yazımdada bahsettiğim gibi o yastığa kafayı gömmeden uyuyamıyor, az önce pusetindeydi başka yastık koyduk yüzünün soluna ağlamaya başladı , o yastığı istiyor, yatağında da eğer gerçekten uykusu gelmişse kafayı yastık tarafına çeviriyor, eğer yoksa uykusu ve ben uyutmaya çalışıyorsam kafa hiç dönmüyor o tarafa ve uyumuyor. 4. aydan önce yatır kaldır = bebek ağladığında kucağına al ve sakinleştirip tekrar koy yatağa demek miş, şöyle düşün tel kopuyor o teli birleştirip kaldığın yerden devam etmelisin
kızlar ya benim kızımın çamaşırlarındaki kaka lekeleri bi türlü geçmiyor dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hassas programda yıkıyorum çünkü çamaşırlarda öyle yazıyor ama lekeler old. gibi duruyor sarı sarı. aranızda bu soruna bi çözüm bulan var mı? acaba hassaslarda yıkıyorum die mi böyle oluyor? yoksa deterjandan mı kaynaklanıyor? help please![]()
berra gerçekten melek bebeklerden allah nazarlardan saklasınmakinada yıkanabilen bi uyku arkadaşı aldım(65 derecede yıkanması gerekiyormuş ) müziğimizde hazır fakat uykularımız o kadar düzensizleştiki gece 01 den önce uyumuyo sabah 7-8 gibi uyanıyo ve sonrada öğlen 13 olmadan uyumuyo yetişkin biri gibi uyuyo fakat bu benim hatam olmalı yoksa nerden bilsin çocuk böyle uymayı ama kararlıyım şimdi tablolarımı hazırlıyorum( kaka çiş uyku beslenme ) bi rutini oluşturup aynı zamandada yatır kaldırı uygulıycam umarım azra da 8:30 da uyuyan bi bebek haline gelir
bende dalin kullanıyorum, lekeler evet geçmiyor eğer kurumuşsa , o yüzden ben kakayı görünce hemen beyaz sabun ile o bölgeyi yıkıyorum sonra ne zaman sepet dolarsa o zaman 60 derecede yıkıyorum leke falan kalmıyor, eğer önceden yıkamazsan kalıyor ki ben bu sebepten 2 tane kıyafet attım, babamız çok titizdirde.
evet benim en büyük şansım Berra hem melek hemde kitap bebek , ne verirsem alıyorum hemen, ve eğer bir düzensizlik varsa biliyorum ki ben bozuyorum düzenini o yüzden oluşuyor bu durum, mesela en büyük düzen bozucu emzirmek bizde, ne zaman hadi sağmayayım emsin biraz özledim kızımı desem hoooppp, hemen uyku ve beslenem düzeni bozuluyor az önce yaptığım gibi :)))
biliyorsun niye yapıyorsun dimi olmuyor işte insan oğlu :)
Turuncu sana ozel mesaj atmak istiyorum ama mesaj kutun dolu
Gamzecım uyku arkadası konusunda bılgın varsa paylasırmısın canım,kacıncı ayda bı uyku arkadası edınmelıyız,bu ıllakı bı oyuncakmı olmalı,faydası nedır,bebege bunu nasıl asılıcaz,kısacası uyku arkadası nedır?
kızlar bn çok kötü grip oldum heralde sürekli hapşırıyorm ve burnum akıyo..oğlumda bugün çok uyudu acaba hasta mı oldu bnm yüzümden ya çok korkuyorum napmalıyım..uzak durma gbi bi imkanımda yok emziriyorm malum..napcamı şaşırdım bişi olur mu?
canım bi zahmet tarifini verebilir misin, nette çeşitli bulgur çorbası tarifleri var ama sizinki nasıl?
Merhaba kızlar...5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım.
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
Son olarak benim gibi sezeryan olanlar sütünüz kaç gün sonra geldi acaba ?
kızlar bn çok kötü grip oldum heralde sürekli hapşırıyorm ve burnum akıyo..oğlumda bugün çok uyudu acaba hasta mı oldu bnm yüzümden ya çok korkuyorum napmalıyım..uzak durma gbi bi imkanımda yok emziriyorm malum..napcamı şaşırdım bişi olur mu?
Merhaba kızlar...5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım.
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
Son olarak benim gibi sezeryan olanlar sütünüz kaç gün sonra geldi acaba ?
Baby 2 go proton bebek arabasını alan kullanan varmı arkadşlar hala kararsızım ..nasıl acaba güzel görnüyor reklamında ama ..netten alacağım için bitürlü karar veremiyorum